Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Vývoj Bayonetta 2 zatím nedosáhl svého vrcholu, vyjde tedy pravděpodobně až v pozdější části příštího...

Jednicka byla super, bavila mne skoda ze 2dil bude nejspise jen na Wii U. *9*
  • Otevřený svět hry The Crew bude větší než Los Santos (Grand Theft Auto V), Wild West (Red Dead Redemption), Colorado (Forza Horizon), Redview County (Need for Speed Rivals), tropický ostrov z Far Cry 3 a Skyrim dohromady.

Jo, a samotná hra bude mít 160 GB.. *15* Tomuhle opravdu nevěřím, ovšem jestli se to potvrdí, klobouček. *3*
    • Divotvurce
      Fuel má přes deset tisíc čtverečních km a má míň než 10 GB, takže velikosti hry bych se nabál. Spíš se bojím jízdního modelu. A taky těch příšerných úprav aut.
      • Právě že o ty obrovské úpravy ve hře de ;) Hummer sporťákem, Veyron tereňákem :3
  • Miserius

EDGE vytvořilo seznam deseti nejlepších her předešlé generace.

Celkem rozumnej seznam, jen teda ten Street Fighter mě přijde trošku podivnej
    • Street Fighter je skvělá bojovka, takže zaslouženě, potěšila Bayonetta, ta hra je skvělá, ale ty prodeje apod. bylo fiasko, které zachranovalo Nintendo, chyba je jedině v tom, že GTA V je před RDR, jelikož RDR je daleko lepší hra než GTAV....
  • Kapitání opustili loď?

http://www.gamebanshee.com/news/109036-unconfirmed-ray-muzyka-and-greg-zeschuk-leaving-bioware.html

>A trustworthy source has been told by an employee of Bioware Austin yesterday that neither Greg Zeschuk nor Ray Muzyka have been present at a Bioware Company Meeting in Austin, Texas, just a few days ago. The employee claimed that this has not been the case before at such a meeting. The six others members of Bioware Austin's leadership have been there. Also, Greg Zeschuk has not been seen for several weeks now, the Bioware Austin employee claims.
  • Scan deseti stránkového preview Call of Duty: Modern Warfare 3 z magazínu PSM3.

Deseti strankove preview MW3? To tam snad museli do te hry fakt pridat nejaky novinky jinak si nedokazu predstavit co by tam mohlo bejt na deset stranek. Skoda ze na to abych to cetl to je moc ruzovy.
    • Přesně tohle jsem si říkal, o čem tam jako píšou na 10 stran? *1*
    • hahahahahahahahahahhah what a story bro 10/10 would laugh again
      • Neumíš česky?
        • On bohužel neumí ani anglicky...
  • Out Of Exile: Torment Officially Going To Kickstarter

http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/04/out-of-exile-torment-officially-going-to-kickstarter/
  • le mans

mam dotaz,nevznika hra vylozene na le mans?od vcera koukam na prenos a je to pecka.nebo nejaky mod kde budou vsechny tridy i vozy (2014)
    • http://games.tiscali.cz/recenze/le-mans-24-hours-recenze-50222 *4*
    • Hanzales
      Trať LeMans je v hodně hrách (rFactor/Rf2/GTR série/) ale s P1 kárama je to horší a s aktuální sezónou to taky potrvá. pCars má LeMans taky, i nějaké ty káry, ale zase není venku pro všechny. Ve Forze4 mně ta trať taky bavila ale nejsilnější "jízdní" zážitek je asi v RF2. Pevně věřím, že se později oficiálně nebo neoficiálně trať objeví i v Assetto Corsa, stejně tak jako nějaký ten hybridní speciál, ale to vše spolu s PitStopy, driver swap atd. bude asi taky otázka delšího čekání :/
      • trat mam najetou z gran turisma a jezdi se to paradne,ja bych ale chtel jet zavod se vsema tridama najednou coz nejde a rocnik 2014.holt musime pockat zda nebude casem nejaka modifikace,GT6 me bude muset stacit.
        PS:Webber v boxech z druhyho mista,Porsche ma problem
    • Miserius
      Třeba první Grid, máš tam všechny třídy a i 24 hodinovej mód
  • Prostý dotaz(y)

Trochu jsem zaspal dobu. A s tím souvisí jedno s druhým.

Kdy vyjde Forza Horizon 3 na PC a bude zadarmo?

Jak si lze zahrát Forza Horizon nebo Apex na Windows 7?

Prý na Originu rozdávali všechny DLC pro Battlefield 4 zadarmo. Je to pravda?

Děkuji za odpovědi. Věřím, že mi pomůžou.
    • Ronox
      1. Už vyšla a ne, není zadarmo

2. Ne, nelze si zahrát ani Apex, ani FH3 na W7

3. Je to pravda, ale akce už neplatí.
      • 1. Zbývá jen dodat: https://youtu.be/yrvvsj_y6ps?t=2m10s

2. Co propojení jednoho bídného PC s Windows 10 s nadupaným herním strojem s Windows 7?

3. Do p+či, to zmeškal.

Díky za odpovědi mimo jiné.
        • ringmancz
          1800 na Storu za základní verzi, přes Amazon 50 liber/60 dolarů
          • To je na mé skromné poměry až moc. Co se to stalo? Za časů, kdy jsem kupoval nejhojněji hry, si vydavatelé nedovolili jít přes tisíc
            • ringmancz
              to bývaly doby, kdy se prodávaly krabicovky. digitálně se pod 1500 nedostaneš
  • ucho

Next Car Game

http://nextcargame.com/

za zmínku stojí, že se jim přes svátky podařilo prolomit smůlu a předprodeje jim vzrostly dvojnásobně. rovněž už vydali early access verzi. to destruction derby vypadá zajímavě.
    • Závodění je už celkem sranda, akorát mi pořád nesedí s jakým slisovaným šrotem se dá pořád jezdit, vypadá to pak dost...komicky. Prostě si stojím za to že auta by se tak muchlat neměla. A jak jsem říkal, to tech (ten park na vyblbnutí) je přístupný zdarma pro každého, tak můžete testovat.
    • Na tuhle hru se fakt tesim, tak snad to klapne.
  • Jack1947

PC hráči Call of Duty: Ghosts potřebují ke spuštění minimálně 6GB RAM, přestože by hře většinou stačila...

Ach ty PC, pc... Docela jsem rad ze mam aspon 8gb. *4*Ted je aspon na plno "vyuziju". *15*

http://community.callofduty.com/thread/200789442#.Unk-zuI0D2Y

No ty voléé, takze mam smulu no. *9* Fakt demence COD vyzaduje dx11... a BF4 ne, parada. Sranda, je ze to ani nejede lidem s dx11 grafikami, tak kde se tedy soudruzi z Activision stala chyba tentokrate? *15* *7*
    • Ti lidé s DX11 grafikami pravě ty DX11 grafiky nemají.
      • Jack1947
        Nezajem, jen skoda ze jsem kvuli tomu "obetoval" skoro 30gb mista zjistil ze to beztak nepojede... diky moc. Jsem rad za packovac, aspon zlepsim muj dosavadni skill, bude to me vubec 1cod na Xboxu. ( COD3 nepocitam mezi cod).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit