-
http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c
Watch. -
Vysel jarni update do BF1, hromada zmen a vylepseni. BF zraje jak vino, o hru se fakt staraji a jde to videt, hra je uplne skvela.
-
Last Stand Necron Overlord - Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution
Od 10. do 15. března je možné si zdarma stáhnout DLC v podobě Necrona do posledního dílu ze série DoW II. Po tomto datu už bude placený. Takže kdo ještě nehrál, je teď v akci na Steamu celá herní série a rozhodně doporučuji.
https://www.youtube.com/watch?v=o5jUX28SBnQ -
Některým hráčům The Division se kvůli chybě nedaří dostat z Brooklynu.
Brooklyn Baby *5* -
Medal of Honor 2010 multiplayer
Když se připojím do hry tak mě to ani ne za minutu pokaždé vykopne. Zkoušel jsem update punkbusteru , restart a vypnutí firewallu. Nic nefungovalo. Na netu jsem taky žádný funkční řešení nenašel. Máte někdo nějaký návrhy ?
edit: Vyřešeno zkusil jsem stáhnout origin verzi hry ta mi zase pro změnu zamrzávala při načítání ale po updatu punkbusteru vše běží v pořádku -
Nepotvrzeno: Brazilská ratingová organizace ohodnotila doposud neoznámenou PC verzi Quantum Break.
Vždyť i člověku s inteligencí čtyřiasedmdesátkrát rozšlápnuté žvýkačky musí dojít, že Quantum Break bude to stejný, jako ve své době Alan Wake. Nejdřív to vyjde na konzoli a dva roky na to, protože to budou hráči tak moc jakože vyžadovat, to vyjde i na PC, i přestože si to hráči přejí už teď. Ale vydavatelé to přeci dopředu jen tak neřeknou. Nejdřív nahrabat penízky na konzoli a pak teprve na slabší platformě, což je PC. -
Plants vs. Zombies je na Originu do 28.5. zadarmo ke stažení. Jestli už to sem někdo dal, tak sorry, ale nebudu se prohrabovat vším tím marastem kolem Watch dogs...
-
-
To už běží asi měsíc:)
-
-
Tak proč to na mě vyskočilo doprčic až dneska, když jsem tam několikrát týdně *1*
-
-
-
Peter Moore (EA): Star Wars Battlefront nenabídne singleplayer, jelikož ho lidé (v těchto typech her) téměř nehrají.
Ach jo kéž by to byl fail. Aby si uvědomii, že chceme KOTOR, teda né od EA. -
-
tak od Bioware by nemusel být špatnej, ale asi bych ho chtěl radši od Obisidiánu
-
-
To snad vypadá, jako kdyby tam ten záběr na záchod dali schválně kvůli Vávrovi.