Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pohled na Locustovu zbraň Hammerburst II z Gears of War 3 v "životní velikosti" za neuvěřitelných...

Hammerburst, Mozna kdyby to byl,Lancer Old verze tak by to stalo za uvazeni...
    • No a ten uz je taky a levnejsi... http://www.gamestop.com/toys/gears-of-war-3-retro-lancer-replica-gamestop-exclusive/90976
  • Vím, že to sem nepatří, ale z našeho hokeje na MS mě bolí oči jak sviňa, nemůžu kvůli tomu hrát *13*
    • Inquisitor
      To nechci vidět v neděli s Kanadou.
  • Phate27

Dokážete obelstít počítač, který na základě získaných dat předpovídá váš tah ve hře...

Veteran
    Win 4
    Ties 7
    Ai win 2
    • Podobně, nijak světoborný počítač

Win 10, Ties 7, AI Win 3....
      • Dokážete obelstít počítač, který na základě získaných dat předpovídá váš tah ve hře...

nič moc 40 40 30, asi ma malo udajov zatial :D
  • Veskoslav

VR SONY

Tak jsem se díval na VR. Cena fajn cca 10 990 (Alza). Ale co mě zaráží, že to jsou jenom brýle. Základní set navíc vyžaduje Playstation Eye kameru (cca 1200 Kč). K tomu 2* PS MOVE (počítám 700/kus a hrát bez pohybových ovladačů mi přijde trochu nesmysl, ale třeba bude stačit jenom DS ovladač) a už je cena přes 13 500.
    • Draken69CZ
      Tak pořád se jedná o nejlevnější VR a bude ti k tomu stačit PS4/PRO za 10k.
      • 0011
        A kýbl na blití *3* včera jsme to zkoušeli na výstavě for toys(letos je opravdu parádní, doporučuju do Letňan zajet, ale zdražili vstupný), 5 minut hraní a bylo nám špatně, to radši augmentovanou realitu než tohle. K oculusu jsem se nedostal, ale předpokládám, že by to bylo to samý. Dokud to neudělají tzv 4D, což je reálné leda jako herna nebo hrací místnost pro miliardáře, tak je to slepá cesta i kdyby jsme všichni měli zařízení schopné zobrazit pro každé oko 4k při 160+fps. Někdo tím netrpí, ale osobně neznám nikoho, kdo by zkoušel jakoukoliv VR a nebylo mu špatně
        • Vogon
          Jeff Gerstmann z Giantbombu, který v Oculusu a Vive vydrží hrát jakoukoliv hru několik hodin, se ze Sony VR skoro pozvracel. Některé buildy od Sony VR jsou prý dost na houby, americkému eurogameru se taky dělalo špatně, tak to poslali Sony zpět a dostali build nový, který prý jede normálně.
      • Veskoslav
        No a taky nejméně kvalitní. Jako viděl jsem už bundle PS4 PRO+VR v přepočtu za cca 24 000. Ale pokud na to nebudou plnohodnotné hry, tak je to zbytečné.
        • Draken69CZ
          Ano tady platí že cena odpovídá kvalitě, ale jak jinak to masově rozšířit než zaujmout cenou. Tohle bude začarovaný kruh, nikdo na to velkou AAA hru vyvíjet nebude dokud se toho hodně neprodá, nebude se to masově prodávat dokud na to nebudou vycházet AAA hry. Zas kdo jiný než Sony by donutilo zákazníka to koupit, já tomu dost věřím a celkem o tom i uvažuji.

/nemělo by to být kompatibilní i s PC?
          • Hanzales
            Někde se spekulovalo, že Sony někdy později uvažuje o zpřístupnění SDK na PC, ale nebylo to nic potvrzeného. Pokud ano, minimálně si s tím dají nějakou dobu na čas...
          • Veskoslav
            Toť otázka:)
            • Veskoslav
              To ano. Ale jak píše dole, je otázkou času, jestli se to neprolomí a VR půjde i na pc. A to si myslím by byla slušná alternativa.
            • MickeyMutant
              Sekce Other Questions:

Q: Can I use PS VR with my PC or Mac?
              No, PS VR is designed to work with PS4.
  • Caincz

Dark Souls

Pánové (a dámo, co se krčíš tam v koutku), jde vám někomu stahovat DLC pro Dark Souls z PS Store? Jediné, co dostávám, je hláška, že je obsah v současnosti nedostupný. Zlatej starej store, z tohohle by jeden blil...
    • Malleth
      Už to tahám, ale taky sem byl na nervy. Jinak tohle se stávalo i na starým.
      • Ja zas chci vyuzit ty jejich slevy na AC kterou pisou na twitteru ale v obchode mam porad ty pálky...
  • fizola

Ubisoft Montreal konzultuje možnosti hackingu ve Watch Dogs s firmou Kaspersky Lab.

Ruska antivirusova firma bude isto vediet o hackingu svoje :D
  • God-of-War

Viacom prohrálo soudní spor s Harmonix a musí tak zaplatit 299 milionů dolarů za nevyplacené bonusy.

Ze je to furt bavi ty vole.. Neni lepsi jim platit rovnou a vyhnout se tim zbytecnym sporum?? Demence.
  • MidnighT91
    Hele nevíte jestli nějakej mod do Call of Pripyat přidává aiming deadzone jako v Armě???
  • Tilwaen
    Kam se dnes poděly pravidelné nedělní otázky? *4*
    • Hledejte v Blesku ! .... pardon nedělním Levelu ;)
    • Drda je snědl. *5*
    • MickeyMutant
      To už je ta otázka?
    • Už došly.
    • Tam kam snad už navždy.
  • Veskoslav

PS Plus na září 2018:

Kromě Destiny 2 a remastrované verze GoW III (dostupná ke stažení od 4.9) pro PS4, přináší předplatné následující tituly

A pak samozřejmě nějaké kraviny pro VR:) Oproti minulému, dost slabému měsíci opět přjemné překvapení.

• ucho

dokelu, proč to musí být vždy něco, co jsem si koupil, a ještě nestihl hrát.

• Mart9

Doporučuju koupit si hru právě ve chvíli, kdy ji chceš hrát.

• Veskoslav

Doufám, že příští měsíc nebude Drake a jeho remastrovaná série, pořád mám na poličce😀

• ucho

já si teď koupil v těch akcích Overcooked. no už teď toho pomalu lituju, protože to tam beztak ještě letos šoupnou, když vychází dvojka a je to pro víc hráčů. Drake remasterovanej tam počítám jen tak nebude, to jsou tři hry. tři dobrý hry (který jdou navíc koupit samostatně, myslím).

jako podle mě největší adepti na následující měsíce jsou:

Doom, Order 1886, Alien Isolation, Mass Effect Andromeda.

jinak zásadně už nekupuju nic, co nehodlám hned hrát :)

• Veskoslav

ME nebude. Tam byla šílená sleva. 120 Kč za základní verzi. Doom bych i bral, ale FPS na gamepad nemusím. Order 1886 jsem sice hrál, ale nemám. 

• ucho

právě jak je něco v šílené slevě, tak to tam časem šoupnou, protože už to má každej, kdo by za to byl ochotnej zaplatit. Doom i Order 1886 se pohybujou kolem 200,- hodně dlouho. jako lákadlo pro nové členy jsou takové hry ideální. nebudou tam dávat něco, co se prodává ještě dobře :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit