Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Xzone spouští největší letošní herní slevy v Black Friday 2016

Tak bohužel žádná hra mne nezajimá asi proto že ( většinu novejch paradocně už mám ) ne WD2 za litra fakt nechci *1* ale třeba OW krabicovka za litra je supr cena kdo nemá a chtěl tak at nemešká a bere.

Homefront:revolution ani NFS taky nemusím ( Zase ten homefront není tak slavnej a coop sice ušel ale na dlouho to taky není) NFS snad nemá smysl komentovat.Můžete si oupit za 2litry nějakou sběratelku, za 8stovek mikinu DOOm a nebo třeba figurku BF1 za cenu BF1 :D *15*
    Na druhou stranu jsou tam i staré hry za koruny. TZakže něco pro pamětníky co nemaj nebo ztratily krabičku.
    • zaty
      https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=7380
      Masakr. Doufám, že se budou ženě líbit a pořádně mě v nich ztrestá :D
      • Jack1947
        No a vidíš díky tomu že jsem npsal komeentář máš námět na dárek *4*
    • zaty
      Tvl Jacku, pokud netrpíš nějakou dislektickou vadou, tak s tou češtinou fakt něco dělej :)

Ty máš občas i celkem trefné připomínky a rozumné názory a byla by tu bez tebe nuda, ale tou nesrozumitelností to totálně zabiješ.
      • Jack1947
        Já myslím že by větší nuda byla kddybych žádnou vadu (vady) neměl... měl bych záda rovné jak pravítko, hlavu v oblacích a genius ve všem každým coulem a taky šprt a češtinu a algebru bych si dával jako předkrm a posléze i hlavní chod.

Normálních lidí je na světe hrozně moc Těch nevyrovnanejch zas tolik není co teda nemaj jako nějakej fyzickej hendikap ale jsou prostě obdařený takovwejma malejma neškodnejma vadkama ale potáhne se to s nima přes celou tu životní štreku že joo ( no není to parádní ?) *5*

Dal jsem ti plus protože si mě potěšil.

Prosím pro příště je to Dyslexie , tak neurážej nás deslyktiky! Dík.
  • Sony chtělo, aby PS4 zůstalo čistě o hrách a proto nenabídne ani jedinou neherní aplikaci.

Jo, jistě....a pak vám nastrčí do konzole zase nějaký otravný nesmazatelný Singstar se dvěma lezbama. Sony nevěřím už ani ň.
    • Mungo

Ten SingStar tam opravdu straší, ale stáhnout si ho nemusíš ..... *3*
  • South Park - Stick of Thruth

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jsou k dostání i CZ titulky ? Děkuji za odpověď *3*
    • Inquisitor
      Nejsou a zatim to vypadá, že ještě dlouho nebudou. Nebo info tady v článku:
      http://www.hrej.cz/novinky/2014/03/07/detaily-o-cestine-pro-south-park-32396/
      • PC verze Dark Souls II vyjde 25. dubna.

Dobře, díky.
  • Radkaa

Life is Strange

Ahojky, co říkáte na finále Life is Strange ? Ta poslední volba byla teda něco... *8*
    • Docela slabota navíc natáhlá 4hodiny wtf? skoro nežikám že špatné a protože jsem chtěl zkusit něco jiného volil jsem druhou možnost

Chloe měla žít

Mnohem více mne bavilo finále Tale of the borderlands a to nejen kvůli tomu že to dopadlo lépe.

Celkově 6/10. (Borderlands tak 8/10).
    • Přiznám se, že jsem se během posledního dílu regulérně rozbrečel.
    • Jednoduchá volba 1 < 5000 (nebo kolik tam žije obyvatel). Jinak co se epizody týče, jako celek se mi líbila... Hodně se povedla ta část, kdy dohromady splývaly všechny ty pokřivený časový roviny. Naopak mě trochu zklamalo pár logických kiksů. Zařveš na Davida (bývalýho vojáka) ať si dá pozor, a stejně tam nalítne jak trotl na porážku. Hodí po Jeffersnovi lahev a pak tam stojí jak trouba a čeká na popravu, to samý s tím kopnutím do stolu... útočník zavrávorá a on místo aby se proti němu alespoň pokusil rozeběhnout, tak si počká až Jefferson vytáhne zbraň a zastřelí ho.
      • Radkaa
        Ano, to s tím Davidem bylo docela k naštvání... A 1 nebo 5000 - no já jsem zvolila 1, protože pak by to všechno co jsem pro ni udělala nedávalo smysl. *4*
    • Mně osobně to přišlo jako slabé finále. U poslední volby jsem ani nemrknul a měl jsem jasno. Hra to byla skvělá ale to finále mi prostě nesedlo. Navíc se ukázalo, že volby kromě pár dialogů nemají skoro žádný efekt. Velká škoda.
  • zde sem udelal par screenz z koleji, kde hrajeme battlefield 4: http://goo.gl/zh33
    • Jack1947
      Tfuj, a uz prestan si hrat na Veskoslava, vsichni vedi ze si jen jeho nepovedeny klon. *3*
      • Nevotravuj ty troli pako
    • Keyz
      Jak je vidět máte špatnou mušku.
    • LoooooooL děláš mi chutě hned bych to slíznul
  • Od tohoto okamžiku až do pondělí 12:00 se Vám budou v multiplayeru Crysis 2 napříč všemi platformami...

