-
Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...
Ok, to s Assassin's přestává bejt vtipný. Já myslela, že bude AC3 a konec. :-/ Sice tu furt píšu, že dokud to vydávaj a je to dobrý, tak neva, ale... Třeba věci jako Brotherhood jsou fajn, ale tohle je moc.. -
-
Pátej díl AC je AC3...
-
Tady nejde ani tak o to, ze treba nekdy v budoucnu vydaji AC4 a AC5 (pravdepodobne uz na novou generaci konzoli). Oni se spise snazi, aby jim tyto domeny nahodou nekdo nevyfoukl, jako to bylo (tusim) s Activision a Modern warfare 3. Takze krok je to docela rozumny. Osobne necekam ze vypusti tolik verzi Just Dance. Navic, jakakoliv domena s pomlckou je trochu divna ... cekal bych tedy, ze domeny AsassinsCreed3, 4, 5 uz maji hezkou dobu zaregistrovany.
-
-
Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...
No origin se nam pekne vybarvuje.Od veticky v EULA o tom,ze zarucuji stahnuti vami zakoupene hry pouze 2 roky az k tomuto?
Steam ma sice take sve mouchy,ale tohle je trochu moc na me.
EA se ocividne vraci ke svym zacatkum(nejde zdaleka jen o ORIGIN),kdy je vetsina hracu moc v oblibe nemelo.Bravo EA,za chvili si bude moct podat ruce s Activision. -
-
Steam monitoruje hardware a software v PC, kde je nainstalován a jistě mnoho dalšího. Dělá to Google, Microsoft, Apple atd. Spíš je otázka, kdo to nedělá *1* Proč se tím ještě vzrušovat. Kdo může za tuto antikampaň vůči Originu?
K těm 2 rokům: UBIshop dokonce měl (možná stále má) v podmínkách, že hra bude k dispozici jen po dobu jednoho roku.
Na Steam taky všichni nadávali a kolik má nyní uživatelů *2* -
-
Steam to dělá jen na vyžádání (případně se ptá), veškerý soft od MS to má jako volitelnou vlastnost.
-
-
EA se rozhodně nevrací ke svým kořenům, protože ty se datují do roku 1982 a v té době nebyl herní trh ani zdaleka na místě, kde je dnes.
-
EA = Activision. Na Battlefield 3 se teď opravdu "těším".
-
Obávám se, že to je záměr.
-
-
čau, nevíte k něčem co je nejvíc podobný po nárokově Tekkenu 7 a šlo by to free zkusit jak by mi běžel na notebook?
notebook grafárna 630m, procesor i7-3610qm 2,3ghz, ram 8gb.
nebo jenom poradit jestli by to šlo nebo ne? -
-
Já mám noťas se stejnými parametry, jenom slabším procesorem. Nikdy jsem nenechával přeinstalovávat systém. Na hraní novějších her můžu rovnou zapomenout. Nejčastěji se musím omezovat na hraní indie titulů (KSP, Rimworld aj.) a starších her. Teď jsem třeba rozběhl druhé Dark Soulsy (2014), hrát se to dá i když žádná krása a plynulost to není. S tím Tekkenem 7 (2015) bych si nebyl jistý, Myslím, že se to bude dát technicky rozběhnout a pokud to je optimalizované a dá se tomu pořádně osekat grafika (ale je to primárně konzolovka a tímhle asi nijak extra excelovat nebude), tak by se to mohlo dát "hrát", ale na nějakou "plynulost" (30 fps) bych rovnou zapomněl, spíše bych čekal nehratelnou slideshow.
To jest jen názor člověka s podobným kompem, který už po letech vytuší, co si může dovolit a co ne.
PS: Poslední nová hra, kterou jsem se pokusil "hratelně" rozběhnout na mém kompu bylo Cities: Skylines (2015). Jelo to na naprosté hraně hratelnosti (10-20 fps, a to je prosím primárně optimalizovaná PC hra). Hodně her mi v prvé řadě brzdí procák (B960), který je starší, než ten tvůj (např. třeba v těch DSII mám pocit, že grafárna ještě maličkou rezervu má).
PPS: Každopádně to člověku nebrání chodit do diskuzí a mluvit o nejnovějších hrách, stejně to nikdo nepozná. -
-
tak vím že většinou můžu zapomenout, ale třeba GTA taky rozběhnu. tak jsem si říkal jestli by to nějak jakžtakž stačilo.
-
-
Hra je krásně optimilizovaná a jede každému ( taky grafika není nic z čeho bych padal z křesla) takže tak.
-
-
tal ke to pár let starý notebook, tak grafika nevím jestli by to zvládla. na https://www.systemrequirementslab.com mi to moc neprošlo hlavně kvůli grafárně
-
-
To mi psalo i u Prey a hle hra jede jak víno, jen mě moc nebaví
Tekken mi jede na ultra a 60fps Paráda. -
-
Přemýšlel jsem že bych koupil na steamu pak vrátil a kdyžtak koupil v kameném obchodě. alespon bych věděl jak to běží
-
-
Z druhé ruky ne? i když na to nesmíš bejt věřící...
-
-
-
-
-
-
7 days to die
Ahoj, je to vážně taková pecka, jak jsem se dočetl? Nikde o tom moc nevidím psát... -
-
Všem vám moc děkuji za zhodnocení mého dotazu. Pokud jste hru hráli a nelíbí se vám, mohli jste to napsat textem, tohle mi nic neřekne.
-
-
Nebud naivní, dit si na Games. Jednodušší než napsat důvod je použít mínusy se dívím že si ještě nezvykl nejsi tu přeci nový. *3*
-
-
Jacku, přestaň pls měnit avatary, já si vždy zvyknu že mam ignorovat třeba Ak47 příspěvky a najednou zas něco jinyho...
-
-
http://openuserjs.org/scripts/id_doom/Games.cz_Antitroll *3*
-
Nevím to promyslím, dám ti vědět . Možná. *4*
-
-
-
-
-
Stahujte a vyzkoušejte si betaverzi GTA: Vice City mapy v The Sims 3.
Teda... Klobouk dolů... -
Nejprodávanější hra na Steamu Call of Duty Black Ops II po slevě na krásných 30 euro, přiznejte se, kdo si ji koupil i přes ten šílený hate, jenž zde na sérii COD plane:)?
Všichni nadávají, všichni kupují a pak se diví, že to vypadá jak vypadá. -
-
Hrál jsem to přes víkend, a musim přiznat, že je to vážně debilní hra.
-
Mě ta hra nezajímá ani zadarmo (žádný hate, prostě mě to vůbec nebaví a příběh všech COD mi přišel jak z céčkových amerických filmů).
-
počkám, až cena klesne tak na 15-20 eur...
-
-
To bude tak za 10 let ne? Mě málem vypadly oči z důlků když jsem viděl COD 2 za 15 éček (a to ještě ve 25% slevě).
-
-
Taky si myslím, že dřív zamrzne peklo, než to daj za patnáct éček. :) Ale né že bych si nanabídnul. *1*
-
-
-
-
13 videí, které se Vás budou snažit přesvědčit, že The Elder Scrolls V: Skyrim je šílenější...
Jo, mohli si to pohlídat. Ale která legendární hra nemá svoje bugy :). A navíc, vadilo to při hraní snad někomu? Jen další důvod proč se bude na Skyrim ještě dlouho vzpomínat (a má jistou hru roku). -
-
Ještě tam schází pršící mamuti. To se mi stalo poprvé včera - málem mi spadnul na šišku *1*
-
-
Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...
Natoč a máš plusko ;) -
-
Jsem lenoch, zůstanu u mínuska *15*
-
-
-
-
Vypadá to, že se Rockstar Games chystá opětovně vydat vylepšenou(?) verzi GTA: San Andreas.
Ty voléé fuj, co bude dál remaster vice city a poté následován GTA3??? A už to začíná s novejma low genama roste chut koukám. (PS: GTA1 bycvh si klidně remaster dal i london 1989 i zaplnou pálku je to má srdcovka *14* *14* *14* ) Jinak tohle nikdy bléé *11* -
-
GTA: San Andreas. mělo Hot Cofee mód ... takže je to tím nejúplnějším GTA , co jsme kdy měli a už by potřebovalo přeleštit ;)
-
-
Sony bude prodávat plastovou fólii, která umožní pozorovat na noteboocích 3D i bez brýlí jako...
To jsem teda zvedav, jak to bude fungovat... Moc tomu ale neverim... -
Kdepak vázne recenze na DOOM?
Nějak tu vázne recenze na DOOMa. U pokračování legendy (trojku nepočítám, to je odklon) bych to nečekal.. -
-
Je to parádní návrat a pocta DOOm1, a hlavně 2 co víc by si chtěl vědět ? *7*Takhle měl vypadat DOOM3 a dál ??
-
-
Recenze na Uncharted 4 už tu je dávno. Doom má celosvětově jen pár recenzí, jelikož Bethesda neposlala kopie na recenze. Takže když vynechám recenze na Big N, tak tu chybí Ratchet & Clank a The Old Hunters....
-
-
Femto, dotaz jsem upravoval a ty jsi stihl zareagovat na původní verzi :-) Ale DOOM je všem k dispozici od pátku, takže si myslím, že 4 dny na dohrání a sepsání recenze je celkem dostatečná doba.
-
-
-