Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odložení GTA V

A já blbec jsem si dělal ještě obrázek...

http://i.imgur.com/8FwAEm8.jpg?1

Já chápu, že odklad GTA V některé lidi neodrovná, ale mě, fandu celé sérii, doslova nasr4l.
    • Jack1947
      Moc to prožíváš... *7* Navíc možná budeš poslední "mohykán" nebo jeden z nich. Protože na pc tolik fanoušků soudě tady podle diskusí asi zas tolik nebude a fanoušky myslím ty skutečné až za hrob. Ne ty co si potřebují kopnout a odflusnout, protože neví proč a taky to je moderní *4*
      • GTA ma malo fanousku?

*1* *1* *1* *1* *1*
    • Tak to je jeste stesti ze to odlozili protoze pak by ses akorat musel cejtit trapne za tu hloupou chybu a ze neumis udelat resize obrazku.
      • To jsem musel zmenšit skrz GTA Forum.
        • Ja nemluvil o velikosti ale o tom ze ten obrazek vypada jako facelift 80ti lete zenske...
          • Jde o.... Má cenu to vysvětlovat? Jen to zkritizuj. Já to do žádné galerie nedávám.
  • Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).

to PC je teda fail...co na tom jako stálo 11k dolarů? jediná komponenta, která je tak předražená, aby tohle nahnala z toho co tam má jsou SSD disky-to je tak blbej, že tam má 6 půl terabajtových SSD disků?(nebo kolik jsou dneska ty největší a nejpředraženější SSDčka na trhu?), grafický karty, deska, paměti, zdroj, skříň, cpu i s tou TV nedají dohromady ani 100k tím sem si jistej-dokonce ani tady v banánové republice s děsivýma cenama PC komponent
    • Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).

ano to pc se mu moc nepovedlo. Kdyby misto 4 geforcu tam dal jen 2 bylo by to ok. Zbyle penize mohl vrazit do vodnika a dat nekomu kdo by mu aspon trosku ty kabely opravil. Ja osobne kdybych stavel ultra delo sahnu po xeonech a tedy dual core x 8 . :} to mas hezkych 16jader + 16pres HT. K tomu staci HD6990 nebo GTX590. Disky bych koupil INTEL 510 popr bych mozna risknul i ty pcie expres ktere maji cteni i pres 500mb v pohode od ocz... Jako typek si urcite udella radost ale mel se poradit na nejakem forku. Tady u nas treba staci skocit na pctuning nahodit cenu komponenty co clovek vybral a oni mu to tam proberou a napisou co je zle dobre... Takhle proste nejaky ten 1000 doalru investoval hodne spatne. Nemluve o tom ze si na takovy pocitac koupi srackove display z TN matrici... To bych mu taky doporucil bud ipsy nebo spva zalezi kolik do toho chce dat.
    • 1TB SSD (800 MBps) stoji cca 65k CZK. 600 GB SSD (250 MBps) cca 22k. Kdyby pouzil takove disky, nevleze se ani do $11k. Pise tam o RAID 6, takze ma alespon 5 disku.
      Jinak pocitac je to hodne nevyvazeny - vazne bych takovy zmetek nechtel uz jen kvuli spotrebe, zahrivani a hluku.
  • Draken69CZ

Vývojáři z CD Projekt RED jsou připraveni vrhnout se výrobu Cyberpunk 2077.

Mohl by místní češtin rozebrat tento obrat pro nás joudy dík :)
    • Vývojáři z CD Projektu RED jsou připraveni se vrhnout na výrobu Cyberpunku 2077.
      • Co vím, tak Cyberpunku 2077 je už nějákou dobu ve vývoji. Po dokončení Zaklínače 3 si spíš myslím, že akorát přesunou kapacity. Takže ta věta, by měla znít něják takhle:

Vývojáři z CD Projektu RED jsou připraveni se plně vrhnout na výrobu Cyberpunku 2077.
  • Fanouškovský mód Black Mesa, který předělává první díl Half-Life do grafiky Half-Life 2, je...

Proč předělávat něco starého na něco míň starého, ty lidi už to nikdy nechytne tak jak před 12ti lety. Ale je hezké že se borci pořád snaží xD
  • MARTASLJ19

Final Fantasy VII Remake dost možná dorazí na PC.

Šak to sa vie už dávno...

• kostejnesmrtelny
    Long War 2 už je venku. To byl celkem fofr!

...a já jedu zejtra na běžky. FML. *10*

EDIT: Ciwe Games.cz, vy se překonáváte :). 7 pod nulou za oznámení releasu očekávanýho modu! Dotáhnu to na veškoslava v dobách nejvyšší slávy? *14*

EDIT2 : Do toho, vy trosky bez matky!!
    Než půjdu spát, chci tam vidět aspoň tolik, kolik bude zítra ráno na Jezerní Slati u Horský Kvildy!!!
  • MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.

Nie nahodou Motorstorm ?
    • Tomu říkám síla pátečního večera *8*
      • Vývojáři Medal of Honor (Danger Close Games), kteří zřejmě pracují na pokračování této FPS,...

Nepoznam ta a nechcem byt ani drzi, ani nic podobne ale vzdy ked nieco napises precitaj si to aspon 2 krat po sebe :) Z vlastnej skusenosti odporucam
  • Právě vyšlo GTA: Vice City pro iOS, majitelé Android zařízení si budou muset ještě chvilku počkat.

To víc jak nasralo.....
  • Draken69CZ

Kane and Lynch: Dead Men

Dohráno, už to není úplně ono, ale pořád solidní záležitost, ještě jednou děkuji dárci *3*
  • Mart9
    To je famózí hublbubl
    https://www.humblebundle.com/?utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=01e21b36a5-Humble_Ubisoft_Bundle_Launch_A&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-01e21b36a5-103424181&mc_cid=01e21b36a5&mc_eid=bae2370a03
    • famozni by mozna byl, pokud by vetsina her nebyla na U(don´t)play...
    • ringmancz
      uplay, fuj!
    • Až tak famózní není.
      • COJ: Gunslinger za 1 dolar je famózní.
      • Mart9
        Je, jen škoda, že už mám FC3. Ale počkám ještě jaké přidají hry a koupím.
        • To je přesně ten problém, který s Humble Bundle mám. Buď ty zajímavý hry už dávno vlastním nebo mě zajímá jen jedna hra, která je za tu průměrnou cenu a kolikrát je i výhodnější si ji koupit v akci na Steamu. Koneckonců 3/4 her stejně nemám ani aktivovaných a jen se kupí.

Kdysi mě zlákali na Origin bundle a pak nějaké indie kolekce, ale od té doby nic. Zdá se mi, že dříve byly bundly lákavější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit