Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Caincz

Mladé vývojářské studio Playhouse Entertainment se snaží vytvořit střílečku pro PS Move,...

Skoro se mi chce napsat, že spláčou nad výdělkem, protože hardcore hráči PS Move nemají...ale já ho mám....to je dilema...
  • Vyzkoušejte si otevřenou betaverzi Pokémon TCG: Black & White-Emerging Powers a... chyťte je všechny!

Žádné pvp? Tak to neberu.
  • Podle šéfů Nintenda byla hlavním důvodem nezájmu pařanů o Nintendo Wii absence HD grafiky.

Absence HD grafiky? co to je zas za nový pojem? :D to neni absence nějaký HD grafiky, ale prostě je to zastaralá grafika jak z roku 2000.
  • Kupon AC4: Black Flag a Splinter Cell

AC4 300,-
    Splinter 150,-

Klasika napiš email, pošlu účet, pošleš peníze, pošlu kódy, stáhneš, hraješ.
    • Cosi
      Jasně pošlu mail člověku, který tu píše jako anonym a tudíž nelze vidět jeho adresu. O pochybnosti takových obchodů nemluvě.
      • MickeyMutant
        Kdyby mi přišlo Cosi mailem, tak bych tomu asi taky nevěřil.
  • Interview with a "Ready at Dawn" developer [The Order: 1886]

http://youtu.be/FV-u5tvQC34

krátké video o vývoji moderních her *1*
    • Dobrý, ale od recenze Order už padesátej hňup, co to sem strká. Asi prostě ukázka posloupnýho myšlení u jisté skupiny a nebo náhlý návrat zapomenutých synů. Těžko říct...
      • omlouvám se, nevěděl jsem, že to tu už bylo
  • Jack1947

Albert Penello (produktový manažer Xbox One) se velice omlouvá, že zatím nevyzbyl čas na představení...

Ale tak, mi tu omluvu nak prijmeme ne (polepsi se.)
  • Glitch Witcher

https://www.youtube.com/watch?v=asyD6vfhoeg

Hmm *1*
    • V pohodě, prý to patch č.17 spraví za půl roku, kdo to bude chtít dřív, tak za 3 eura patch č.17 za 3 měsíce.
  • crookouš

Tobě ten gamepad nahrazuje i sex koukám, no nic přeju ti veselé vibrace ..
    • A co s tim mas za problem? Ze ho radim nad mysicku? S tou se mazlis zase ty?
      Nebo o co ti prosimte jde?
      Hadam ze jsi chudak na kteryho lepsi nereagovat, ale za prani podekovat musim - vibrace si uziju - dik.
      Jestli hrajes hry kvuli poctu rozdanejch headshotu, tak samozrejme nemuzes tusit o cem jsem to tam dole mluvil. A ja se na tebe nezlobim : )
      • Neni tech minusu malo? Sakra! To me nauci, takhle se rouhat! : D
  • rancor1223

Zhlédněte trailer lákající na čtvrtou epizodu herní série The Walking Dead. A nebo se nechte...

Kdo je alespoň trochu všímavý musí si všimnout docela velkýho spoileru (ne-li několika) do 3. dílu. Rozhodně bych na to před dohráním EP3 nekoukal!
    • Zhlédněte trailer lákající na čtvrtou epizodu herní série The Walking Dead. A nebo se nechte...

Souhlasím.... Btw. ep3 byla skvělá *1*
      • rancor1223
        No jestli bude kvalita příběhu stoupat aktuálním tempem tak mi z EP5 asi vybouchne hlava *1*
  • drasta

Stačí trochu jiný úhel pohledu a z Red Dead Redemption II je překrásná rozpohybovaná miniatura.

Tilt-shift filtr! Wow! So 2010...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit