-
Upírka Morrigan Aensland z bojovky Darkstalkers na 90 cosplay fotografiích.
http://static.blogo.it/gamesblog/morrigan-90-immagini-di-cosplay/50gamesblog.it_morrigan_cosplay.jpg Nevedel jsem, ze i kostlivci maji sve fanousky... -
Peter Molyneux se Vás chystá s Fable: The Journey dohnat k slzám.
Jak jsem teď tak koukal na videa, tak mu asi nedá zrovna moc práce;) Neee, nechci bejt nekorektní...uvidíme ;) -
-
Me spis napadlo, ze by to zpusobilo autodestrukci Xboxu ve stylu Mission Impossible. To bych asi par slz vyronil :D
-
-
Autor knižní předlohy herní série Zaklínač se v minulosti rozhodl pro přijetí jednorázové odměny za práva na značku, protože nevěřil prodejnímu úspěchu. Kdyby si zvolil (CD Projektem původně navrhovaná) procenta ze zisku, dnes by se měl o poznání lép
Chudák Sapkowski przněj mu Zaklínače (tak to on vnímá) a ještě z toho nic nemá a může si zato sám. I když Zaklínače adaptoval CDProjekt zatím dobře, stejně ho ohnuli pro potřeby hry. Stává se z něj postupně korporátní produkt. Lepší je když autor co ten svět vymyslel, má svůj produkt úplně pod kontrolou, protože ho nejlíp zná. -
-
Vždycky jsem se s ním chtěl setkat. No po setkání s ním mě to přišlo. Protivný, nevrlý alkoholik.
A co si budeme nalhávat série Zaklínač jeho díla vystřelila ke hvězdám i mimo ČR, SR, Polsko, Německo a Rusko. -
-
Prý pije jenom takhle na těch akcí, doma prý má přísnou ženu, teda říkal to Kantůrek. Tak že využíval těhle akcí na opíjeni, doma je abstinent.
-
-
Kecy samozřejmě že to nepřizná že
-
-
-
človvěk co sám prohlásil že mu je jedno co z jeho značkou bude u mě n emá žádnou váhu, prostě se nedokázal prodat správně a dobře mu tak.
-
-
Tím chudák jsem to myslel zlomyslně. S vámi souhlasím, že dobře mu tak, ale stejně mi vadí že Zaklínače nemá plně pod kontrolou. Na mě ty hry (i když je mám rád) prostě působí jinak než knížky a radši mám knížky. I když mám Sapkowského jako autora rád, taky mi vadí tenhle jeho přístup.
-
-
Nikdy to nebude stejně chytlavé a dobré kjako kdyby to byla kopie přímo z knihy (navíc nereálné) které jsou přeci jenom pro jinou skupinu lidí.
-
-
-
To je jeho problém, že zvolil jistotu jednorázové odměny, před nejistým, ale potenciálně vyšším ziskem z prodeje. Teď je otázka, nakolik mu popularity her zajistila odbyt jeho knih na trzích, kam by se jinak vůbec jeho knihy nedostaly, nebo by jen paběrkovaly. I u nás v ČR, kde byla penetrace Zaklínače mezi fanoušky fantasy opravdu vysoká, znám asi 10 lidí, kteří si na základě kvalitních her koupili všechny knihy, přestože jinak o fantasy téměř ani nezakopli.
-
-
Video: Pouhou hodinu zabralo vývojářům z Media Molecule vytvořit level (podobající se Demon's Souls) ve hře Dreams.
no nevím, jestli bych tohle nazval levelem. -
Regionální ceny na GoG.com
Po záchvatech zuřivosti mnohých kupujících se gog.com rozkecal o plánech na zavedení regionálních cen pro svoje hry. Kéž by tak všichni prodejci/distibutoři byli takhle upřímní a i o problematických věcech mluvili otevřeně.
http://www.gog.com/news/letter_from_the_md_about_regional_pricing -
-
Ohó, kdyby GoG skutečně získal hry LucasArts, tak bych u nich nechal poslední peny. *1* Celej nedočkavej čekám na 4. května na Steamu na SW Collection (za 90 euro jim to nikdy nikdo nekoupí).
-
no ty záchvaty zuřivosti u některých lidí stále trvají :)
-
stejně to nechápu - mluvěj tam o rozdílech v odečtu DPH v Evropě a v Americe například, ale když sídlí GOG v Polsku, jaktože je to problém až teď? a pokud to na druhou stranu závisí na tom, odkud je kupující, co brání lidem, aby si všichni nastavili svou zemi na USA a jeli dál v doláčích?
-
-
Co jim brání? Vcelku nic. Jen se potom nesmí divit, až jim berňák dopočítá za 20let daňový úniky. To už jim těch 5 euro na hře nepřijde jako skvělej kauf.
-
-
myslíš gogu nebo civilům?
-
-
No první půjdou na GoG. Tam jim ukážou, že mají vše podle platných zákonů a že nemohou ručit za falešně uvedená data svých zákazníků. A hádej kam povede cesta dále...
-
-
V Anglii klesla permanentně cena konzole Xbox One na 400 liber. Jako bonus dostanou její majitelé Xbox...
Ty jsi myslitel. Probůh, vůbec účetnictví a daňovým zákonům nerozumíš, tak se tu neoháněj daňový úniky a podobnými senzacemi. -
a dále nepůjdou nikam, protože celý co píšeš je blbost :)
-
na GOG rozhodně nepůjdou.
-
-
-
jak by na to mohl berňák přijít, když někdo není podnikatel a tudíž ho neeviduje? (to se fakt ptám, nerozumím tomu)
-
-
Tak jednou z možností je, že EK přikáže sledovat skutečný tok financí směřujících mimo území EU. Druhou možností jsou staří dobří práskači. Uznávám, že ani jedna z možností není nějak moc pravděpodobná, nicméně není úplně nemožná.
P.S. A to, že berňáky neevidují obyčejné Franty Vomáčky, nic nemění na tom, že vidí, odkud těm podnikatelům plynou příjmy.
-
-
-
-
-
Armored Warfare
Tak parto, vyzkoušel jsem ten Armored Warfare a musím říct, že paráda. Chce to trochu zvyku, ze začátku to na mě působilo trochu umělohmotně, ale po krátkém čase už jsem se vezl na parádní vlně zábavy. Ano, WOT byla první svého druhu, klobouk dolů, úcta a všechno, ale kapsy si už namazali dost a bojím se, že AW + WT jim hodně vezme vítr z plachet. Pravda WOT je z těchto her nejkomplexnější, ale taky nejstarší a vzhledem k přehnané náročnosti na grinding a mnoha dalších všem dobře známým problémům pokud nepřehodnotí přístup, budou mít zřejmě velký problém. Už teď se v AW chatu často mihnou příspěvky ve stylu WOT sh*t apod. AW všem fanouškům podobných her vřele doporučuji alespoň zkusit. -
-
jo, takových kecálků bylo, když vyšly WT GF...a od launche nikdy už neměli tak velký počet hráčů *1*
Jinak zmiňovat přehnanou náročnost na grind a pak indikovat že ve WT je to lepší, tak to jsi hodně mimo (alespoň ve wot nemusíš odemykat spotřebáky nebo jet vedlejší linie protože jiank se ti neodemkne vyšší rank). WT jsem úplně přestal hrát taky proto, že Gaijin se prejevil jako neskutečný p2w vychcánek a s balancováním je na tom mnohem, mnohem hůř než Wargaming.
To AW na to šlo mnohem líp, narozdíl od Gaijinu nevvmýšlely zbytečně komplikované blbosti a prostě zkopírovali wot na jiný engine a upravili/odstranily/předělali některé mechanizmy. Kdybych neměl ve wot tak výbornou partu, tak už bych to snad ani nehrál. -
P2W nic?
-
-
Heroes of the Storm Carbot:)
http://www.youtube.com/watch?v=5iY_olSZ1Lw#t=1m18s -
Mass Effect 3 nebude konečnou této herní série, ale bude koncem pro příběh velitele Sheparda.
jooooooooooooo !!!! a pak neeeeeeeeeeeeeeee !!! -
-
Nééé, bude to pokračovat *13*
-
-
Mass Effect 3 nebude konečnou této herní série, ale bude koncem pro příběh velitele Sheparda.
Mass Effect 32 - return of zombie Sheppard -
-
Mass Effect 8 : Black Ops
-
-
-
-
David Cage opět doporučuje hrát Beyond:Two Souls stejně jako vlastní život - pouze jednou a bez...
hmm, takže tam jde naštvat celou svou rodinu a přátele, nechat se vyhodit z práce a skončit úplně sám někde ve škarpě jako houmles? paráda :D -
-
Já v tom spíš vidím to, že bych hru nikdy nedohrál. Vlastně mě tam jednou zabijí nebo chytí a stejně jako v realu nemůžu zmáčknout restart, takže hru vypnu a pro mě skončila
-
-
tak oni určitě mluví jen o rozhodnutích, ne herních elementech jako smrt nebo nešikovnost, ale když je někdo geneticky naprogramovanej, aby dělal špatný rozhodnutí :D (nebo má jen obsesi vidět všechny konce a vyzkoušet všechny možnosti), tak ho nemůže poslechnout ;)
-
-
V Heavy Rain se i s nešikovností a smrtí počítalo. I když si všechno podělal. Nebyl žádnej game over a hra pokračovala dál. A to i když ti umírali postavy
-
-
-
-
Značkové boty ve stylu Crysis 2.
To jako tolik povyku jenom kvůli tomu vzoru na fajce? Hm, vidět to někde venku na někom, tak si na Crysis teda nevzpomenu.