-
Dobrý den, našla by se zde hodná duše, které přebývá The Bureau: XCOM Declassified z právě probíhajícího bundlu? Velice se omlouvám, že obtěžuji právě zde, ale v okolí nemám přátelé, kteří by mi ho zakoupili a rodiče jsou staromilští (nepodporují internetové bankovnictví).
Pokud se zde najde ochotný člověk, prosím, zašlete hru na následující e-mail: mp3king@seznam.cz
Mockrát děkuji. -
-
Jeden dobrodinec už mi to poslal. Děkuji.
-
Tak já ti napíšu číslo účtu a ty mi peníze můžeš poslat složenkou, co ty na to?
-
-
To bys vážně chtěl složenkou poslat těch 20 korun?
-
-
Ne šlo mi o to, že si přes složenku může poslat peníze na paypal účet a tohle vymlouvání na rodiče aby získal hru zdarma je ubohé. Kdyby se chtělo, tak je to ve výsledku stejně složité, jako kdyby mě poslal na účet peníze. Takhle si může kdokoliv založit paypal účet a mít tam pár kaček pro tekovéhle výprodeje.
-
-
No jistě, to jsou lidi kterym prijde lepsi žebrat jako sociál o jednu hru v hodnotě 5 korun než opravdu zvednout pr*el a zaridit si ucet/paypal cokoliv a nemuset zebrat...
-
-
-
Jelikož už mi jeden dobrý člověk tu hru poslal, tak bohužel. Třeba jindy.
-
-
-
Existují nějaké globální (ish) statistiky oblíbenosti/užívání class v Diablu 3?
-
ARKHAM KNIGHT
Tak údajně skončily opravy PC verze Arkham Knight a již velmi velmi brzy by měla být znovu k zakoupení -
-
Hrozne se mi libi jak je na steamu nekteri lide haji ze kazdy muze udelat chybu a jak na na pocitacove hrace strasne moc mysli protoze to nakonec chteji opravit... to bych opravdu blinkal duhu.
-
a maj už zas zahájený nějaký předprodeje? nebo zveřejnily nové nároky?
-
Už se celej třesu.
/s -
-
ja jsem fakt zvedavej stav, v jakym hra vyjde. Na jakych se bude hybat strojich a poobne...arkham serie patri mezi me nej, takze si tento dil porad rad zahraju, ale uz tam porad bude ta horkost a pachut toho vseho, co to doprovazelo...naopak takove to nadseni, ze jsem se po ty dobe konecne dockal uz je pryc...
-
-
-
-
Zahraniční slevový server Groupon dnes nabízí na jakoukoliv hru od Big Fish Games (např. Plants...
Nedá se to objednat z ČR, takže k ničemu taková zpráva. -
-
Zahraniční slevový server Groupon dnes nabízí na jakoukoliv hru od Big Fish Games (např. Plants...
Big Fish? Snad PopCap, ne? -
-
akce je na Big Fish Games
-
-
Ale Big Fish přeci nejsou výrobci Plants vs. Zombies, jsou to tedy distributoří? Jestli ne, tak jsem totálně zmaten... -
-
distribuují ji tam i tam, pro PopCap a Steam byla ta hra exkluzivně.
-
-
-
-
-
DICE při příležitosti odhalení multiplayeru Battlefield 4 a miliardě hodin strávených hráči v Battlefield...
Nevíte jak získat to DLC k BF3?? -
-
Vime, pokud jsi PC hrac v Originu dej normalne aktivovat klic nebo jak to tam je a tam napis: BF3E3 Pokud konzole, je to v obchode za 0 korum
-
-
DICE při příležitosti odhalení multiplayeru Battlefield 4 a miliardě hodin strávených hráči v Battlefield...
A to DLC mi zůstane jen na týden nebo na pořád? A jsem PCčkář...jinak když jsem chtěl to DLC chtělo to po mě platbu, nic jsem zadarmo neviděl... -
-
Zustava na porad, musis aktivovat ten kod co jsem psal...
-
-
Jaký kod? Asi jsem slepej z práce, nic nedivím
-
-
Asi jsi opravdu slepej, hned v moji prvni odpovedi
-
-
-
-
-
-
Overwatch Animated Short | “Hero”
https://www.youtube.com/watch?v=cPRRupAM4DI -
-
https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
-
-
Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).
Chci vidět učet za elektriku :D :D :D :D -
Karta za 100.000 Kč
http://www.czc.cz/msi-gtx-960-gaming-100me-2gb/165959/produkt
*1* -
-
Nocio
Já jsem tam jednou viděl Xbox ovladač za takovou cenu :D -
Už to neprodávají asi vyprodáno XD
-
no ano, karta za 230€ ktora zvlada tak tak 2-3rocne hry vo fullhd, no nekup to
*1*
-
-
Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.
to je fakt divný xD Kdyby tomu tak nebylo, tak by to bylo jak kdyby američani dávali přednost žraní ryb před pizzou a hamburgrama xD xD -
-
Hehe, to jo...nechápu ty mínusy *1*
-
-
Sony věří, že má Playstation 3 před sebou ještě dlouhý život.
Taky si to myslim serie UNCHARTED JE TO NEJLEPSI co jsem kdy hral a po graficke strance je to stale uznasne !!!!