Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beztrátová myš je good.

Beztrátová myš je výborné řešení. Žádná těžká kvůli baterce jak se dole píše. Sám jedu pár let přes Bluetooth (nyní už verze 4.0) a je to paráda. Mám ji na 1 tužkovou (střídám 4, které dobíjím) a žádné starosti. Myš má dosah několik metrů klidně, a tak když se dívám třeba na film na mém velkém monitoru, tak myší ovládám přehrávač třeba z křesla o nohu, o časopis o cokoliv - žádný drát nikde :-). K tomu přes ten samý Bluetooth mám i sluchátka. Fakt dobrý... Na té myši jsem v poslední době komplet dohrál Zaklínače 3 i DE: HR. Pohoda.
    • Chim
      Na ovládání videa z gauče určitě super. Na hraní ale opravdu ne. A bezdrátové sluchátka... na skypování možná jo, ale na kvalitní poslech taky ne.
      • Chim jsně jsem napsal, že jsem na bezdrátové myši dohrál Zaklínače 3 i DE:HR, tak jaké na hrané ne? :-D
        • Chim
          Blahopřeju k dohrání *1*
      • Jakej je problem v bezdratovy mysi?
        • Chim
          Baterie, kvalita přenosu, cena...
          • Baterie neni problem protoze dneska kazda rozumna mys ma kabel kterej zapojis a normalne ji pouzivas. Ja osobne preferuju tezsi mysi takze mi nedela ani velkej problem vaha baterie.
            S "kvalitou prenosu" nebudes mit s opravdu kvalitni mysi zadnej problem. S moji Sidewinder X8 kterou jsem pouzival nekolik let jsem za celou dobu nezaznamenal jedinej lag nebo jakychkoliv ukliku.
            A co se ceny tyce tak tam uz to je samozrejme na kazdem z nas co chceme do takove mysi zainvestovat ale pointa je v tom ze existujou kvalitni bezdratove mysi u ktere proste nepoznas ze to je bezdrat ale samozrejme nejsou to ty nejlevnejsi sunty.
            • Chim
              Jo, souhlas. K tomu co jsi napsal nemám co dodat.
        • To že je bezdrátová.
    • moje mys ma 85g

Tradiční alkalické baterie AA má hmotnost zhruba 23 g, lithiová baterie AA má hmotnost asi 15 g a nabíjecí NiMH baterie asi 31 g.

pokud plati tohle, tak s jednou dobijeci by byla vic jak o tretinu tezsi
      • BATERKA není problém na váhu. I s tou baterkou my přijde lehounká... Navíc dole plno lidí psalo, že většinou mají všechna přídavná tělíska v myši aby byla těžší... Pak myš leží na podložce a když máš dobrou tak žádný problém. Jak říkám mě přijde ještě navíc lehká s tou baterkou... Nesmím bagatelizovat "n", musíš přemýšlet trochu zeširoka že neexistuje jen jedna myš ;-)
      • Jack1947
        Navídc pokud se jedná o přesnost je přece zákonitě drát vždy spolehlivější... když už teda nejen v hmonotnosti... bezdrát co by zase byl nějaký lepší stál hodně peněz.
  • Lukass

Project Cars

https://www.youtube.com/watch?v=BN8xK_lPeqo
    Jedno kolo s Atomem, to auto nema chybu, jedno z nejzabavnejsich ve hre.
    Naucit se stim driftovat ale neni zadna sranda, vzdycky to pretocim *1*
    • Interiéry jsou pěkně hnusný a navíc tam chybí zabudované rádio. 3/10
      • Lukass
        Netrol
        http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2010/09/Ariel-Atom-500-V8-20.jpg
  • Jack1947

Ubisoft: Next-gen verze The Crew poběží na 30 FPS, 60 FPS je nereálné při tak rozléhlém světě a počtu...

Slevujeme,slevujeme (zijeme prece v realu). *15*
  • Draken69CZ

Malá úvaha: Konzole jako přídavná karta do PC

Proč MS, SONY, NINTENDO nedělá svoje konzole i jako přídavné karty do PC? PCI-E je rychlá sběrnice, přídavné napájení jako u GK, přijatelná cena, nemožnost použít jiný než originální ovladač a nevidím tam jedinou věc kde by zákazník nebo oni měli někde tratit.

/asi jsem měl doplnit pokud už chcete reagovat zkuste se nad tím aspoň na zlomek sekundy zamyslet, jinak to neřešte a pokračujte dík ;)

//pro ty pomalejší, nechte si to projít hlavou přes noc, dík
    • Lukyz
      Mít něco jako multi boot - při spuštění PC vybrat OS Win / XO / PS4 je pěkná myšlenka, sice strašně naivní, ale pěkná *4*
    • Jack1947
      Nebo by to mohlol být třeba externí zařízení že? *1* Něco jako grafika nebo mechanika/zvukovka hehe. Jo, pobavils. Z nudy by mně tohlee tedy nenapadlo. *3*
    • kennyB
      Myslím, že kdyby se tak stalo, tak pro většinu dnešních pc hráčů počínaje LV a Lukassem by skutečně začala doba temna...
      • A mas k tomu nejaky rozumny argument, nebo to je detske prani zaujateho konzolisty? Ta myslenka totiz vubec nedava smysl. Nasich 60 fps na pc bude vzdycky lepsi jak 20 fps na konzoli, naprosto nezavisle na tom jaky hw pujde do pc dat... *15*
        • kennyB
          Chápu. Chceš být afrikáncem a já má být jako asiat...
    • Chim
      proč kupovat konsoli (v jakékoliv podobě) když mám pc?
      • U mě je důvod ten, že jak u minulé generace, tak i u této, to jsou právě konzole od MS či Sony, které mi nabízejí nejvíce her, které chci hrát a na vše ostatní mi stačí slabší PC (kromě Squadron 42 tu zatím není jediná hra, kterou chci hrát, která na konzolích není vydaná či oznámená a na současném PC ji nerozjedu).
    • Jako ze das pocitac do pocitace aby jsi mohl hrat na pocitaci zatimco hrajes na pocitaci?
      • Asi tak, proc bys do x64 pc pridaval kartu s x64 pc. To nedava smysl.
        1. bud pripojit konzoli k monitoru a je to.
        2. vetsi smysl by davalo kdyby MS uvolnil OS z xboxu, beztak je to derivat windowsu.
        Jenze tahle generace konzoli vznikla prave proto, aby prodali draze levny x64 lowend hw za co nejvyssi cenu.
        • Draken69CZ
          XD http://www.zive.cz/bleskovky/vime-kdy-prijde-windows-10-na-xbox-one/sc-4-a-179230/default.aspx
  • Zdá se vám, že je v The Elder Scrolls V: Skyrim málo lásky? Stáhněte si mod, s kterým se můžete líbat s jakoukoliv postavou na potkání.

super pro decka z druziny co zijou vic virtualne ve hre nez v realu, haha
    • Lebowski, kde jsou ty prachy!
  • Cosi

PS3 verze Medal of Honor: Warfighter zabere na disku 2GB. Hra nabídne HD rozlišení 480p či 720p...

480p není žádné HD rozlišení a 720p je pseudo HD.
    • Ježiš, to je snad jedno jak to nějaký marketingový blb označí, ne? Prostě to je 1280x720@60Hz. Nějaký tydlety vaše full ready ultra HD jsou akorát matoucí a zbytečné.
      • 1366*768 :)
        • pseudoHD (720p) = 1280x720p
          FullHD (1080p) = 1920x1080p
    • 480p skutečně HD není, ale 720p ano... 1080p je Full HD
      • špatně. HD je pouze jedno a to 1080p. 720p tzv. HDready je pouze obchodní tah.
        • HD jako takové je taky jenom "obchodní" označení. Stejně nakonec záleží na velikosti displeje či monitoru.
  • Johnny

Následující patch (v1.12) pro hru Zaklínač 3 nepřinese nic nového, pouze opraví chyby.

Nekecejte? Co to je dnes za modu přidávat do patchu nějaky novinky? Patche vždy opravovali....
    • Ne tak úplně. Prostřednictvím nich se do her přidávalo a přidává i mnoho dodatečných funkcí, které v prvních verzích třeba nějakým způsobem chyběly. Dám příklad třeba v takovém Imperial Glory se až s patchem nabízela možnost urychlit hru na bojové mapě. A to si řekneš, že by to u grand strategií mělo být jakousi samozřejmostí.
  • ahola

Nejlepší novinkou v Cannon Fodder 3 bude podle tvůrců kompletní zničitelnost prostředí.

Na tohle se těším prostě hrozně moc
  • Star Wars: The Old Republic prý nabídne 200 hodin zábavy za každou třídu (celkem jich je 6).

Az na to, ze je tech trid osm (ctyri za kazdou stranu konfliktu) a ne sest...
  • Jak už jste si možná všimli, testujeme novou verzi videopřehrávače. Dejte nám v této diskusi vědět,...

Pokud je to přehrávač u recenze na aliens, tak ten mi jede výborně(jeden z mála), používám nějakou tu poslední verzi opery

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit