-
Přehled zlevněných titulů, které aktuálně (27. 6. - 3. 7. 2016) naleznete v PS Store.
Hrozný výběr... -
-
To nejsou zlevněné hry, ale nově vydané hry, teda pokud správně vidím.
Drawful je skvělá party hra. Odin Sphere je naprosto luxusní beat em' up s krásnou ručně kreslenou grafikou(Vanillaware a Geroge Kamitani jsou prostě borci). A nedokážu si představit jak by někdo pokazil Pac-mana. -
-
-
Jeden, by řekl, že po brexitu, už ho nemůže lidstvo nijak zklamat.
-
-
Tohle bylo ještě před brexitem.
-
-
Promiň mi to *9*
-
Jenže já jsem tuhle temnou událost úplně vypustil z mysli, a kvůli tobě teď trpím příznaky PTSD.
-
-
-
-
-
Raná verze fanouškovského online modu do hry The Elder Scrolls V: Skyrim.
*8* -
Microsoftu dáváte ve Windows 10 právo deaktivovat nelegální hry či hardware. komentáře
Hahaha. Dobrý vtip. Windows, že dokáže rozeznat, který software je kradený? TEN windows, který kolikrát nepozná, že je sám kradený? Teď vážněji. Bylo by dobré dodat, že se to zatím týká pouze softwaru od Microsoftu. Uvidíme jak to bude fungovat. Chci vidět jak budou kontrolovat 50 milionů zařízení, na kterých Windows 10 běží. -
-
Windows pozná velmi dobře, že je kradený, jen to nechtějí ve velkém řešit, nic by tím nezískali. Windows patří mezi tu výjimku, kde pirátství neuškodilo, spíš pomohlo. Ale to je tím, že měl Microsoft od začátku dost peněz. Tohle se většině firem nepoštěstí, ty dřív zkrachujou a nestihnou si vychovat zákazníky.
Pokud se něco připojuje k netu, legálnost ověříš vždy. -
-
Zkoušel černou obrazovku, nějaký vir i hlášení od policie nicméně ani jedno nepomohlo potrápilo ale nepůomohlo... ostatně za pirátství si může trochu mrkváč i sám... dokud měl XP na CD s možností několika (nekonečno) instalací bylo ok jenže oem se už nenosí a novíé win se tolik neprodávají. (myslím W8).
-
-
To byly jen takove naoko vychytavky, jak z urciteho procenta nelegalnich zakazniku udelat legalni. Klasicke bububu, ktere na radu lidi plati, ale zaroven od sebe nevypudi ty uzivatele, kteri momentalne platit nechteji. Microsoft jako akciova spolecnost a takoveto kroky delat musi. Kdyby chteli, tak ty nelegalni uzivatele bloknou uz davno vsechny (ty online), ale to by byli sami proti sobe. Je pro ne lepsi uzivatel, ktery se nauci s jejich systemem zachazet a rad ho pouziva, nez kdyby ten clovek pouzil alternativu. Takovy clovek bude chtit jejich system pouzivat nadale, treba i v praci, a to vse ma vliv na dalsi sireni. A je klidne mozne, ze si casem nejakou licenci koupi i pro sebe.
Stejne to funguje treba v AVG a dalsich firmach. Zjistit nelegalni uzivani je u aplikace, ktera komunikuje s internetem, jednoduche. Ale pro radu firem je lepsi i to nelegalni uzivani, nez aby ti lide presli ke konkurenci. Ale tento pristup si mohou dovolit vetsinou jen firmy s bohatym zazemim, protoze jde o dlouhodobou vychovu zakaznika, ktera se vyplati az za delsi cas. Ale vyplati...
Prohlaseni, ze si nekdo muze za piratstvi sam, je jen hloupa vymluva pirata... To je jak kdyz chlap, co znasilni nejakou zenskou, rekne, ze si za to mohla sama.
-
-
-
-
Stara tetris-like 3d hra
Nevite nekdo jak se jmenovala hra ktera fungovala jako tetris ale misto kostek tam padaly veci ktery upravovali teren a vasim ukolem bylo zadrzet co nejvic vody pred pretecenim pres okraj? Google mi nejak nepomohl...
