-
Je ideální doba na učení se zvládání hardcore simulátorů :) Eagle Dynamics dává v DCS World k dispozici většinu modulů postupně na vyzkoušení zdarma, jak ve svém klientu, tak na Steamu.
-
Alan Wake bude i na PC
http://www.dsogaming.com/news/steams-registry-indicates-that-alan-wake-is-coming-to-the-pc/ -
-
Víte co nesnáším na adventurách ? Že už znám konec a ke hře mne to znovu nedonutí :( .
-
-
Novinky ke hře DOOM: průměrné hodnocení od uživatelů STEAMu je 37%, grafické videosrovnání Xbox One a PS4 betaverze, plná PC verze bez omezení FPS.
Ještě by stálo za zmínku, že obě konzole využívají tzv. dynamické rozlišení. To znamená, že při frenetičtější akci se rozlišení bude automaticky snižovat, aby snímkování zůstalo aspoň blízko číslu 60. U PS4 z 1920 x 1080 na 1600 x 1080, u Xboxu z 1920 x 1080 na 1350 x 1080. -
-
To mi přijde jako skvělá věc, nevím proč to nedají volitelně i na PC.
-
-
Možná to není tak úplně jednoduché implementovat. Navíc mají většinou hry na PC oproti konzolím dost jiných možností v nastavení detailů, antialiasingu, stínů, textur a dalších. Proto jim to zřejmě na PC nepřijde jako priorita.
-
-
Asi jsou ty místa/situace kde se sníží rozlišení přesně daný, ale budou náročnější jak v konzolové tak v PC verzi takže by to mělo fungovat v podstatě stejně bez ohledu jaké máš nastavení grafiky.
-
-
Nemyslím, že se to aktivuje na předem daných místech. Zapne se to nejspíš tehdy, když se začne propadat snímkování, třeba při boji víc hráčů zblízka v rozlehlejších lokacích. Zřejmě. Jak je to složité zpracovat i do PC verze, nemám zdání.
-
-
-
-
-
Zaklínač historie světa
Kde se lze dočíst o hisorii světa ve kterém se odehrává Zaklínač. Knižní herní to fuk. Knihy jsou povídky a tam se o tom extra nepíše co s jsem nějak zjiťoval. Ve hře byla kniha "Conjunction of the Spheres" kde to bylo kráce.
Je to někde popsáno anebo tohle autor povídek nedomyslel? Proč tam jsou monstra, kde se vzali, proč je nikdo nevyhubil na dobro atd. Co to je ten divoký hon, kde se vzal, kdy se vzal, proč se vzal, a kde žije nebo jestli vůbec žije. Poté si nedokážu představit proč se lidi ve hře chovájí jak chovájí a berou monstra jako běžnou součást jejich světa a vládci zase neřeší ten divoký hon, který jak se zdá klidně zničí zástupy vojáků...Nedává to smysl.
Prostě mě zajímá ta historie. Dík -
-
Jsou 3 povídkové knihy (jeden skororomán) a jedna pětidílná sága. Asi bys měl nejdřív začít tím, že si zjistíš základní informace.
-
A co takhle zkusit googlit? Vyskočila by ti witcher wikia a tam by ses ve stručnosti všechno dozvěděl. Jinak je to v knihách.
-
Tak na všechny tvoje otázky Ti nečekaně odpoví knižní sága, ale ohledně honu a konjunkce sfér se nejvíc dozvíš v poslední knížce Paní jezera. A pokud máš originál (?!?) musíš u toho mít "The Witcher universe compendum" kde máš tyhle věci stručně vysvětlený...
-
No povidky vysvetluji celkem dobre ten svet a divoky hon je zase popsan v knihah o Ciri.
-
-
FLATOUT
http://www.bundlestars.com/all-bundles/flatout-complete-bundle/ -
-
cca 2 měsíce zpátky (možná více) to bylo na jiném webu za poloviční cenu *5*
-
-
Avšak na určitých webech je hra i se stoprocentní slevou. *5*
-
-
-
Modern Warfare 3 - 8.11.2011
http://www.amazon.com/gp/product/B00503E8S2/ref=s9_pop_gw_ir05/187-2287000-0246745?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1D28S3D1NP0Y45F7K4V8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1263340922&pf_rd_i=507846 -
Dohrát kampaň PSV hry Uncharted: Golden Abyss Vám zabere déle než 10 hodin.
Na handheldovou akční adventuru je to velmi slušné.
Ale pořád na i PSP i DS najdete hry na 100 a více hodin, zvláště v žánru JRPG a SRPG... takovou Disgaeu, Personu, Cladun atd. můžete drtit dlouhé měsice.
No i pro Vitu vlastně bude Disgaea 3 a Persona 4: Golden. -
Warcraft 3
Po dlouhých 5 letech dostane Warcraft 3 další patch, který upravuje zejména kombatibilitu atd. a to ve verzi 1.27. -
-
Diablo 2 už taky dostalo nový patch, což je pro mě dostatečný důvod hru znova nakopnout.
Warcraft jsem nikdy moc nehrál, takže té revitalizace využiju a koupím.
Teď ještě čekám až snad letos vyjde SC2 battlechest se všemi datadisky. -
-
To jsem čuměl na tak starou hru vydávat patch. Ale proč ne, aspoň člověk může znovu zapařit a aspoň bych konečně mohl dohrát i Lord of Destruction. Ještě že mám pořád schovanou původní postavu. Kurňa už nějakých patnáct let :D
-
-
-
Bethesda oznámila patch pro RAGE, který do hry přidá možnost nastavit si grafiku podle svého gusta.
bethesda? to jako doslova "Bethesda Game Studios" nebo zenimax? cekal bych ze na tenhle pr*ser bude reagovat ID software..
btw. proc je to slovo cenzurovany ? *8* *11* -
-
Bethesda oznámila patch pro RAGE, který do hry přidá možnost nastavit si grafiku podle svého gusta.
Nechápu jak mohl ID software dopustit, aby se tohle dostalo na světlo světa, další hra co vyšla dřív než prošla pořádnym testem a na polovině PC dělá strašnej bordel a absence nastavení grafiky už je skoro škoda komentovat -
-
Je to ostuda, ale aspoň to řeší.
-
-
kdyby neřešili, tak příště neprodaj ani govno v celofánu
-
-
Kdyby neřešili, tak mají pořád co prodávat na konzole. Každopádně jsem od id takovouto vylomeninu nečekal.
-
-
-
-
-
Ubisoft potvrdilo přípravu filmového zpracování Watch_Dogs.
To se dalo predpokladat...