Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Ready at Dawn’s The Order 1886 Engine Targeted PC/PS4, Check It Out Running At 60 FPS On PC

http://gearnuke.com/ready-dawns-order-1886-engine-targeted-pcps4-check-running-60-fps-pc/#
    • Jack1947
      Ty vle tak možná další díl na pc ? otázka je že asi.. o to moc hráčů stát nebude.
      • Keyz
        To asi ne když to je výhradně pro něco. Spíše ukázali, že jejich engine umí udělat tu hru i v nefilmových 60FPS.
        • Jack1947
          Proč ne... já jsem četl to targeting a řekl si že to snad chtějí dát i na pc uh... ( i když proč ne zase no).
  • Malleth

SCEA si zaregistrovalo doménu pro zatím neohlášenou hru Forsaken Souls.

Jestli tohle nemá nic společnýho s Dark Souls, tak ať jdou někam.
    Je ale divný že si to registrovalo Sony když DS je multiplatform. Leda že by šlo o spinoff pro VITU?
  • MidnighT91

Nové záběry z hraní Project CARS potěší srdce snad každého hráče závodních her.

Ten pocit z rychlé jízdy je neskutečnej, poprvé mám ze hry pocit že je takhle rychlá jízda nebezpečná a bál bych se nárazu do svodidel...
    • Nové záběry z hraní Project CARS potěší srdce snad každého hráče závodních her.

Jak jdou závodní hry mimo mě (videa ale sleduju), tak tohle vypadá fakt dobře. Konečně pořádnej pohled z kabiny.
      • Eh, nějak oproti Gridu nevidím rozdíl co se týká kabiny/kokpitu/vnitřku..

Edit: Jo, bude tam nejspíš pár detailů navíc, ale to patrně nepoznám :)
        • Microsoft Game Studios ve Vancouveru propouští a končí s vývojem Microsoft Flight a dětským Kinect...

Ja doporucuji aby jsi zustal u arkadovych zavodu co to tak ctu. V simulatorech se snazis jet tak aby auto zastalo vcelku a jini hraci ti nepsali ze jezdis jak postizenej *3*
          • fs

tek uz chapu jak muze nekdo napsat neco uplne jinam nez chtel *4*
            Kazdopadne Flight bylo az moc osekane od skutene simulace. Pro hardcore hrace co si potrpi na letadla od tretich stran jako pdmg,wilco atp. to neni a verim ze stejne jako ja cekaji na skutecni sim. nasledovnika fsx
        • A ja teda rozhodne jo! Uz jenom to ze se na palubce kazdej prepinac zlehynka chveje s motorem. Detaily na autech at uz zvenci nebo zevnitr maji pak uplne neuveritelne. Pocit z jizdy a rychlosti je neprekonatelny. Troufam si tvrdit ze takhle krasna zavodni hra jeste na PC nevysla (viz. http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-26/). Ale na druhou stranu proti iracingu mi to prijde takove plavme a ne tolik prirozene. Hlavne co do brzdeni. I tak je to porad skvele zavodeni. Uz se nemuzu se dockat novych buildu s bavorakama.

Co bych dal za to kdyby iracing daval tak dobry pocit rychlosti. Jezdilo by se mi o dost lepe.
          • noobie
            Tak jasně, vypadá to líp, ale rozdíl čtyř let bych si představoval maličko jinak :) . Ten pocit z rychlosti nejspíš v CARS bude moc pěkný (i když mi to přijde jak hrátky s FOV).

Nicméně, na jakékoliv vážné posuzování čehokoliv si radši počkám až když to budu mít v ruce :)
            • Eh, nerad bych se připravil o potěšení z hotové hry :3 . Trochu mě ale děsí, že nikde není vidět nic poškozeného.
            • Co ti brani? Posli jim deset euro a dostanes pristup do mesicnich buildu hry a muzes zkouset. Neni to jeste uplne hotovy ale vyhoda je v tom ze kdyz se ti nebude neco libit tak jim to napises a z mych zkusenosti muzu rict ze jsem si tam psal o dve veci a obe uz jsou ve hre i kdyz ja tam mam teda nejaky vyssi clenstvi nez to uplne zakladni.
  • Jack1947

Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.

Achjo achjo... *7*
    • MickeyMutant
      Neboj, v cracku to bude spolu se všema ostatníma bonusama, co si do vydání vymyslí*3*
      • Jack1947
        To možná jo ale tady jde o to, že si o to víc lidí předobjedná aby jsme tu za pár let měli Mafia4 která bude ještě tupější jak 3jka.Aneb jak pohřbíitou značku - ještě roztkopat a víc zneuctít *7* *11* *12*
  • Veskoslav

Další průšvih

Od 26 do 3.12 je Steam Sale opět. Když se podívám, tak Evil Within musí být dost propadát na pc, když se prodává za 20 éček ani ne dva měsíce po vydání.
    • Evil Within je mizerně optimalizován (viz velké černé pruhy) a hra jako taková působí trošku dojmem kočkopsa. Takže se tomuto vývoji vůbec nedivím, i když osobně jsem je podpořil osmi stovkami (kvůli osobnosti pana Mikamiho).

Prý se možná pro tu hru chystá ještě jeden patch, tak třeba poladí optimalizaci a využití více jader.
      • Už vyšel včetně odstranění pruhů a odemknutí 30 fps locku.
        • To šlo už při vydání hry, pomocí vývojáři poskytnutého přístupu k devkonzoli.

Mluvím o úpravách hry tak, aby využívala rovnoměrně všechna jádra + jakékoliv další odladění. Tím by mohly odpadnout nepříjemné miniaturní škubance, které se objevují při 60 FPS. Zárovneň by to byla příjemná příprava této hry na DLC balíčky, které mají přijít (hra za Juli a za Keepera).
  • Portal movie

http://www.ign.com/articles/2016/09/29/jj-abrams-a-portal-movie-announcement-is-coming-soon

tohle nedopadne dobře *13* *15*
  • SalemCZ
    Členové PS Plus programu obdrží v červenci Absolver (PS4), Heavy Rain (PS4), Rayman 3 HD (PS3),Extreme Exorcism(PS3), Space Overlords (PSV + PS4),Zero Escape: Zero Time Dilemma (PSV)

Tak jsme se nikdo netrefil, nebyl už Heavy Rain? Před minulí měsíc Beyond: Two Souls a ten tohle, celkem rychle po sobě.

• ucho
      netrefili. no já jsem celkem zklamaný. Heavy Rain jistě radost pár lidem udělá, ale na druhou stranu, většina lidí už tu hru má nebo ji hrála. a Absolver je online, takže nezájem. nakonec pro bude nejzajímavější ten Rayman 3 HD pro PS3, že bych si ho dal znovu na telce...
  • poradte pls nekdo jak stahovat a hrat na xboxu zaroven
  • Distribuční platforma Origin od EA hlásí 21 milionů registrovanýchhráčů. To je od února...

*sigh* imho muzou mit klidne 900mil uzivatelu jako fb, kdyz nic nekoupi pudou dohaje jako fb, ktery ma mizive uspechy s reklamou.

Kazdopadne lepe pro mne, usetrim. To mame Activision, Ubisoft, cokoliv s GFWL a ted EA, od koho nic nekoupim. A zbyde mi i na bublifuk! *7*
  • Warhorse a Star Citizen se budou dělit o technologie svých her

http://www.rockpapershotgun.com/2014/02/19/space-team-kingdom-come-and-star-citizen-collaborating/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit