-
Moc pěkné video z Trackmania 2, zejména graficky chystaná hra opravdu září.
Tak to fakt nevím, jak budu tentokrát překonávat Nadeo časy. -
-
hrát, hrát, hrát, hrát... jinak to nejde. ale osobně si to teď taky nedovedu představit. ty tratě byly zajetý perfektně...
-
-
DayZ
Zdravím. Čet jsem si pár článků a trochu víc komentů o DayZ a je hodně komentů, že když se to hraje ve více lidech, tak je to skoro nejlepší hra. Popisujou zážitky, jako by je sami zažili :-) Nadávání mě neodradí počítám s tim, že to bude vypadat a fungovat co nejhůř. Každopádně, hrál by tu někdo, kdo je v pohodě a chce si to taky zahrát a užít? Když se tu pár lidí najde, tak bych si to i koupil. Nikdo můj známej to nehraje. -
-
Čeština pro Mad Maxe exkluzivně u Xzone
http://www.zing.cz/novinky/28555/cestina-pro-mad-maxe-exkluzivne-u-xzone
Kdo má problém pochopit ten "příběh" a koupil hru náhodou u Xzone (jinde ne), tak bude mít legálně cz. -
-
Ježiš, to zas budou breky, že překladatelé nedělaj něco zadáče ve volným čase a jací to jsou s*áči, co chtěj akorát vydělávat. Já to schvaluju a bude zábava pozorovat, jak se na fórech brečí.
-
Ale pan Redakce radil kupovat na Alza.cz *9*
-
-
V zivote jsem tam nic nekoupil. Alza je pro hlupaky kteri neumi pouzit na 5 minut google.
-
-
Co fetuješ?
-
-
Píchám si travku *3*
-
-
Alza je pro lidi co maji jeji pobocku za rohem a rano si objednaj veci vecer cestou z prace si pro ne zajdou :D
-
-
Mluvíš mi zduše, 5 minut pěšky s domova, tak můžu jít se psem proto. Jen mě štve ten poplatek asi 30 korun za to že si to chci vyzvednou osobně
-
-
-
-
"jinde ne" .. ehm, stejně se to dostane ven a bude to mít každý kdo chce. GTA 5 jsem podruhé taky hrál v češtině a u Xzone jsem to nekupoval.
-
-
Jo, dostane.
Jen mě zarazilo jak to mají oficiálně navázané na jejich obchod a přitom zda mohou dělat překlad to nikdo netuší. Nechápu tyhle omezení. Jakmile to první člověk stáhne z jejich stránky, tak to je někde na uložto. -
-
jj, nechápu proč to nedají normálně volně všem rovnou, tohle sislování pro pár korun je hnus, větší frajeři by byli, kdyby to dělali pro všechny, získali by si tím dobrou pověst a lepší reklamu ve finále.
-
-
A že ta lepší pověst převáží možnost alespoň nějakého finančního ohodnocení, co?
EDIT: Jo tak, já myslel, že mluvíš o překladatelích a ne o obchodu. I tak platí, co jsem psal níže. -
-
Proboha, a myslíš že by vydání pro všechny ihned natáhlo k obchodu víc lidí, než když to udělají takto, že mají časovou exkluzivitu? Nebuď naivní. Ti lidi, co spoléhají na překlady podporují dobrovolně samotné překladatele minimálně, to je prostě fakt a o to míň budou nakupovat dobrovolně na xzone.
-
Nevím, takový obchod by hned stoupl na ceně a respektu a věřím, že spousta lidí by ho hned začala podporovat koupěmi, když by z tama pravidelně brali češtiny, navíc by to přitáhlo lidi právě kvůli tomu a celkově by to bylo mnohem sympatičtější, než nějaké "musíš koupit tady a dostaneš češtinu".
jj syslit sorry :)
-
-
*syslení
-
-
-
-
Nejlepsi pribeh ever!
-
-
Bude se o tom psát i za 100 let! *15*
-
-
Ve skutecnosti s tou legalnosti je to fuk cestina pokud ji nedela primo distributor nebo tvurci je "nelegalni" at si ji koupis kdekoli.
-
-
Tedy xzone nemá svolení ale podmíní to koupí u nich? To je legální?
Fandové když to dělají na "černo" tak to pak pustí všude.
-
-
-
Bioshock Infinite
neeeee, celý odpoledne jsem to stahoval ze steamu, abych zjistil, že vyžaduje sedmičky *9* -
-
Šel bych reklamovat k Steamu , za to že tě neupozornili a ani Windows 7 starter k tvé edici zdarma nepřibalili *3*
-
-
;) to zas jako ne, dostal jsem to ke grafice nový... ale škoda, chtěl jsem ji vyzkoušet v akci, nejnáročnější gamesa, co mám teď nainstalovanou, je race driver grid jednička :D
-
-
To je teda náročná hra :)
-
-
-
Nj, proto sem si Infinite pořídil na PS3, protože na PC frčím na XPčkách a vzhledem k tomu, že se mi poslední dobou můj milášek čímdál častěji záhadně kouše, padá a občas je problém ho vůbc nastartovat, už to nějak doklepu do jeho uplné smrti a nový Windows pořídím až s novým kompem.
-
...a co máme dělat? *15*
-
-
vy asi nic :D já si je budu muset asi už fakt pořídit... ale takovejch prachů strašnejch za to :)
-
-
Nemas nejakou studentskou kartu? Na tu jsou Wokna zdarma
-
-
já už jsem starej :) taky jsem chtěl ňáký, který budou furt legal, i když vyměním kompa, a tam už to jsou fakt pálky
-
-
to já zas chápu, ale teď jsem poněkud vycuclej :) grafika za osmičku (musel jsem, páč ta stará umřela) a po zbytek měsíce budu žrát suchej chleba se solí :D navíc léto na krku, takže občas to chce nějaký to pivko nebo vejlet... asi si budu muset najít další práci ;)
-
Když se na to podíváš z dlouhodobýho hlediska, tak ta investice je nic. Kolik let to ještě budeš používat? Ve výsledku to je pár kaček.
-
OEM právě nechci... a ta velká licence FPP k Home je asi za 4500. no a za professional už pak chtějí skoro sedm táců :)
-
Nedavno jsem kupoval matce OEM Win 7 asi za 2 litry a nakonec se mi to podarilo rozchodit i na notebooku, kterej mel pseudo-predinstalovanej linux a jako jedina jina os varianta byl zminovan Win 8. Ale to jsem odbocil, dva tisice maji do "palky" hodne daleko a socialni pripad asi nebudes, kdyzs uz nemel problem investovat podobnou castku do Bioshocku :)
-
-
když seš šikovnej tak je máš zdarma i bez karty ;)
-
-
-
-
-
Příjde mi zvláštní, ze člověk ktery stráví u nějaké hry půl roku čistého času ji dá nakonec 8/10. Jakou hodnotu má potom hra na 10/10?
-
-
Jeho problém. Někoho zajímá amatérská recenze?
-
-
Přečetl jsem si ji, přišla mi fajn. Z textu je podle mě zřejmé proč tomu dal 8/10.
-
-
-
Todd Howard (šéf společnosti Bethesda): Remasterované verze her TES: Morrowind či Fallout 1 nepatří mezi moje osobní preference, zahrajte si originály.
to je zase překlad jako noha. nic takovýho neřekl. proč? protože žádný remaster Morrowindu a Falloutu 1 neexistuje. -
-
Básník tím chtěl asi říct, že Todd Howard se*e na nějaky remasterování Falloutu 1 nebo morrowindu pač tyto hry nemá rád? nebo co?
-
-
“For Skyrim Remastered, we had done some work on it but it was already pretty visually close. But for something like Morrowind, my personal preference is not to remaster it. We [also] get asked a lot to remaster [1997’s] Fallout 1, and I usually say, if you have a PC you can play Fallout the way it was. I think that’s how it should be.
Ja jen ze takhle to treba bude davat smysl.
-
-
Neboli dokud budete dojit peníze, na ostatní remastery vám serrem 😉🙂😛
-
-
Na tohle fakt zvladnu napsat jenom "Co to meles vorechu?"
-
-
Na tohle napíšu jen že - Když nechcete abysme remastrovali 50tou verzi, Skyrime, nekupujte to! :D
Fallout, Morrowinf remaster ruku na srdce ty hry jsou tak moc vyčpělý že by to za to ani nestálo!
-
-
Reakce na příspěvek:
Oni to nebudou remasterovat protože by to budto podělali, nebo by ukazali dnešním hráčům jak má správnej fallout nebo TES vypadat, a jejich novy hry by už nikdo nechtěl xD
-
-
-
-
-
-
-
-
Pokémon GO má oficiální song
https://www.youtube.com/watch?v=vfc42Pb5RA8 -
-
Půl míče zhlédnutí to přece nemůže být špatný.
-
Fakt na to neklikejte ( varoval jsem vás)
-
-
Gamescom trailer na Star Wars 1313
http://www.youtube.com/watch?v=dJBoucqS9WY&feature=player_embedded -
AC
Internetem se šíří zvěsti, že pátý díl Assassinů se bude odehrávat během 19. století ve viktoriánské Anglii, vypravivší příběh jakéhosi obchodníka Samuela Faye. Hra by měla být poháněna novým nástupcem Anvilu, a nevyjde na staré konzole. -
-
letosni patej dil? obcas mam pocit, ze nic jinyho ani nevychazi, krome indies *5*
-
hrůza pátej dil?!a opět vyjde na vánoce a behem posledních 14 dnu vyhraje hru roku.... *1* *1* *1*
-