-
Ubisoft
Červencovou hrou zdarma od Ubi k příležitosti 30. let bude první Splinter Cell. -
-
Slabota, ten už mám z Level DVD nicméně třeba právě proto že to vydají takhle tak si ji zahraju.
-
-
Slabota? Jsi cekal poslední díl? Asi jsi vůbec nepochopil o co tady jde.
-
-
Třeba Chaos theory nebo Pandoras tomorrow. Jsou to blbci nebo co jsem nepochopil *7*
-
-
Chaos Theory stoji na steamu 10 euro, to ses fakt takove zebrak ze nemas 3 kila na hru, nehlede nato ze je po letnich slevach vsichni plny knihovny novech her, jenom ty tady otravujes zes dostal starou hru zadarmo, ses fakt zoufalec Jacku.
-
-
Vždyt já nic nechci jenom řikám/píšu že když už se takhle odhodlali tak by mohli hodit něco novějšího a ne to co už všichni už třeba maj no, nic víc nic mín *4*
-
-
-
-
-
-
Dark Souls 3 PC port - dev verze 1.01
Max vs Min. (Menu nastavení v bleskovkách) :
https://www.youtube.com/watch?v=K6xTnRRTunc
-Nastavení se od sebe jen s těží odlišují, největší rozdíl dělají odrazy a SSAO
- Čtyř jádro a GTX760/R9 270x stačí na 40-50fps v 1080p.
- Hra využívá 5GB RAM(s systémem) a 2,4 GB VRAM
- Hra je hratelná s dvoj jádrem, ale načítání se hodně prodlouží.
- Hra občas spadne.
- Pár framedropů, hlavně v bossfightech.
- Bug - myš nefunguje při používání 4k monitoru a zobrazování v 1080p
- Zobrazují se tlačítka gamepadu, i když gamepad není zapojený. -
-
Vypadá to nádherně *14*
-
no, řekl bych, že to tak standardně flákli. Co od nich čekat, že? PC verze mají u paty, i když se slušně prodávají. Já tedy stejně kupuji PS4 verzi, už kvůli mp kde mě nečekají hacky...
-
-
Tam budou děsný loading a když tam jsou dropy u bossu tak jestli tobě to bude dropovat z 30 dolů tak to bude hodně rage pokud tam budou zas tak zabavný hitboxy *16*
-
-
tak hitboxy jsou v Bloodborne v pohodě, FPS není problém a u bossů vůbec, sám nemám problém projet Bloodborne za hoďku a půl skoro bez damage, takže pokud to bude +- jako Bloodborne, takže není co řešit, hrál jsem DS2 na Steamu a to bylo dosti zahackované...
-
-
Jak už je to dlouho co jsi hrál DS2 na Steamu? Je pro herní zážitek lepší online prvky vypnout? Popřípadě jak moc ti ho hackingem můžou zkazit?
-
-
Díky. Právě že se teď chystám u dvojky na první průchod, tak snad se to už trošku uklidnilo.
-
Tak před rokem naposledy jsem hrál, oni vypnuli VAC, takže to bylo docela nekontrolované. Záleží jakým stylem hraješ, pokud tě nezajímá pvp, tak to moc nemusíš řešit, i když klidně můžeš narazit na člověka, co půjde do tvého světa a bude používat hacky, pokud ale hraješ pvp a třeba chceš hrát arénu, tak to člověka znechutí. Jinak pro herní zážitek je určitě lepší mít zaplou online složku, dotváří to zážitek...
-
-
-
-
-
Mě se nejvíc líbí ta hudba:-X:)
-
-
inu, tak jsem byl před pár dny zabanován...
chci tedy vše uvést na pravou míru - nikdy jsem tu nechtěl nikoho zesměšňovat, pouze poukázat na chyby, aby se z nich autor mohl poučit (ano, je pravda, že právě koncem minulého týdne mi to trochu ujelo a byl jsem někde dost hrubý, ale to snad všem nám šíleným vědcům občas něco vleze na mozek :))
takže pokud jsem se někoho dotkl, tímto se omlouvám, odteď už to bude vždy jen a pouze strohý výpis chybek a jejich oprav.
za češtinu!
