-
Nintendo přestane používat konfliktní minerály (které financují brutální válku v Kongu) k...
games jsou rychlejší a já si toho článku o Wii U nevšiml -
L.A. Noire
Guardian porušil embargo a vydal nadšenou recenzi L.A. Noire (5/5), verzi zkopnutou z google cache si můžete přečíst tady. Game Informer dal hře 9.5/10. Obě recenze kritizují příliš zjednodušenou akci. -
-
Jsou nekde k nakouknuti scany ty GI recenze? Nemuzu to nikde najit... : /
-
-
Nevím, nesháněl jsem. Měla by to být australská verze.
-
-
Mela, no. Ale nejde mi to nikde najit. No neva - infa zatim dost.
Smrst dalsich recenzi se teda asi spusti uz v pondeli...
-
-
-
Oooooo.. Diky diky!
-
-
Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).
jo pc nadhera ale ten mobil ukazovat nemusel *1* -
Tak z celý E3 mě zaujala jediná hra (Tom Clancy's The Division) a ta nevyjde na PC. Jak to sakra?!*16*
-
-
Vývojáři dostali prý spoustu žádostí o PC verzi a odpověděli, že PC verzi nevylučují. Zatím prý ale nejsou rozhodnuti o platebnim modelu, takže se docela bojim, aby tu hru nezabilo (špatné) F2P.
-
-
Za tohle bych snad platil i měsíčně *15*. Tak mám alespoň naději, díky *1*
-
-
Presne tak, MMO podle mojeho gusta...Luxus, hned bych to vymenil za Last of Us a to mi prijde teprve zitra *2*
-
-
-
-
Ačkoliv LawBreakers má problémy s počtem aktivních hráčů, tvůrčí tým představil plány na budoucí měsíce.
Možná bude Frýtuplej ještě dříve než Battleborn lol ( ten aspon trpěl nezájmem po trochu delší době) *3* -
KEY PLS :D
sakra chcem nejaky fasa dobry key na hru napr crysis 2 alebo battlefield 3.. -
-
Drž už hubu, nebo pozná battlefield tvoje prdel, ty sociále.
-
The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.
uz mu to někdo dejte at drží hubu :D -
zkus socialku, jestli nahodou nedavaji nejake nove davky, kdyz nemas ani 100kc
-
Trhni si, to nevyžebráš u maminky dvacku? Pokud nemužes platit kreditkou, tak za 500,-- rád koupim *1* A jeste takovy slovensky zoufalci si na to zakladaj ucty... ze se nestydite vy žebráci...
-
Ty uz ses vazne hodne zoufalej co? *1*
-
-
W123
Já teď stahuji W1 z gogu takže ke trojce se dostanu tak v lednu 2016 -
-
1. díl mám v průměru za 60 hodin dojetý s plněním všeho. Spíše jde o to, že už vím, co a jak.
2. díl mám "jenom" 20 hodin a neplnil jsem všechno, cca 1/3 vedlejších jsem ignoroval.
3. díl mám zatím 56 hodin a jsem ani ne v 1/3:)
Takže za 2 měsíce klidně trojku můžeš hrát, když by jsi denně hrál dvě hoďky max. -
-
Nevím jak na to bude čas začal jsem hrát korespondenční šachy *15* mám plno rozehranejch her plno čeká a další budou vycházet takže ten leden je ještě optimistická prognóza.
-
-
Zaklínače 1 a 2 jsem už hrál. Jedničku dokonce několikrát, ale teď po vydání a zakončení trilogie trojkou. To beru od Posledního přání, tak taky počítám že se dostanu k trojce někdy příští rok.
-
-
The Order : 1886 Sneak peak
Dnes v 10 večer bude na http://www.twitch.tv/playstation asi menší livestream s nějakým gameplayem
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/10320976_10152494309011803_9081252284536380395_o.jpg -
Vyšla nová operace do CS:GO
Tradičně za 6 dollarů, ale vypadá to dobře. Co vy? -
Dnes vyšla Xbox One verze free-to-play hry Hawken, na PS4 dorazí za týden. (+ video)
Radši Titanfall tam se dá i vystoupit *4*
Nebo to nebylo pro mne ale nějak mně ty mechové bitvy zde netankovali a těžko říct zda se to nezvrhlo v endless grind a P2W. -
-
Titanfall šel naprosto mimo - ano předplacené MMO musí počítat s tím , že hráčů bude pár a zbytek jen mávne rukou a spustí některou z desítek stejně povedených "Free" . Pro mne je Hawken hratelnější , než reinkarnovaný Mechwarrior a to už je co říct .
-