-
Project Cars 2
System Live Track v akci. Zmena podminek na trati behem 5 kol :-)
Paradni vec, a neskutecny je jak se behem podminek na trati meni jizdi model, tohle se fakt povedlo-
Vsechno v realnym case a prirozene , radost hrat v desti, nebo snehu, trat muze i komplet zasnezit.
https://imgur.com/a/QrTNO -
-
Já jsem si pustil letsplay na hrej a strašně mě to zklamalo. Napřed dlouhý loading, pak tupá bourající AI. Takže jsem radši překliknul do náhodné části videa a viděl jsem naprosto neovladatelnou formuli na mokré trati. Úplně jsem o tu hru ztratil zájem *9*
-
-
Jo podle hrani na gamepadu tu hru posuzuj, kamarade ve hre je tolik nastaveni ovladani ze ten gameplay vubec nema zadnou vypovidajici hodnotu.
Ale narovinu rikam ze pokud to chces hrat na gamepadu tak to ani nekupuj. Navic on si v tom gameplay zapomel zmenit obuti takze jel na suchech pneu, zrovna v tehle casti ukazoval pocasi, videl sem cele gameplay.
A to AI neni tak hrozny, cim vic hraju karieru tim vic me prijde v pohode, akorat ma zkraty, kduz obcas nedobrzdi, nebo te neobjede atd. Ale neni to nic hroznyho.
Hraju ted vic karieru nez multak a fakt se bavim -
-
Aha, jestli jel na suchých pneu, tak to pak jo *15* Určitě bych kvůli tomu ale nekupoval volant, takže díky za upozornění.
-
-
Jak pisu, pak se porozhlidni jinde protoze bez volantu to nema cenu.
-
-
-
-
-
SHIFT 2 DLC Pack (for free) :)
Tak už je to venku :) Možno stahovat :) -
Vyšlo/Vyjde
Máte špatně data u některých her, třeba Deus Ex vychází až 23. srpna a Far Cry Primal 1. března -
Sony odstranilo z PS Store hry Everybody's Tennis a MotorStorm Arctic Rift. Bálo se, že by mohly vést...
Arctic EDGE *4* -
nvidie nemaji dx12
my, kteří máme Maxwell, jsme v prdeli.
už to je oficiálně venku
http://diit.cz/clanek/nvidia-maxwell-directx12-asynchronni-shadery -
-
Ještě nikdo nepotvrdil, že to na nvidiích vůbec může fungovat správně, takže i když to svým nickem devalvuješ, jde o důležitou informaci - s nákupem karet je teď potřeba počkat, jestli ji chce mít člověk na rok a více, protože bez téhle funkce by byly maxwelly do budoucna naprosto nepoužitelné.
-
-
Tak teď nevím. Už jsem byl dost nahlodaný rozbít prasátko a koupit Fury. Teďka různě čtu, že dx12 pořádně zatím nepodporuje žádná karta. Mám teda počkat na GPU, co vyjdou příští rok?
-
-
"protože bez téhle funkce by byly maxwelly do budoucna naprosto nepoužitelné".
gcn asynchronne shadery hardwarovo vyuzivaju, takze tam problem nevidim
problem bude skor v tom, ze nvidia bude brzdit vyuzivanie DX12 do doby kym sa im(snad) uraci dx12 featurky implementovat do novych kariet -
-
historie radi jasne, pockat na neco realnejsiho nez vykriky fanboys jednoho nebo druhyho tabora
nova technologie musi existovat fyzicky (mozna ji uz dostala mezi lidi amd)
novou technologii musi vyuzivat vyvojari (teprve nedavno zacly vychazet dx11 only hry, dx12 budou z pocatku jen tlacenka kvuli win10, navic si vybavuju, ze novejsi karty by mely umet provozovat dx12 hry, byt treba nebudou umet vyuzivat jejich vykonovej boost, kolik ten boost bude je zas jen dohad)
na efektivni vyuziti novych technologii potrebujete i dobre naspany ovladace (takze nez amd napise takovy ovladace, nv vyda novou generaci karet nebo dve) -
-
prvni odkaz na google mi ukazal clanek, kde amd fnuka, ze po zapnuti hairworks padnul framerate na jejich kartach o 60% a na kartach nv jen o 30% (me pripadaj sileny obe cisla, kvuli takovymu nepodstatnymu detailu, ale budiz), takze mi asi unika, proc jsi o tom zacal mluvit
-
mad max mi dava cca 85framov, vo vnutri, a 75 vonku neviem ako nefunguje, mne funguje
-
me nezajima znacka, me zajima pomer cena/vykon (pripadne hlucnost, ktera mi s pribyvajicim vekem vadi cim dal vic)
vzdyt na amd ted nefunguje zas ani mad max, a to neni zrovna technologicky prulomova hra
hairworks je cypovina pro technofily, s tim me vubec neobtezuj -
bral by som tvoj post, keby si to nezabil klasickym zelenym debilizmom na konci :)
dokaz:
witcher 3 a haiworks
nvidie nevedeli znizit teselaciu uz od zaciatku a na to museli vydat fixpack
amd to uz v nastaveniach malo
drivery su viac menej rovnake, takze tvoje zvasty su len zeleny vyplod
-
-
Ještě jsem editoval. Nové GPU od nVidia by měly být napřesrok. Jestli se vyplatí počkat, tak to ještě doklepu na 660.
