-
Protože Poláček se musí starat o Level
a -
Taky vam pada Origin? Me se nejde vubec prihlasit *9*
-
-
To samé už několikátý den Blizzard (Battle net) to jsou fakt chudáci co musej kazit ostatním zábavu. Pochopím hodně ale aby schválně schazovali servery u hry to mi hlava nebere navícv Blizzard není takovej šmejd jako Ea a ti druzí *11* *12*
-
-
"Pochopim hodně" :D
-
-
To jo, třeba ůtok na banku a jiné ale že někdo chce vyloženě kazit ostatní hraní to ne *7*
-
-
-
DeaSunCZ (inkognito)
To je jen shoda náhod. Origin aplikací to nebylo, na EA servery jsou prováděny DDoS útoky ;)
před 7 hod. -
-
Děkuji :)
-
-
Servery EA jsou pod DDOS útokem.
-
-
Smejdi clovek chce vecer parit a nemuze. Kurna to me teda stve
-
-
Já bych všechny ty internety zakázala!
-
-
Přesně, tyhlety aféry stejně každého akorát jenom otravují!
..tož kurňa kde je ten kabel ať ho vyškubnu...
-
-
-
-
-
http://lifehacker.com/the-psychology-of-a-fanboy-why-you-keep-buying-the-sam-1300451596
Tohle by měla být povinná četba pro mnohé zdejší diskutéry. Řekl bych, že mnozí se v tom jistě poznají, pokud jim pojem sebereflexe není uplně cizí. *1* -
-
podtrzeno, secteno: "it means they attach themselves to brands and can't think critically about the choices they make when shopping" = konzolisti *5*
-
-
steam
Zdravím, jelikož jsou Vánoce, máme tu přátelskou atmosféru.:D a samozřejmě soutěže.:)
Třeba u nás v Hospodě, právě probíhají 2 a dalších x bude následovat až do silvestrovské párty. Doporučím Mrknout do diskuzí skupiny, případně mi napsat.
Aktuální soutěž zde:
http://steamcommunity.com/groups/noobeer/discussions/0/626329820888925656/
Takže pokud se někdo nudí, určitě budeme moc rádi, stejně tak zapojení do chatu, počítejte však s tím, že se jedná o malé zatuchlé doupě, které se vyhýbá cz/sk teen komunitě.:D -
Připravuje se instalace souborů hry Shadowrun Returns .......
-
-
Zatím souhlasím s recenzemi co mají kolem 8 z 10. Vypadá to na dobrou hru i když jsem původní nehrál.
- Navíc jsem se naštěstí podíval na jejich fórum a zjistit jak ten jejich autosave funguje a nezažil jsem tedy šílenosti jako někteří chudáci. -
-
:) Já jsem zatím jen tak trochu ochutnal na patnáct minut , než jsem musel do práce .... No překvapilo mne samotné pojetí , kdy příběh i s assety nahráváš jako extra součást (další dvě workshopové kampaně které sleduji se mi zobrazují jako nedostupné ) , žádné velké intro , žádné velké animace jako v SNES (postavička vypadala jako Gájbraš Tripvůd a když padala z lednice , nebo něco popadla či shodila, tak natáhla ruku a předmět na obrazovce viditelný pak zmizel .... nebo se objevil . To co jsem viděl byly jen bubliny pro popis předmětů a interakce s okolím byla většinou formou objevivších se titulků po doběhnutí k ikoně/ popisku - vůči SNES verzi je to zatím vyhlazený pěkný , ale po hříchu málo interaktivní svět .
No do hry jsem se napoprvé neponořil . Možná je to tím , že hra na vás hned vysype rozhovory na téma geekování , fixování atd ... takže žádné za ručičku nováčku ;)
Doufám , že se ve hře objeví i atributy jako :
Motorky , Auta ,Vznášedla ,Motorové čluny,Lodě,Plachetnice ,Letadla ,Vrtulníky,Koleoptéry ,Vzducholodě ,Ponorky ... , pravda při tvorbě postavy jsem na nic podobného nenarazil :( -
-
Je to strašnej žrout času (posadil jsem se po obědě na chvilku a už hraji skoro pět hodin ) a i kvůli tomu ukládání pozice ... takové to no tak ještě tuhle lokaci dám když jsem tak daleko ... Kdyby se dalo ukládat kdekoli , tak bych uložil a pak se zase týden ke hře nevrátil , takhle mne nutí hrát , i když bych měl už dělat něco jiného :DDD
-
-
-
-
"Seznam týmů a lig, které budou obsaženy ve FIFA 12."
Bye, Czech Republic! *4* -
KC: D Alpha!
Alpha, alpha, alpha! https://www.youtube.com/watch?v=bhfcRqpAETM -
-
Radši natočte péčko s tou brunetou.
-
Mají před sebou ještě hodně dlouhou cestu, aby to bylo koukatelné. Obávám se ale, že do té doby je to přestane bavit. Tohle je hodně špatnej začátek.
-
Pěkní matlalové, že neumějí napsat ani název na Youtube bez chyby. Někdo holt nedával pozor ve škole :)
-
-
Pokud máš na mysli "gejmcast" tak to vypadá jako název pořadu, nikoliv jako gram. chyba...
-
-
ne, narážím na "2 Minutovka", která je navíc dlouhá spíš minutu...
-
-
Minutový sestřih z druhého dílu pořadu Gejmcast.
-
-
takze cesky stejne blbe... ma to bejt 2., pak to ma ucho spravne cist, kdyz to nejde *5*
-
-
-
-
-
-
Potvrzeno: Nintendo na E3 nový hardware neodhalí.
Tak v to doufal snad jen největší idealista...co by taky představovali.. -
Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.
Už jsem ti to, Martine, jednou psal: Na vodorovně proužkovaná trička a svetry zapomeň. Vyřaď ze šatníku, daruj Pavlovi Dobrovskému. A Movember už je taky dávno pryč. -
-
To jako clovek muze nosit vousy jenom jeden mesic v roce?
-
-
Lumbersexuálové mají výjimku.
-
-
No tak to se mi ulevilo... :D
-
-
-
Ježiš co to řešíš za hovadiny ? Vždyť vypadá úplně normálně... *7*
-
Co kecáš nabušenej kořen, toho bych z postele nevyhnal.
-
-
Just Cause 3
Tak sem to koupil a zase sem se jednou nachytal. Varovani pro kazdyho kdo ma 8gb ram, NEBRAT!!!
Ta hra je neoptimalizovana sragora, divim se ze to vubec steam prodava, tp je faklt vrchol.
Chvilu to jede dobre, pak to zacne dropovat o 20 FPS, pak to spadne. Rozdily v nastaveni grafiky nejsou prakticky zadny, AA nefunguje. Problikavaji textury, no psycho. Ze ja pitomec v tom nahral vic nez 2 hod. a nemuzu z to refundovat.
Jinak hra by to byla paradni, ale jak si ju ma clovek uzit kdyz je to rozbite brak. 3/10 -
-
přikup ramku ty braku ;) já jel taky donedávna na 8Gb, ale přechod na 16Gb je opravdu znát
-
i5-4460, 8GB RAM, GTX 960 2GB a jede to jak po masle. otravny je jen ten uvodni loading
-
-
Ty loadingy byli na přes držku to bez debat a Offline funkce taky moc nepomohla.
-
Sakra mam lepsi sestavu nez ty, a fakt se me to seka,
-
-
Tož já mám taky 8GB RAM a jede mi to normálně svižně, bez dropů, nebo swapů.
Detaily High (1080p MSAA T2) a to to nemám ani hozené na SSD.
Kolik máš volné ram, než jdeš hru spustit?
Já mám kolem 15% zabráno systémem a se Steamem 18%.
http://i.imgur.com/ewTdchZ.jpg
Edit: jsem se zase pobavil na tom steam foru co dal Jack u toho druhého příspěvku (ps od té doby opravili ty memory leaky)
Doufám, že taky nejsi jako ten druhý tam, co to pouští s 2GB VRAM a texturami na Very High, a pak se diví, že mu to zasekává byť má celých 16GB RAM... -
-
System zasvinenej nemam, textury na medium, hraju v offline rezimu. Nic nepomaha. Zkusil sem nekolik navodu na netu a nic. Prs spustenim hyr mam zhryba 20% vytitzeni RAM.
-
Jo ale mne ta hra jela na maximum, takže jak púíšeš je to celé o ramce a to máš ještě rezervu jestli máš tak málo zabráno před spuštěním.
-
-
jj, ukazatel ramky při hraní nějakou tu rezervičku ukazuje :)
Jen v pár případech jsem zatím narazil na strop akorát té VRAM (nutno oželet ultra/extra detaily textur a ulravysoké AA) a velmi zřídka na limit CPU. Něco, co by mi sežralo celých 8GB RAM a začlo "swapowat" si nevybavuju, snad jen DCS když to přeženu s detailama :) Každopádně mít 16GB RAM, využití se najde, tam už si člověk může dovolit mít na PC bordel, nebo při hraní zároveň konvertovat video :) -
-
To nevím nicméně DayZ a ostatne i ta Arma jede na max co se ramky týče ale to je spíš zabugovaností a nedodšělávkou než že by to bylo náročné. JC3 to nějak pokazily tím denuvem že to chce víc ram než hra potřebuje.
Jsou hry které sežerou hodně ram... holt to bude chtít časem upgrade ale na ten dojde a ramky nejsou tak drahý. ( zblášt když se koupěj jen 2). 8Gb je už standart ne něco co by člověk měl rezervy... ale stačí... zatím.
-
-
-
-
Nemáš zaplé nějaké postraní programy ( u mně to dělal Raptr řral mi bůhví proč ram?)
Vypnul jsem a jelo to 60fps dělá to Denuvo a hlavně nutnost mít online stále to se dá vypnout ale hra pojede stejně blbě tak než začneš brečet něco si zjisti přišli jsme na to úplně náhodou s kámošem. Prostě nesmí ram přesáhnout 90% jinak to začně jezdit těch 20 fps a méně. -
-
Ty jsi ale vemeno.
-
-
https://steamcommunity.com/app/225540/discussions/0/485624040227217588/
https://steamcommunity.com/app/225540/discussions/0/485624040227217588/
Takže víceméně co jsem psal musí to jet alespon na 40% ramky a méně - minimalizovat postraní programy.(vypnout) -
-
Alespon 40% a mene?
-
-
Narozdíl od tebe se snažím pomoc ale ty jenom blbě remcáš... a mám pravdu trolle bohužel *12*
-
-
-
-
-