Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • e3 stream

kdy bude další e3 konference stream cz
    • co je po nintendu ?
      • braveman
        Po Nintendu je padla, tedy alespoň co se týče tiskovek.
        Na Games.cz ještě nějakou tu chvilku budou vycházet nové články a bleskovky z E3.
        • Sledujte live stream z předváděčky Namco Bandai.

A nevi nekdo, jestli a v kolim by mohla byt nejaka predvadecka od Squere Enix??? Celkem se modlim, at vypusti alespon ten pulminutovy trailer z Thief4! *2*
      • Nic.
        No, Nintendo Software Showcase další den. A asi nějaký menší věci. Ale už žádná taková velká prezentace.
    • 18:00 Nintendo
      • dík
  • God-of-War

The Last of Us obdrželo již 42 absolutních hodnocení, tedy nejvíce jaké kdy PS3 hra dostala.

To je furt malo.
    • Dronuješ příliš moc. Jako vážně.
      • Ještě dodám, že God-of-War v podstatě už ani není člověk, jen strojek na chválu PS3 a "násilných" her. Vskutku absurdní.

Trochu bych to dronování vážně zmírnil. Jo, Last of Us je dobrý, ale kdokoliv s mozkem chápe, že to není perfektních 10/10. Jo, Bioshock Infinite je špatný.
        • God-of-War
          Si jako nemuzu pochvalit nejlepsi hru? Ze to nedokazes prekousnout, je tvoje vec. U me je PS srdecni zalezitost, takze tim bych to asi zakoncil.
          • Můžeš. Proč si hned myslíš, že nemůžeš? Jen ti říkám, že pak vypadáš jako střelenej fanboy a doporučuju, aby jsi to zmírnil.

Proč se hned každej hned brání "to si jako nemůžu..."? Můžete si, co chcete, ale pak se nedivte, když na to jiní reagují.
            • Ty ale pořád nechápeš, že tu neni řeč ani tak o The Last of US, což je povedená hra, ale o tvem zpusobu chování co se všeho Playstation tyče.
              Nebo ty si už snad nepamatuješ tve nedávné blitky v každé druhé diskuzi, jak to MS se svym "xšrotem" projel a jakou si z toho měl radost?
              Copak normalní člověk má radost z toho, když se konkurenci nedaří? Copak ze zdravého a schopného konkurenčního prostředí netěží právě zákazník?
              Jednoduše se chováš jako zaslepenej fanboy, tak pak se nediv, když ti to pak někdo začne vytýkat.
            • God-of-War
              Víš co je tu hlavní problém?? Spousta lídí tu nedokáže unést, že se dělají bomba hry i na konzolích ( dělali se vždycky a dělat budou) a nedej bože aby dostali 10/10!! Kdo to kdy viděl, že?. Já the Last of Us chválim jen tam, kde je o tom řeč. Tahle hra, si to prostě zaslouží... Je to kus luxusně udělaný práce.
          • Jenze ty to cpes uplne vsude a nadavas na vse non-ps3(4), kterou naopak vychvalujes do nebes. Proste pusobis jako vymydlenej Sony fanatik *3*
            • God-of-War
              Nadavam na vse non PS 3? Ses si opravdu jisty? Meles akorat z hladu. Parim mraky her i na kompu, takze si laskave zjisti fakta, nez zacnes mlejt blbosti:). Mir s tebou.
    • Osviceny
      škoda, že se nerozdává cena za nejvíce přeceňovanou hru roku, mám totiž jasného vítěze
      • Malleth
        Bioshock Infinite?
        • Osviceny
          Bishock Infinite je božská hra, nad kterou není.... není to neoriginální snůška klišé jako Last Of Us, má všechno co Las Of Us némá, tedy příběh, hratelnost, grafiku, hudbu atd...
          • Blázne.
          • Miserius
            Osviceny, moc dobre si uvedomuju ze jsi mistni Troll (mozna i zakladatel) ale rict ze Last of Us nema pribeh,hratelnost,grafiku a hudbu to chce koule *1* Soundtrack je boží, grafika jedna z nejlepsich v soucasnosti, hratelnost je to co ziskava 10/10 a pribeh je prekvapive i docela zamotanej a plnej zvratu (obcas jsem se divil co se to tam deje)
            • Miserius
              Jo, The Line jsem odsoudil presne jak rikas, po demu kde jsem sestrelil hned celou letku... Ale ted kdyz to bdue zdarma u PS+ k tomu urcite sednu, protoze na to slysim jen a jen chvalu... Tesim se
            • Ronox
              No příběh byl tuctovější resp alá Cesta atd. Co to zvedalo byly zvraty, ale to byla berlička aby udrželi hráče přikovaný u obrazovky. Grafika byla doopravdy TOP, ale to i u Bioshocku díky stylizaci a ikdyž ji neměl tak detailní, tak ta stylizace tomu právě dodávala atmosféru. Pro mě to jsou obě top hry, co jsem hrál prostě. Obě mají své mouchy, umělé natahování atd, ale emoce/zážitky co jsem u nich měl jsou vyrovnaný. Je to jako Spec Ops: The Line, který většina odsoudila hlavně kvůli demu, kde střílíš vrtulníkem a přesně to demo to zabilo, protože si lidi mysleli, že to je JEN tuctová střílečka, ale ve finále příběh a hlavně konec jsou věci, které to vykopávaj mnohem dál než jen tuctové střílení.
        • Tuctová střílečka, která ničím neohromí, ale na druhou stranu ani neurazí. To už ale platilo i o prvních dvou dílech.
        • Miserius
          Bioshock mel vybornou atmosferu, zajimavej pribeh a uzasnou uvodni hodinu, ale jinak to pro me taky byla prumerna strilecka... Clovek co nehral ani jeden Bioshock z toho byl celej paf, nekdo kdo hral prvni dily tak se po par hodinach strileni uz nudil, bylo to fakt skoro stejny, to ze plasmidy prejmenujou a upraví efekty z toho nedela fungl novy featurky
          • Ronox
            Mě bavil nejvíc. Asi to dělal ten hrdina, protože už mám plný zuby tichých hrdinů. Navíc Elizabeth byla úžasná ikdyž ne na úrovní Ellie. Vigory neměli být nový featurky. Nové funkce měli? Měli a šlo o to propojení s Bioshock vesmírem. Navíc mě potěšilo, že se Levine postavil a narval takový příběh jedničky i Infinite do fpska. Většina mu vyčítá, že měl spíš udělat adventuru nebo něco s menší rychlostí, ale já jsem rád, že jsem se i od tupého ratata dočkal kvalitního příběhu (jestli má konečná teorie díry nebo ne to nemyslím). Alžbětu jsem si zamiloval stejně jako jsem sympatizoval s Bookerem. Stylizace, hratelnost, postavy, příběh supr. To že to je ratata nemůžeš FPSce vyčítat.
            • Miserius
              GTA 3 týpek: No vzdy ja vim, taky to pisu... To nic nemeni na tom, ze obcas je to tragikomicky...
            • Miserius: Vývojáři pár dnů po vydání vysvětlili, proč nepřátelé Ellie nevidí. Ve zkratce je to kvůli tomu, aby hraní - když jedeš stealth - nebylo frustrující.
            • Ronox
              Ellie měla svý mouchy, ale při prvním hraní jsem neměl čas si tohohle všímat. Jsem jel nonstop jen s jednou menší pauzou na spaní. Navíc pak ten první patch pro retail verze to docela pokonil a pak jsem to hrál až zase s dobrou verzí, tak jsem si nějakých velkých failů nevšímal.
            • Miserius
              Jeste k ty Ellie... To je nesrovnatelne uveritelnejsi,prijemnejsi a celkove proste lepsi postava (fakticky jsem si ji oblibil), ale obcas se teda musim smat. Je uplne jasny ze Ellie (a ostatni co vas nekdy doprovazej) nebudou natahovat clickery, lovce atd pac by to bylo nehratelny, ale kdyz jsem schovanej ve skrini uprostred hotelu protoze vsude okolo jsou clickeri a slysim dusot jako prase a to se to zamnou valí Ellie okolo clickeru a ty ji ignorujou, tak to uz je spatny... Tohle je asi jedina vec co bych ty hre vytknul, prestoze kdyby naopak na Ellie a spol nepratele reagovali, vztekal bych se mnohem vic, tohle jen proste nekdy blbe vypada
            • Ronox
              Souhlasím s Elizabeth, ale její dialogy a přesně jak zmiňuje Miserius momenty, kdy se nestřílelo a ona kecala nebo byla uražená a tak, tak proto jsem si jí zamiloval. Ta akce a interaktivita měla být spíš jak v tom E3 demu kde vyvolávala i ty vagony na kolejích atd toho je škoda no, ale ve finále jsem to projel dvakrát a na třetí kolo se vrhnu až vyjdou DLC. Nevím proč, ale asi ten svět s těma dodatečnýma páskama okolo atd mě dostal a protože jsem dřív v mládí preferoval víc FPS, tak mi to střílení teď tak špatný nepřišlo. Je pravda, že když jsem přemýšlel co udělat aby to bylo lepší, tak odebrat počet nepřátel a ubrat od nábojů. Přesně jako tomu bylo v jedničce, ale na druhou stránku tím naznačil, že přeci jen živé město v oblacích bude mít větší populaci než podmořský město, kde přežili spliteři a taťkové se sestřičkama.
            • Malleth
              Problém je v tom že akce se stávala postupem času víc a víc tupější. Především i díky trojnásobnýmu recyklování naprosto debilního bossfightu.
              A i když je to FPS, mohli využít schopností Elizabeth například k vytvoření zajímavých puzzlů, který by hru osvěžili a nabourali trochu stereotyp. Potenciál tam byl velkej.

Jinak sama Elizabeth mi nepřijde jako něco extra. Je napsaná dost ploše, nechová se uvěřitelně a nepůsobí jako živá bytost. Mimochodem i díky tomu že
              je nesmrtelná a nemusíš ji v podstatě brát vůbec v potaz. Právě Ellie z Last of us je příklad jak se dá companion dělat dobře.
              Je zranitelná, ale není na obtíž a dokáže ti pomoct v těžkých chvílích. Hlavně má ale osobnost a chová se konzistentně.
            • Miserius
              Jo na to jsem zapomněl, mluvící hrdina byl suprovej. To jsem si vychvaloval vždy když v boji na někoho křičel nebo navigoval Elizabeth... Ja s tebou ale souhlasim, slytizace,postavy, pribeh a proste cela atmosfera byla vyborna... A nejlepsi casti jsou kdyz se nestrili a jen nekam jdes nebo objevujes ten svet, ale jakmile se strili tak je to proste nuda, nevycitam FPSce ze se tam strili, vycitam tomu ze se tam strili a je to naprosto nudný a všední... V prvnim Bioshocku to tak nebylo, tam jsem byl stastnej za upravovani zbrani a plasmidy a ruznou kombinaci, ve dvojce nic nezmenili ale porad se to dalo, ale o tolik let pozdeji a oni porad nic nezmenili? To uz me proste nebavilo, nemuzu za to *1*
          • God-of-War
            Ja sem prave hral oba predchozi, takze standartni hra.
        • God-of-War
          Taky bych to tak videl:).
  • ČR vs Maďarsko

Od 21:00 bude ke shlédnutí semifinálové utkání Quake Live iFT NC 2016 na twitch.tv/overfrag
    Přijďte podpořit nebo nadávat, ale přijďte :D
    • PreidaQ
      Ne.
      • Jack1947
        kuRE bude smmutné když nepříjdeš...
  • Jack1947

3Tb HDD

No tak dneska jsem ho nainstaloval a je to paráda, takové GTAV. mi vzalo ani ne kousek. Dokonce to uměli i wokna sami přehodit na GPT a nemusel jsem někde shánět program...

Kamarád mi pomohl a ted mně zasvětí i do GTAV. no... a z toho co mi řekl je to teda celkem HC záležitost hlavně v pozdějších misích. No ale přesto že ho mám nainstalované tak při aktualizaci mi hází nějakou tu chybu " že program přestal pracovat" má s tím někdo zkušenosti četl jsem na google že to je chyba s Nvidia a má se zakázat ovladač natvrdo při spustění... ??! ted babo rad.
    • Draken69CZ
      Mě nadchnul HW RAID na data a NVMe SSD na system, ale jen to pole by mě vyšlo jak upgrade na Skylake s best grafikou.

/jaký disk konkrétně si kupoval?
      • Jack1947
        Seagate.
  • Zatracený LEGO

Proč neudělaj "klasickou" Tt Doctor Who hru a musej to rvát do těch Dimensions *16*
    https://www.youtube.com/watch?v=wQouVe5ZBdM
  • Sony naslouchá přáním uživatelů PSN, které se týkají celkového vylepšení služby.

Jsem si vsiml. Uz podruhy me automaticky zkasnuli za dalsi obdobi PS+. Ze jsem tu funkci vypnul (!!!) ocividne pramalo znamena.

Nevim co predplaceni resetuje do evidentne defaultniho aktivniho stavu, ale jejich pristup me uz vazne zacina {}#@Đ.
    • Erien
      Defaultní stav nemůže nikdy znamenat, že to budeš platit. Když to opravdu deaktivuješ, musíš pro aktivaci tam znova napsat údaje atd. Sám jsem to několikrát rušil a vždy bez problému.
    • ringmancz
      mně se to aktivovalo, když jsem si přidal PayPal
    • klasicka korporatni praktika, nalakat miliony lidi na pravidelny placeni a pak využívat jejich nepozornosti, aby si uloupli nakej ten bambilionek navíc... pokud se lidi neozvou, tak je proste budou obirat, ridi se heslem, proc by si nebrali, když muzou
      • můžeš mi říct. Děláš něco jiného než celodenně nadáváš na konzole? Asi jsi ve společnosti odstrokovaný, tak se potřebuješ ventilovat tady. Smutné *9*
        • Jack1947
          Jasnej, případ odstroka! to bez debat. *5*
      • no nevim, tohle je přece klasika, jako kdybys třeba musel ručně každej měsíc platit za net, tak je lepší, když si to strhávaj sami a nemusíš nic řešit... a když už to nechceš používat, zrušíš to (fakt se nějakým resetem nastavení dá, že začneš zase platit? to se mi nechce věřit... když třeba někdo zruší předplatný dva roky dozadu, a pak by v Sony něco resetovali a najednou by to začlo zase automaticky strhávat?)
        • Draken69CZ
          Prdlajs, hlupáček si neumí nastavit ani konzoli tak za to může zlá obří korporace co se asi pos€re z jeho 180 kč *15*
          • Jsi nedomýšlivý jedinec. Jo 180kč je nic, ale vynásob si to počtem těch hlupáků, byť by to byl "jen" milion, najednou to máš 180 milionů kč za jak dlouho? A teď si to násob ještě dál. Pořád je to nic?
  • Far Cry Primal

http://www.pcgamer.com/far-cry-primal-announcement/
  • Chcete, aby po vás bylo něco pojmenováno ve hře Bioshock: Infinite? Vyplňte formulář a držte...

Tak si tedy držím palce. *4* A když to vyjde, zažaluji je za zneužití osobních údajů. *1*
  • SalemCZ

Fortnite nabídne podporu Cross Play s PC, Mac, iOS a Android hráči i na Xbox One.

Takže nebude PS?
    • MickeyMutant
      Bude. Budou dvě skupiny:
      1) PS4, PC, Mac, iOS a Android
      2) Xbox One, PC, Mac, iOS a Android
      Protože Sony zatím nechce cross-play s Xboxem. Na každé platformě si budeš moct vybrat, jestli chceš hrát i s hráči na ostatních zařízeních, nebo ne.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vydělal za první den prodeje 179 milionů dolarů.

Takze me radeji smazou nez by opravili nadpis??? Ty vole ta uroven zurnalistiky jde do ... asi to soudruh redaktor pochytil z novinek.cz kde hadam, ze profesne vyrustal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit