-
http://i.imgur.com/C95EtB7.gif podle tnt gameru je tohle na STEAM teaser strance
-
-
není to tam
-
-
Souhlas, není to tam. To by bylo až příliš nápadné, Valve trolluje nenápadně *4*
-
-
-
jedinečná šance optat se ředitele programu ČT proč zručšeno GP.Je teď v radiožurnálu.
-
PS3 verze
Chlapci tak se porozhlížím po konzoli a jsem krapet zahlcen všemi verzemi, které se dají koupit. Někde jsem četl i o různé spolehlivosti té či oné verze. Může někdo erudovaně poradit, kterou verzi případně koupit? -
-
Jestw muzes menit HDD.. Pokud vim, tak PS3 pobere max 500 Gb. Sam ho mam a prede jak kote. *5*
-
Skoda ze neuvazujes o X360 (Chapu Naughty dogs games ) s tim bych ti poradit dokazal vice nez dost ( tady slouzit , bohuzel nemuzu).
-
-
O Xboxu jsem taky uvažoval ale zabil to výběr her, který my vyloženě sedl víc od SONY.
-
-
Slim (z vlastnich zkusenosti a z zkusenosti kamaradu) a Super Slim (podle internetu) jsou velmi spolehlivý, pořád muzes narazit na vadnej kus, ale jinak s tim muzes delat co chces a ani ti nezačně hučit větrák (pokud teda čas od času vyluxuješ prach *1* ) FATkám bych věřil mín, ale ty uz dnes ani nekoupis...
Celkově myslim že jsou už všechny konzole spolehlivý... První verze Xboxu odcházeli (statisticky 1 z 3) ale ted uz jsou taky davno spolehlivy... To se spis ty konzole driv zbavis nez ze ti odejde.
Co se tyce hdd zalezi jak to chces pouzivat, ale 160gb minimalne (pokud to nechces mit jen jako bluray prehravac)... Pokud jsi ten kdo to chce koupit jen jako doplňek k PC a stahovat PS+ hry tak pořiď 250 nebo 500 giga... Ale i kdybys mel mensi rozpocet tak ti 160 giga staci a budes mit na disku "jen" třeba 10-15 her...
Osobně bych šel do Slip verze než do Super Slim (vzhled,mechanika,cena) Ale jak rikam, at koupis cokoliv, nemuzes udelat chybu... A pokud budes kupovat fungl novou z obchodu tak máš navíc záruku -
-
Přesně tak to jsem já s tím PS+ :). Finančně omezený nejsem takže konzoli budu kupovat asi funglovku. Byl jsem právě trochu zmaten z těch slim a super slim verzí. Uvidíme co bude mět okolo Vánoc trh v nabídce..
PS: jsem zvědav jestli PS4 něják zamíchá s cenou PS3. Když na to koukám tak předobjednávky na PS4 jsou za 11 499. PS3 přitom v budnlu s hrou je okolo 8000,- 500GB verze což už my jako nějaký rozdíl moc nepříjde.
-
-
Ještě bych se přidala s dotazem - doporučíte-li mu nějakou verzi, napište k tomu prosím i cenu, za kterou byste zvažovali koupi, kdyby se to třeba objevilo na aukru nebo podobném tentononcu; děkuji, dobré duše *4*
-
-
Slim 160-250 giga 3-4 tisice (míň by bylo podeřelý a víc zbytečný) tisice samotná konzole s příslušenstvím... Ale za tu cenu mužes kolikrat sehnat i v balení s pár hrama který můžes za litr prodat. Kdo si počká ten se dočká... Kamarád koupil Slimku 250giga za 3.5 tisice s hrama v hodnotě 3 tisíc *1*
-
-
Díky za radu *4* Vánoce se blíží, tak je čas se po něčem začít koukat *2*
-
-
-
-
Tak konečně aspon na Win10... když už ne na "starých win"...
http://bonusweb.idnes.cz/xbox-one-hry-pc-kompatibilita-d2a-/Novinky.aspx?c=A150721_151550_bw-novinky_anb -
-
Takova blbost... *7*
-
-
Steam klíče zdarma:
AJCP2-CXANR-MEQCW
48GG2-235EK-VDKXG
3Z7QB-MM3XY-627MI
4D8LC-5WMWB-4CYLJ
NTR07-X382B-KNDZY
Jedná se o hry od telltale *5* -
-
Nebylo by od věci napsat co to je za hry. Takhle si to tam někdo nasázel všechno, páč nevěděl co co je.
-
-
-
Blizzard láká staré hráče World of Warcraft zpět do hry nabídkou týdenního hraní zdarma.
Ono se o tom az ted zacalo mluvit ale kdyz sem si aktivoval stare hry na B.netu tak sem si vsiml ze sem mel 7dni zdarma jelikoz sem nehral pres pul roku i tak.
Je to cca 45 dnu. -
Srovnání grafické stránky Titanfall ve FullHD na Xbox One a PC
http://www.pcgameshardware.de/Titanfall-PC-257364/Videos/Titanfall-Xbox-One-versus-PC-im-Grafikvergleich-1113035/ -
-
Tyhle srovnávací obrázky a videa jsou k ničemu, snad jen pro pokračování v nesmyslnných debatách PC versus konzole. Kromě přímého porovnání si toho ve hře stejně nikdo moc nevšimne a kolikrát vidím při porovnání obrázků stejných her z různých platforem, že tam rozdíly jsou, ale nedokážu říct, který je hezčí.
-
Ten topol v 1:40 roste nakrivo v obou verzich takze za me OK.
-
-
Krom topolu to je hlavně o texturách. Ty jsou vidět lehce jak ten strom.
Ostatní je v textu a v komentářích kdyby to někoho zajímalo.
-
-
-
Battlefield 4 se dočkalo nového patche, podívejte se na seznam změn v PC, PS a Xbox verzi.
Po skoro roce, super práce, fakt že jo EA. Ještě, že to nehraju, něco mi říká, že mám ušetřeno spoustu nervů a času na lepší hry :) -
co myslíte že půjde koupit HW od Valve přes Steam peněženku, že bych využil našetření peníze z CS
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Pokud mu furt padá knife...
-
-
-
Postal Redux
Vyšel už včera tady asi bude info až v pondělí *7*