-
Nějaký tip na adventuru, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně? Snad mě chápete. Slyšel jsem, že něco takovýho je v Gemini Rue, kde o tohle nejde, ale hra se soustředí výhradně na příběh, postavy a vyprávění.
Tak jestli jsou i podobný adventury, nevadilo by mi, kdyby někdo poradil... -
-
Jednoznačně Dreamfall.
-
A abych nezapomel tak jeste Neverhood :D
-
The Wolf Among Us má kvalitní příběh a suprově napsané dialogy.
-
-
Tam počkám, až bude pohromadě celá série. Nemám rád epizodní hraní.
-
-
To the Moon
-
-
To je taky jenom o čtení, sice u toho prej hodně lidí na konci brečelo jak to je dojemný, ale jinak podobně jako Kentucky - v podstatě knížka kde jen odklikáváš řádky textu. A to není jen můj názor, píše to i dost lidí na Gogu.
-
-
Tak to ale nemusí být nutně špatně. To čtení jsou navíc převážně dialogy, a o tom přece adventury jsou. Dnes už je ale "adventura" kdeco. *1* To the Moon ale imho odpovídá tomu, co chtěl. Je to point-and-click adventura, u které si nelámeš mozek s hádankami, ale spíš s příběhem.
-
-
-
Jinak tomu tvému popisu by odpovídala třeba hra Grim Fandango, teď k tomu někdo udělal ovládání přes myš - point and click interface.
-
Jo, Gemini Rue by tomuto odpovídalo - důraz na příběh a postavy, aniž by to bylo kór moc ukecaný, všechno je nadabovaný a kombinování předmětů snad vůbec nejde (?) nebo pokud jde, tak je minimální. Akorát u GR někomu vadili akční pasáže - střílení a schovávání se za překážky na několika místech hry, ale hra tě to důkladně naučí, takže myslim v pohodě, náhodou to bylo do příběhu celkem dobře zakomponovaný, takže to neruší ve smyslu "klidná adventura" a "brutální přechod do akční hry", to vůbec ne, jde to hezky ruku v ruce.
-
The Walking Dead.
-
Kentucky route zero
-
-
KRZ je hodně o čtení, je tam ranec textu a to je v podstatě to jediný co tam je - spíš taková interaktivní knížka než hra, tím ale neříkám že to je špatný
-
-
Mas uplnou pravdu ale ma to opravdu ale opravdu uzasnou atmosferu a myslim ze do zanru "adventura, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně" to zapada docela slusne :D
-
-
-
-
http://chzvideogames.files.wordpress.com/2012/06/video-game-memes-ill-have-the-number.jpg
-
Bethesda si asi registruje web na Fallout
http://thesurvivor2299.com/
Na redditu: http://www.reddit.com/r/Games/comments/1qm8xf/bethesda_registers_new_domain_the_entire_thing_is/
Strašné. Už se předem bojím s čím zase přijdou.
Edit: A klasicky už se objevuje "Probably a hoax" -
-
Strašné by to být nemuselo. Fallout 3 zas tak strašná hra nebyla (jestli to byl nebo nebyl dobrý Fallout ať si každý posoudí sám). Navíc pouze díky Falloutu 3 jsme dostali Fallout: New Vegas. Ten prošel i na brahmině, takže to nemůže být špatný Fallout *1*
Mou hlavní touhou je, ať již konečně pořádně upgradují engine. -
-
konsole se po osmi letech konecne upgradly na x86 architekturu (pc), takze i novy enginy snad budou *5*
-
-
Upgradly, jeste sejde na stabilite a ta jestli bude tak budou i ty enginy. *3*
-
-
Samozřejmě, že Fallout 3 nebyla špatná hra, ale taky to nebyl žádný zázrak. A FNV by mohl vzniknout i bez něj, na jiném enginu. Třeba i lepší. Ale to jsou takové cobykdyby... Fallout je značka, kterou nerad vidím przněnou povrchním příběhem a primitivními dialogy. To strašné bylo zdrcení nadějí, že by se do toho mohl zapojit Obsidian ^^ . I když Bethesda prohlásila, že si to chce udělat sama. Enginu bych moc nadějí nedával, budou jen minimální vylepšení oproti Skyrimu. Ne že by mi to nějak vadilo, mě stačilo staré Gamebryo :)
-
-
-
Vlastní generické domény prvního řádu jsou na prodej. Microsoft si zaregistrovalo například...
k čemu je Sony doména .playtation ? -
-
Nikde playtation nevidím
-
-
Písmenko už bylo doplněno....
-
-
Tušil jsem, že ucho zase bojuje za extra perfektně dokonalé Bleskovky *1*
-
-
-
-
move
pekna demonstrace v socom 4 multaku.. je videt ze kdo se nauci s move uz zpet na dualshock nesahne... move = vyhoda jak prase... -
-
tady je... http://www.dualshocknexus.com/2011/04/amazing-socom-4-ps-move-demonstration.html
:D
-
-
OFP3
Nevím, jestli jste to už viděli, ale nedávno byl zveřejněn exkluzivní trailer na Operaci Flashpoint 3!
http://www.youtube.com/watch?v=N9LLa7xixR8 -
Členové PS Plus programu si mohou nyní zdarma pořídt NBA 2K13.
no možná by stálo za to uvést, že jde patrně o chybu, kterou zřejmě sony napraví. jinak členové PS+ mají ode dneška k dispozici zdarma NFS Most Wanted, Mafia 2, Spec Ops: The Line -
-
A When vikings attack coz je crossbuy... To NBA tam uz nemam...
-
-
no zřejmě jsi o nic nepřišel, já jsem "koupil", ale hru zjevně koupenou nemám :) takže bleskovka zavádějící bez toho upozornění, že šlo o chybu :)
edit: tak NBA 2K13 v download listu mám, ale v shopu se nepíše, že to mám koupený, tak nevím, co si o tom mám myslet -
-
Dalsi supr featurka tohodle bugfestu, pardon obchodu... Necha te to stahnout a pak napise ze nemas na ucte licenci ke spusteni... Hňupové... No nic, já jdu na The Line :)
-
-
no tak už tam mám "You Purchased This Product", ale zkoušet to teď nebudu :D
-
-
jako ten shop má fakt dost much. u Mafia 2 mi to hlásí Purchased, u NFS Most Wanted Unavailable...
-
Tak to se mas, zadarmo bych to vyzkousel taky *1*
-
-
-
-
-
-
Mass Effect: Andromeda pojede při 30fps na PS4 i na PS4 Pro.
Když Sony oznámilo, že všechny hry pro VR musí na jeho konzoli běžet minimálně v 60 FPS, mohl se leckdo domnívat, že tahle meta zasáhne i novou PS4 Pro. No a tyhle představy jdou rychlostí namydlenýho blesku do kytek už dva měsíce před vlastním prodejem. Škoda, stačilo, aby poskytli možnost volby jako v posledním Tomb Raiderovi . -
-
A Andormeda je hra pro VR? *7*
-
-
A Tomb Raider je snad pro VR? Chtěl jsem tím říct, že jsme dosud mohli žít v naději, že nová PS4 poskytne hraní v 60 FPS u nových titulů aspoň jako volitelnou možnost. Teď se zdá být jasné, že se zas půjde převážně cestou různě vylepšovaného vizuálu, ale hranice 30 snímků zůstane většinou nepřekročena. Což je škoda.
-
-
-
RE 6
Menší report, podařilo se mi to zprovoznit a to tak, že jsem u zástupce v kompatibilitě nastavil "Kompatibilitu pro windows xp, zakázat motivy, zakázat kompozici plochy a zakázat změny velikosti zobrazení" následně jsem spustil jako správce... Toto nepomohlo! tak jsem zkusil spustit i s rozlišením 640x480 a v režimu 256 barev. Po tomto se mi, po několika vteřinách black screenu už zjevil RE kurzor a začlo to načítat. když jsem se dostal do menu, rovnou jsem to vypnul a zkusil jsem všechny nastavení opět zrušit.
Po opětovném spuštění jako správce! Už hra načetla normálně, v menu jsem pak nastavil všechno na full, nicméně jsem následně zjistil, že ve hře je polovina textur černá nebo neviditelná a na obrazovce se mi ani neukazuje co mám mačkat...
Každopádně se mi podařilo, dostat se náhodným mačkáním kláves až do helikoptéry, kde jsem to už vzdal, protože jsem si řekl že hra jejíž celej úvod představuje držení w a promačkávání se přes 20 quick time eventů mi za tu námahu nestojí... -
-
asi špatnej crack
-
-
Je pravda že jinej crack jsem nezkoušel protože se mi ho včera v noci nechtělo hledat ale s tím co mám to lidem už normálně jede, třeba bratr to na noťasu hraje ale říká že je to kravina...
-
-
špatnej crack nutně neznamená, že to nemusí fungovat nikomu... před releasnutím ho samozřejmě grupa testuje...
jinak je hezké, jak umíš kritizovat hru, kterou jsi vlastně nehrál. -
-
A kde jí JÁ kritizuju? Naopak jsem se na to po pátém dílu moc těšil, zatím jsem ale viděl jen sérii quick time eventů. Kritizuje jí bratr který hraje podle chronologického pořadí epizod, je u třetí epizody a říka že oproti pátému dílu kterej jsme spolu hráli dvakrát, je to pěkná kravina...
Quick time eventy nemůžu vystát a tahle hra je jich evidentně plná tak co bych si o ní měl podle tebe myslet??? -
-
QTE jdou vypnout :-)
-
Nějak asi nechápů smysl tvého komentáře "všude na fórech na ni nadávej. ono nevadí, že jsi ji nehrál" proč bych to jako dělal když jsem ji nehrál? Ty děláš jako bych já měl v plánu teď jít a rozhlašovat všude jaká je to sračka, nechápu proč? Já nevím jaká je to hra, orientuju se podle toho co jsem zatím viděl a podle toho co říkají jiní, já sám to ale nemám důvod nikomu cpát dokud si jí nevyzkouším. Asi o mě máš špatné mínění...
-
mysli si o ní samozřejmě, co chceš. všude na fórech na ni nadávej. ono nevadí, že jsi ji nehrál...
-
-
-
-
-
-
http://pctuning.tyden.cz/hardware/36-ostatni/38913-zpet-do-praveku
:D ČR.....