PS: zdálo se mi to, nebo si na mě v posledním fight clubu 87 stěžovali? -
-
Jestli někdo ohrnoval nos nad gramatikou na základce, případně na střední, těžko ho obrátí anonymní prudič na herním serveru... Tím spíš, že většina lidí sem rozhodně nechodí pilovat žádnou ze svých dovedností, ale uvolnit se. Což ty samozřejmě víš, takže tvoje zdejší aktivita není motivována vznešenou myšlenkou, nýbrž přesvědčením, že jsi vtipnej a že bys rád někoho vyprudil. No... podle mě vtipnej nejsi, ale pouze zas*ráš diskuzi bezpředmětným spamem, stejně jako všichni ostatní trolové. Byl bych ti tudíž vděčný, kdyby jsi se na to vykašlal, dík.
-
-
to je přesně ono: pilovat dovednosti? to tu přece nikdo nechce. proč se prostě jen na veřejnosti před cizíma lidma neprojevovat jako člověk?
a věř si nebo ne, vážně si nelibuju v pruzení lidí, a už rozhodně to neberu jako vtip. jen se snažím lidem pomoct - většina si třeba jen řekne "a jo vlastně", někdo třeba "aha, ok"... motivovaný je to jen tím, aby se každej vyjadřoval jako čech, ne tatar, viz ten návrh na zařazení "aby jsme" do českýho pravopisu, protože "se to dneska hodně používá" - to byl ten impuls, kterej mě s tím donutil začít, protože to mě fakt vyděsilo (to už jsem tu taky někde psal).
ale ok, pokud to tebe (a očividně většinu) uráží, fajn. jak jsem psal, každej má právo psát, jak se mu zlíbí. a já asi taky zvolil špatnou formu, radši si půjdu stoupnout na vlakový nádraží s letákama, tam budu určitě úspěšnější :D
sbohem. -
-
"viz ten návrh na zařazení "aby jsme" do českýho pravopisu, protože..."
Zase si uvědom, že jazyky jako takové nejsou zdaleka naměnné - nejedná se o fyzikální zákony apod. Jazyk je tu od toho, aby umožnil co nejlépe (nejméně zkresleně) přenést myšlenku od člověka A k člověku B. . Jazyk zde není od toho, aby sloužil k buzerování lidí, určitě nemá lidi svazovat, naopak, jazyk by se měl přizpůsobovat lidem a jejím potřebám. Nemůžeš najednou jazyk z ničeho nic svázát do statické formy, kterou skupina byrokratů považuje za jedinou správnou. -
-
"...jazyk by se měl přizpůsobovat lidem..."
Ale nesmí se přizpůsobovat těm největším blbcům jen kvůli jejich lenosti. -
-
To jsem ani říct nechtěl, spíš jsem mluvil v obecnější rovině.
Btw. když už jsme u té debaty ohledně jazyka, tak v poslední době mi hodně vrtal hlavou problém, kterému se věnuje článek: http://www.perspektivykvality.cz/kvalitne-cesky/dobre-utajene-riziko-zamena-podmetu-a-predmetu.html
(Spíš se jedná o takovou nezajímavou zajímavost, kterou si třeba spousta lidí ani neuvědomuje *4* )
-
-
-
no asi se to řešilo jinde, ale žádný návrh na zařazení "aby jsme" do českého pravopisu neexistuje. pokud vím, uvažuje se pouze o "bysme".
-
-
Ale uvažuje: http://m.ihned.cz/c1-52473700-dialekty-mizi-cestina-se-unifikuje-rika-odbornik-na-cesky-jazyk-karel-oliva
-
-
přečti si prosím pozorně ten článek. ten tvar "aby jsme" vytahuješ zbytečně na stejnou úroveň jako "bysme". o "bysme" se uvažuje v první řadě jakožto o tvaru, který se používá v hovorové mluvě a už se toleruje kolikrát i v praxi. je sice hezké, že o "aby jsme" povedou taky debaty, ale je méně pravděpodobné, že by se zavedly oba způsoby.
-
Doufám, že se nemýlíš jako ve své předchozí reakci.
-
"aby jsme" neprojde... a neuvažuje se o něm tolik jako o "bysme".
-
-
-
-
promiň,
ale kdo neumí svůj rodný jazyk, je č*rák -
-
Nikdo neumí jazyk dokonale, lidi se jen liší stupněm neznalosti. Ergo jsme všichni větší nebo menší č*4*ráci (až na holky, ty jsou...).