Popsal jsem to jako bl* ale treba si nekdo vzpomene :D -
-
Wetrix? To bylo dozdobry. ;)
-
-
jaaj, Wetrix :) Tusim ze to bylo jako plna hra u Levelu :) Spousta hodin zabavy... diky za pripomenuti :)
-
TO JE ONO! DIKY!
Jenom koukam ze moderni verze pro Android ani jiny platformy asi neexistuje. -
-
Neni zac, kouknu a vidim, na hadani her jsem nejlepsi. ;D
Jedine to asi emulovat, ty dnesni masinky jsou tak daleko, ze jim ani Windows problem nedelaji. Jsou znamy pripady, kdy lidi na telefonech prohaneni nejen MS-DOS pecky, ale uz i pokrocilejsi kusy. -
-
To je na telefenu s dotykovym displejem vzdycky trochu problem. Ale zrovna u tyhle relativne jednoduchy a opravdu zabavny hry bych cekal ze nekdo udela remake/remaster nebo neco takovyho. Velike zklamani.
-
-
Ne, jen jsem tuknul a uz to jelo. Mozna to bylo nejak osetrene, netusim, sosnul jsem jakysi RAR archiv - verzi z cover CD Levelu bych dnes horko-tezko instaloval. :) Uz jen kde to CD mam a kde mam nejakou mechaniku. ;D
-
Achjo :( Nepotrebujes ani mod kompatibility?
-
ad Wetrix jsem nasel ale za boha ho na tech desitkach nemuzu spustit :(
Ja jsem stara skola ;) na Win 7 to bezi OK. -
Wetrix jsem nasel ale za boha ho na tech desitkach nemuzu spustit :( Jestli mas nejakej tip tak dej vedet :D
-
Ja si na to vzpomel protoze zitra mam dlouhou cestu vlakem a rikam si ze by to byla fakt skvela hra na telefon nebo tablet :( No nic... Na PC to ale urcite jeste zkusim. Jeste jednou diky.
-
Mam to podobne, nektery klasiky proste nejsou a zustavaji nepovsimnuty/zapomenuty. Hlavne ze se remasteruje CoD a par let stary hity z PS3 na PS4.
Na kazdy pad, vecer asi budu muset nahodit Wetrix, mam nejak nutkani si to po letech zahrat. ;D
-
-
-
-
-
-
Gameplay video z nedokončené verze The Elder Scrolls V: Skyrim.
Neměl jsem to sice původně v plánu, ale začínám uvažovat o koupi. Vypadá to opravdu zajímavě. -
Obrazem: Titul Battlefield Hardline očividně změnil box art.
no strašnej *11* -
-
Ou yeah niga XD
-
-
PS+ hry
Spelunky bych si raději zahrál na PC, ale nepohrdnu tím. A na Chronicles of Mystara jsem nedávno narazil, tak to aspoň vyzkouším.
8th October: Batman: Arkham Asylum (PS3)
8th / 10th October: DRIVECLUB PlayStation Plus Edition (PS4)
8th October: Dust: An Elysian Tail (PS4)
8th October: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3)
8th October: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy)
8th October: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy)
8th October: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) -
-
PS Store (PS3)
Super právě jsem se chtěl zeptat ;) .... Hmmm je normální , že mi PS Store v konzoli po aktualizaci již tři dny píše "This service is currently undergoing maintenance ." ?
EDIT : No jo pak se řekne konzole - sedneš a hraješ ;) . Dávno ne . Díky bohu odebrání a přidání celého obchodu znova pomohlo . -
-
... Ne *2*
-
-
-
Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...
Dnešní Ekonomika+ na ČT24, Martin Bach tam o tom něco kváknul *3* -
Fallout New Vegas DLC nazvané Dead Money je ode dneška k dispozici na PSN a Steamu pro PS3, respektive...
Nemáte v plánu minirecenze DLCček alespoň u AAA titulů ? -
COD:BO3
Všechny hry mi jedou na max a tohle mi na 980gtx nejede ani pomalu na medium ve 40FPS, ry vle to je síla. Jsou ttam sice hezké efekty předskriptované ustřelení nohou a "vlastní" příběh ale to aby to nejelo na I5 a 980gtx nehledě na ram lol 98% vytíženo. Tohle lidi opravdu koupí a není nějaký config na to? pod 25-40Fps se nedá hrát navíc ty otravné milisekundové seky jsou k zblití. Jinak co to je příběgh lol? jste robot-voják *7* *11* *12* -