-
typovaci soutez
co myslite? o cem bude zitrejsi novinka o Mafii 3 na ceskych hernich webech
ja bych to videl na: aligator, ktery zere mrtvoly mafianu ma dva dedice bojujici o moc v kanalech mesta -
-
Já bych to zas viděl na doučování češtiny před maturitou.
-
-
Počkej jak maturitou Jindra je zatím tak maximálně v prvním třídě nějakého učnáku *4*
-
-
Nn ja po zakladce nikam nesel
-
-
Ok tam to pak možná i mnohé vysvětluje *4*
-
-
-
-
tipovaci"
Ne myslím že to bude zas jeden z miliontého nudného opakovaného příběhu kterak mafián ke kulce přišel *7* -
-
Ty vole, neumím si představit větší ponížení než mít opravenou chybu od Jacka :-D
-
-
+10 ( už jsem takhle opravil i pár nadpisů a jediné se mi doneslo lol - že co že se já snažím *7*
-
-
Ale ne, nenech se odradit, to jsem tím určitě nechtěl naznačit
-
-
Tak jistě já vím jak si to myslel - ale zase pochop že zrzounek je ještě málý mlíko.
-
-
-
-
Wow Jack někomu opravil hrubku *8* Po 9/11 další nezapomenutelný den lidské historie, svět už nebude jako dřív.
-
-
Tak sorry ale typovací opravdu bije do očí na první pohled.
Jistě, nikdy není pozdě na změnu. -
-
Jj, ja typoval mezi měkkým a tvrdým, ale typnul jsem to spatne. Co se dá dělat.
-
-
-
-
-
DC Universe Online přeslo na free-to-play model...
Nebude to náhodou na Steamu? -
Obrazem: Několik gameplay screenů z WiiU verze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Je tady někdo, nějaky Zelda fanoušek, který by mi dokázal zodpovědět návaznost Breath of the Wild?
Na Zelda wiki je napsáno, že se příběh odehrává po Ocarina of Time. Po Ocarina of Time se ale odehrává i Majora's Mask podle všeho. A co Skyward Sword a Twilight Princess? Ty se odehrávají po/před kterými díly?
Jsem z toho totálně zmaten z té návaznosti, chtěl bych si Breath of the Wild zahrát, ale nechtěl bych mít mezery v příběhu. *15* -
-
U Zeldy bych na nejakou tajmlajnu prdel, navaznost je minimalni a kazdy dil obstoji samostatne.
-
Jako člověk, který hrál hodně Zelda her, i když rozhodně ne všechny ti musím říct, že se na tuhle hru tak těším, že se snažím vyhýbat všem spoilerům, někdy to nejde, ale ty bys měl taky, ale pro tu minoritu co to fakt zajímá, ale jde o spekulaci:
mělo by se to odehrávat po všech zeldách v časové linii kdy link uspěl v OoT = až po příběhu Hyrule Warriors, který jsem teď dohrál, doporučuju, ale ne kvůli příběhu *1* u zelda her jde o to, že se příběh dělí na 3 větvě na základě akcí, které proběhly/neproběhly takže to jsou spíš paralelní vesmíry než co kam spadá časové, proto si s časovou linií můžou dělat co chtějí a klidně můžou vytvořit úplně novou inkarnaci v což doufám, než otrocky sloužit nějakému lore a snažit se to vecpat mezi nějaké 2 starší díly
drtivá většina lidí to neví jenom se spekuluje. Ta menšina co to ví je vázaná informačním embargem od Nintenda myslím že do čtvrtka. Jinak Skyward Sword je příběhově před Ocarinou a měla by to být první Zelda, začátek celého dobrodružství ale to je tak všechno co k tomu řeknu protože zrovna SS jsem nehrál -
-
No, je to pořádně zamotané, ale aspoň trochu pomohlo. O těch 3 větvích jsem nevěděl, díky *1*
-
-
Není zač, ale dneska jsem koukal že na mobilní verzi webu pořád není vyřešený spoiler tag, dělejte s tím někdo něco, řekl bych že jsem leze hodně lidí přes mobil
-
-
-
-
VGA 2011 - Hrou roku se stává The Elder Scrolls V: Skyrim. Dále bylo oceněno jako nejlepší RPG...
Ano Vávra si dnes půjde dát jednoho od žida:-DDD -
Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).
To si urcite poskladal na nove Cod. -
Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.
Tak to je obrovský šok a zcela nečekaná událost. Už vloni jsem mluvil o vydání v roce 2017, nyní je jasné, že dříve než 2018 to nebude. -
-
No ono tu snad bude dřív D:OS II, které jsem backoval o rok později *1*
Doufám, že před vydáním udělají obrovský hype, ptže od alfy jsem to nehrál a docela na to i zapomněl.
-
-
Co říkáte na přesah Falloutu mimo přímo Fallout(hru)? Tzn. Fallout Shelter, Fallout Pip-Boy appka, piva, auta do Forzy, Nuka-Cola atd.?
-
-
Hloupé hry mě nezajímají, stejně jako vše okolo nich.
-
Rikam tomu slusne udelanej marketing.
-
Pro sběratele asi povinnost.
-
-
Obrazem: Grafické porovnání PC a PS4 verze Assassin's Creed Unity.
Vypadá to parádně. -
-
Členové PS Plus programu obdrží 2. února PS4 tituly Helldivers a Nom Nom Galaxy. Hry pro ostatní platformy zatím nebyly odhalené.
hm, celkem slabota, tyto hry zaměřené na multiplayer moc nemusím. -
-
Helldivers je ale naprosto luxusní záležitost. Twinstick Starship Troopers.
-
-
Ken Levine ví, kdo je Elizabethina matka. Naznačuje tím snad, o čem bude jedno z příštích DLC pro BioShock...
Hezke ale uz aby tady byl ten 1 (dvojdilny) DLC. (Tatmtu challenge hru v mracich nepocitam).