-
-
o rok pridu nove grafiky z obidvoch taborov. ber tak, ze v optimalnom pripade highend minulej generacie je vykonovo vyssi mainstream novej generacie. tj ak planujes grafiku na 3 roky, si za vodou aj s fury
je velmi pravdepodobne, ze nova generacia kariet bude znova onieco drahsia ako tato
-
-
-
-
-
Nekolik tydnu stary benchmark z alfa verze. To je teda fakt definitivni test. Proste se musi pockat aspon na neco dodelanyho, nez tu hazet tyhle hlody.
-
-
jj, niekolkotyzdnovy benchmark, na ktory nvidia nevydala nove ovladace, aby si opravila reputaciu...lebo maxwelly vedia, akoze, mozno, snad (bohda) softwarovo emulovat asynchronne shadery
ale komu niet rady... -
-
Ano a alfa jedne jedine hry je velice prukazny test. Jak jsem psal, je treba pockat az vyjde nekolik dx12 titulu a pak bude jasne jak to s vykonem. Muzu te dokonce uklidnit, ja te AMD aj preju aby ji to fachalo dobre, byt mam zrovna nvidii. Protoze kdyz jim ani to fungovat nebude, tak tu v high endu zbyde jen monopol nvidie a to budou panecku ceny.
-
-
-
doporucuji si precist i tu diskusi pod clankem...
-
-
jj, odporucam, celu..o par hodin neskor :)
okrem dementa Hnizda to kazdy berie nejak normalne
-
-
Zloděj nicků detected. Mně na Maxwellu běhají hry parádně, nestěžuju si. A jsem si jistý, že budou běhat i pod DX12 :)
-
-
jo, majitel nvidie a viera, to je symptomaticke *1*
-
-
-
GameInformer jako první zrecenzovalo očekáváné The Elder Scrolls V: Skyrim a udělilo hře hodnocení...
Jsem z toho nějaký zmatený. Píšete GameInformer a v odkazu jsou scany z jakéhosi časopisu Atomic?
PS: Redakce časopisu asi dostane množství zajímavých příspěvků ohledně označení id software za developera Skyrimu *2* -
-
Jéžíš*8* moc díky a omlouvám se za chybku. V neděli by se asi vážně mělo nedělat *15*
-
Tak to je pekna blbost. Tohle je Atomic, ne GI. Jestli v novem vydani GI bude recenze na Skyrim, tak ja ji sem pak soupnu. Uz jsem domluvenej s Ringwraithem, ze sem budu uploadovat recenzi na Skyward Sword, tak Skyrim mne uz nezabije.
-
-
Cool, Skyrim recenze taky může být zajímavá.
Jinak já sem pak hodím i Skyward Sword z Official Nintendo Magazine. Jen mi to číslo pořád ne a ne přijít. Na stránce psali 3-5 dní a už je to deset dní a nic. No, čekám to během pondělka až středy a když ne, tak se naštvu. -
-
Jestli tam bude, tak ji sem kazdopadne hodim. Tak nejak ve skrytu duse doufam, ze jo. Ale nejsem si tim jisty. Je dokonce mozne, ze tam bude recenze na AC:R ... ale to bychom asi chteli prilis, ze ano. Rikam, v utery by to tu melo byt.
-
-
-
-
Video: Společnost EA ukázala první gameplay video z PC verze Star Wars: Battlefront.
nastastie to bude (snad) game evolve, nie the way it's meant to be played...
potom by hrozilo, ze by tu hru museli stiahnut z predaja -
Crysis 2
Crysis 2 se znovu objevil na Steamu za 35E. *4*
edit: sakra ta bleskovka se mi schovala *9* -
The Best Early Steam Reviews for GTA V
http://www.dorkly.com/post/73888/the-best-early-steam-reviews-for-gta-v