-
A tohle píše člověk, co nezačne větu velkým písmenem a neukončí ji tečkou? *15*
-
-
-
Tímhle ničeho kloudného nedosáhneš. Lidi v diskuzích píšou tak, jak píšou, protože se to prostě ve škole nebo jinak pořádně nenaučili a ty je to nějakou nahodilou korekcí taky nenaučíš. Většině je jejich psaný projev pravděpodobně úplně šumák a přes to vlak nejede. Chápu, že tě to může bavit, ale sklidíš jenom nasrané reakce a pan Poláček si na tebe posvítí, protože kazíš všechny ty báječné a ynteligentní dyskuze*4*
-
Podporuji tvůj boj! *thumbsup*
-
Mam pro tebe avatara.... Jinak pokud chces vsechny opravovat tak bys mel zacit pouzivat velka pismena na zacatku vet.
http://images.sodahead.com/polls/000976055/7bdbf23871e875b4_817585_grammar_nazi_logo_large_xlarge.jpeg -
-
*15* *15* *15* Dobře ty ;)
-
-
to je oficiální označení, to neznáš? :)
-
-
Souhlasis ale stale je nepouzivas :D
-
-
jako anonym nemám na avatary nárok... navíc jsem tu zdá se skončil.
-
-
-
-
bohužel musím souhlasit, nemoc z povolání :)
-
-
Vyser se na to. Jak na tyhle zpovědi, tak na zbytečný opravování, jenom to v diskusích otravuje, díky.
-
-
otravuje koho? narozdíl od nánosů trollení, který otravujou, to má podle mě aspoň nějakej význam...
-
-
V tom bude ten problém, podle tebe. Troll schovávající se za vznešenou myšlenku je ze všech trollů ten nejnebezpečnější. :)
-
-
definicí trollení je vyvolat ve čtenářích negativní pocity a nutkání mu oponovat, něco mu vyvracet, zuřit... to dělám? :)
samozřejmě chápu, snažit se spasit svět zrovna formou oprav komentářů na fóru o hrách je nesmysl, ale když dneska lidi nečtou nic jinýho než věci z webu, kde na gramatiku nikdo nehledí, tak si to nemaj jak "vštípit"... a když už tu jsem a ty komentáře čtu ;) přece jen text je každého vizitka, lepší, když tu někoho opravím já, než pak šéf lidskejch zdrojů při přijímacím pohovoru. -
-
@šílený korektor Ked uz ta gramatika tak veta zacina velkym pismenom
-
ještě k tomu PS:
dobrá tedy, čteš vůbec zdejší diskuze? připadá ti, že ty věci, které tu někteří píšou, jsou v pořádku? a ano, většina lidí dnes nečte, pokud to není pravda, oprav mě... když i v novinách nebo v televizních zprávách mohou být hrubky (a hlavně to nikomu nepřijde divné!), asi to o něčem vypovídá. nejsem lepší než ty nebo kdokoli, prostě si jen nemyslím, že je to jedno... -
ok, chápu, většině nevadí, že tu někteří píšou jako negramoti... hlavně když má jejich příspěvek nějakou myšlenku. a i když nemá, nikdo jim přece nemůže kecat do toho, jaký mají právě náladu napsat "i/y", to není důležitý... když napíšu "cyvylyzace", každej přece pochopí, co mám na mysli! :D nepsat hrubky (překlepy tím nemyslím, ty se stanou každýmu) by snad měla bejt samozřejmost, pokud člověk nemá nějakou poruchu, ne že si člověk řekne, že se mu nechce přemejšlet... ale dobrá, končím, volnost projevu jsme vám vydupali, tak si ji užívejte v celé její kráse :)
-
Takže tvým cílem je daného člověka potěšit či dokonce vzdělat? Nebylo by daleko užitečnější reagovat na obsahové sdělení napadnutých příspěvků?
Absoultní debilita je upozorňování na klasické překlepy - chci napsat např. tank, ale omylem napišu tnak. Při existenci takového překlepu každý bez problému dokáže dešifrovat obsahové sdělení. Nehledě na fakt, že anonymní uživatelé ten překlep již opravit nemohou. Místo nějaké (třeba) inteligentní reakce se tam objeví ten tvůj výblitek. Argumentovat budoucím přijímacím pohovorem...to snad ne.
P.S.: "ale když dneska lidi nečtou nic jinýho než věci z webu..." Tohle má být co? Kteří lidé? Všichni lidé? To je zase něco ve smyslu "já jsem ta elita, jediný člověk, který ještě udržuje inteligenci a blabla"?
-
-
-
-
-
-
Konzole Wii U prý nebude levnou záležitostí. Přesná cena však zatím oznámena nebyla.
no ale urcite bude muset byt levnejsi nez PS3 a Xbox jinak to nema smysl moc kupovat. -
PG oznámili své RPG
http://gematsu.com/2016/08/cygames-platinum-games-announce-action-rpg-granblue-fantasy-project-re-link
Líbí se mi to. Trošku to má look jako nová Zelda/Xeno X. -
-
Az vyrostes tak pochopis ze nic nechapes.
-
-
Střílečka XCOM odložena do fiskálního roku 2014 (tedy 1.4.2013 - 31.3.2014).
no hlavně, že vyjde 8 DLC pro Maxe *6* a na tohle se bude další rok čekat -
-
Střílčka XCOM odložena do fiskálního roku 2014 (tedy 1.4.2013 - 31.3.2014).
Proč už to raději nezruší uplně a neukončí tak tu agonii? To už je kolikátý posun vydání, desátý? I když ono je v poslední době hodně v módě posouvat datum. -
-
Posun je to druhý nebo třetí. Osobně si myslím, že kdyby se vrátili k prvnímu gamaplay traileru (úplně první video ze hry), tak nemůžou udělat chybu. Bylo to atmosféru, nápad a přitom to stále bylo akční. Problém je, že to co ukázali tuším na minulé E3 byla mizerná tuctová koridorová střílečka. Já mám pořád ještě naději, že to celé vzali, vyhodili a jedou znovu z bodu kdy ukázali první tailer.
-
-
OMG, vždyť svět končí 21. 12. 2012! *8*
-
-
TF2 Halloween Update
..a btw vyšel Halloweenský apdejt do TFka, no jak je možné, že tu eště není newska? *8* *1*
http://teamfortress.com/post.php?id=6635 -
-
No, kdyby se měly články a bleskovky psát s takovou frekvencí jako to bylo pro BF3, tak se z toho páni redaktoři zcvoknou. (slovník sice říká zcvrknou, ale tomu nevěřím *1* )
-
-
Oznámena Starter Edition pro StarCraft II - je zcela zdarma a nabízí 4 mise z kampaně + vybrané...
Ze by to nebyla az takova pecka jak cekali? -
-
Mate me... jsem chycen a usvedcen z trollovani :oD
-
Oznámena Starter Edition pro StarCraft II - je zcela zdarma a nabízí 4 mise z kampaně + vybrané...
Zrovna u Starcraftu bych rekl, ze by jim stacil jen asijsky trh, aby prevysili prodejnost vetsiny ostatnich titulu. -
nebo že by to byla taková pecka, že se nebojí udělat demo a předpokládají, že jak to někdo zkusí, tak prostě koupí? *5*
-
-
Nabídka dne na STEAMu - adventura Machinarium (recenze 9/10) od českých tvůrců za 1.87€ (-75%...
Demo bylo už v době vydání hry, nebo krátce potom. Sám jsem to hrál.. -
-
???
Nwvím proč mi to do nadpisu hodilo Machinarium, když jsem reagoval na "ucho". Psal jsem o demu SC2
-
-
Tomu bych veril kdyby to udelali bliz k datu oficialniho vydani :o)
-
-
netřeba, Starcraft 2 měl od začátku dobrou reklamu, nemuseli se tímhle zdržovat a čas mohli využít efektivněji. uplynulo už celkem dost času, ideální doba oslovit hráče neposkvrněné touto hrou a jak jinak to udělat, než je nechat si tu hru zdarma zahrát... *5*
-
-
-
-
Assassin's Creeds vs Saint Row 2
Ahoj, co z těchto dvou her si mám vybrat na dlouhé zimní večery? Assassin 2 mě bavil se Saints Row nemám zkušenost (ale GTA/Just Cause/Total Ovedorse a pod. mě hodně baví).
PS: Na (slabší) PC + Xboxový ovladač. -
-
Saints Row 2, bez debat. Jenom si budeš muset stáhnout prográmek na zpomalení pohybu, bo bez něho to běhá jak pajtaš nadopovaný čokoládou.
-
Total Ovedorse = Total Overdose
-