potřeboval bych radu, když zapnu na PS3 Multiplayer Crysis 2, tak mi to napíše, že mam vysoce zabezpečenej internet a budu mít problémy s připojením do hry. A kvůli tomu nemůžu vyhledat žádnou hru. Nemáte někdo rady co s tim? Díky
    • Jedny z nejvzácnějších a nejdražších PS3 her současnosti.

nastavení firewallu v routeru bych hádal..
  • Vyměním Deus Ex Human Revolution na Steam za jinou hru :)
    • No vzhledem k tomu, že zítra by mělo být na stánku Score s přibaleným DeusEx, tak nevim nevim..
      • tak on hlavne stoji deus na steamu vetsinu casu cca nejaka 2,5 eura, z tohodle pohledu to neni moc dobry material k obchodovani
      • Jaj, to jsem si teda vybral čas :D Vyhral jsem to v soutezi a uz to mam
        • V únoru získají majitelé PS Plus účtu zdarma PS3 hry Sleeping Dogs, F1 Race Stars a Quantum Conundrum...

Tak podaruj :-)
          • To ja bych z toho neco rad vytriskal :D :D Aspno hru za euro, ale neco do sbirky :D
            • rancor1223
              Kdo by nedal Dotu, když každý druhý má dvacet beta klíčů, že? *1*
            • dam ti za to dotu 2 :D
  • Na steamu se mi objevilo War of the ikings v herní knihovně, přitom jsem si hru vůbec nekupoval a v historii nákupů taky nic nemám(že by mi to někdo dal nebo tak). Někdo něco podobného? (napadlo mě že má co dočinění s paradox humble bundlem, ale nic jsem na netu nenašel)
    • ucho
      if you participated in the War of the Vikings Alpha before today, or you happen to own War of the Roses: Kingmaker, you get to briefly play the Early Access version for free! This free sample lasts through October 4, 2013. After that (or before that, if you’re so inclined) you can buy War of the Vikings in Early Access here with 10% off for the first month if you own War of the Roses.
  • Corvus

Rada

Čím mohu nejlépe změřit FPS? Abych to viděl v obraze někde v růžku? Děkuji za informaci... Rád bych věděl při kolika FPS mi běhá Zaklínač 3 na mém stroji i5 3570K / 8GB RAM / GeForce GTX 760. Případně, abych mohl hru vyladit na stabilnější výkon. Díky za rady.
    • Corvus
      Díky všem za rady, prubnul jsem Fraps. nakonec jsem to vyladil na nejvyšší/vyšší s tím, že tu hair technologii jsem vypnul a listoví dal nižší a jede mi to venku na 45 FPS. Takže to docela ujde.
    • fraps, dxtory, nvidia shadowplay, steam overlay, msi afterburner, evga precision, to by byli asi tak ty nejpouzivanejsi
    • Doporučím MSI Afterburner - ukazuje navíc i vytížení RAM, VRAM, CPU, teploty,... kdyby tě to zajímalo.
    • MidnighT91
      Pokud jde jen o fps tak nevím ale razer cortex game booster ti umí v rohu zobrazit fps a dokonce si můžeš vybrat v kterém rohu to chceš :)
    • Vojta_Ilavsky
      Fraps stačí.
  • Lukass

Prosim o radu

https://www.czc.cz/samsung-c24f390f-led-monitor-24/194682/produkt
    Co rikate na tenhle monitor, bude prumernemu hraci jako ja stacit?
    Nehodlam do monitoru vrazet vic jak 5 000
    • Jack1947
      Kolik chceš uhlopříčku ? 24" se mi zdá už trochu málo pod 27" bych nešel. Jinak je asi v pohodě jen bych do Samsungu nešel.
      • Lukass
        24 me bohate staci, malo mista v byte, malej stul, takze 24 ideal.
    • Draken69CZ
      Že do toho koukat fakt nechceš, trochu si přidej a kup alespoň tohle
      https://www.czc.cz/benq-bl2411pt-led-monitor-24_2/157994/produkt
    • ucho
      ten monitor je nějakej křivej
      • Lukass
        ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit