-
Shrnutí roku 2015 ve videohrách od SuperBunnyHopa
https://www.youtube.com/watch?v=YeP-kUKxwP8&feature=youtu.be&a -
Obrazem: Tornádo mu vzalo dům, ale štěstí se na něj přecijen usmálo - PS4 přežilo!
klikař jeden -
Mass Effect 3 na Markething.cz
Zdravim,
rád bych poděkoval redakci games.cz, protože jsem využil vašich zásob obrázků při psani svého článku na serveru Markething.cz o komunikaci bioware a EA s rozhněvanými fanoušci.
zde link: http://www.markething.cz/videoherni-revoluce-nelibi-se-vam-konec-autor-ho-zmeni
ještě jednou díky -
-
jako by sis to nemohl natipat sam..
-
Jak podlé, děkování, jen aby jsi si udělal reklamu.
-
-
Na PC verzi Assassin’s Creed: Revelations čeká ihned po vydání první patch.
spolubývajúci to už pár dní hrá :D -
Doom 3 BGF Edition vyjde pro PS3 a X360 19. října.
no na PC taky :) -
-
Díky za upozornění - doplněno *3*
-
-
Od středy nabídne Playstation Store až 50% slevu na hry ze série Final Fantasy.
žádný FF ani jRPG jsem nehrál, kterej díl byste mi doporučili? -
-
Nejlépe bys udělal asi s FF 12, což je v podstatě převlečené Star Wars s nejvíce pro-západním soubojovým systémem. FF 7-9 jsou taky dobře hratelné i dnes, jen musíš počítat s blouděním a grindováním, z toho devítka má asi nejdospělejší téma, ač zabalené do nejpohádkovější stylizace. FF 4-6 jsou taky dobré, ale jde o dost old-school hry z (S)NES éry, těžko říct, jestli je to i tvé sousto. FF 1-3 jsou z dnešního pohledu už dost nezajímavé a ani příběh není něco extra, ty jsou jen pro hardcore fandy :).
No a co se týká FF X, FF X-2, FF XIII a FF XIII-2... Mají docela dost problémů a z mnoha ohledů nejsou až tak zajímavé. 7, 8, 9 a 12 jsou mnohem lepší volby do začátku. -
-
ok, dík za rady, koupím 9, a zbytek doženu později
-
-
-
Spekulace: Rockstar pracuje na velkém příběhovém DLC pro Grand Theft Atto V.
Jaká pak spekulace naopak už slibovali tak dlouho že bude Story DLC a až ted to akorát jaksitaksi potvrdily. Mimochodem Grand theft Atto V. mne celkem pobavilo *1*
Už aby bylo venku nějaké bližší info, hlavně co nejdříve když to má být jejich slovy "monumentální". -
Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...
... pokud to nedopadne jako s MMO boomem , tak alespoň bude víc oldschool a retro hráčů . -
5 věcí, které byste neměli vašemu příteli v kooperačním módu v Portal 2 dělat, pokud nechcete...
Koukám, že nejsem jedinej koho napadla ta věc s tím laserem (rada č.3) *1* -
Končí vývojářské studio Zombie Studios (Blacklight: Retribution).
nešlo by synchronizovat bleskovky se článkama? to je dneska už druhá zpráva, o které je tu novinka -
-
U té druhé zprávy (týkající se Nazi Zomie Army) vyšla nejdříve bleskovka a až poté článek, to se mi zdá vcelku logické a zcela OK. Pokud vyjde článek před bleskovkou, zpravidla je to tím, že již byla daná bleskovka v systému nějakou chvilku připravena a než se objevila, rozhodl se někdo z nás o daném tématu sepsat informace do samostatného článku.
Co tedy potom? Bleskovku vymazat? Věř mi, že bys ve výsledku o moc nepřišel. Zpráv, které se do této rubriky hodí není denně až takové množství, tudíž jejím zařazením o nic nepřicházíš.
Stejně tak Games navštěvuje spousta čtenářů, kteří se zaměřují pouze na zprávy z bleskovek a smazáním by zbytečně o informaci přišli.
-