Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanoušek Crash Bandicoot názorně ukázal, jak by tato série mohla vypadat na dnešních konzolích...

Jak tak nato koukám tak si hráči začnou sami dělat hry aby si pořádně zahrály protože poslední dobou gdisi slavná studia vydávaji hry které upřímně nestojej zanic i
  • SalemCZ
    Možná by R* mohla Škoda zažalovat nové auto Rapid GT classic

http://www.gta.cz/gta5/novinka/rapid-gt-classic-je-nyni-dostupny-v-gta-online/
  • Pardon za menší komplex, ale ať už zmizej ty dementní Grim patrol Warrioři v Hearthstonech. Mám s nimi spíše kladnou bilanci, ale už to není žádná radost ze hry. Jak vidím, Emperor of Thassarian nebo 50 lízácích karet + tak brečím. Jsem teď 14 lvl - jak je to víš? Jejich tam méňě? Dík
  • Jack1947

Singleplayerovou kampaň hry Gears of War 4 dohrajete za cca 10 hodin.

Judgment měl taky 10 hodin aspon podle Howlongtobeat a 2,3 taky kolem 12 což mne ani nepřišlo asi taky hodně záleží jak to bude člověk hrát jediné co mi příjde tak trochu nic moc že to bude celé jen za noci. I to se dá přejít když to bude podobné jak díly min ulé a vyvaruje se to sterotypnmosti typu Judgment.
  • Call of duty nebo Battlefield

Hoši, po dvou letech jsme si zase pořídil nový hrení stroj, a chtěl bych si zahrát nějakou online střílečku. Naposledy jsem hrál Battlefield bad company 2. Přemýšlím o koupi digitální verze buď Call of Duty: Advanced Warfare nebo raději Battlefieldu 4. Chci se zeptat, jestli ještě lidi tu 4řku hrají, když nejnovější díl je Hardline (ten mě moc nezaujal).
    • Zkus Homefront...
    • Ronox
      BF4 má podle mě momentálně větší základnu hráčů oproti AW, protože najít tam hru skoro v jakémkoliv režimu není problém, ale u AW to už problém je. AW bylo po dlouhé době COD, které mě fakt bavilo v mulťáku, ale teď to začne hrát pár lidí, když vyjde nové DLC a pak to zase opadne. Taky dost záleží na stylu hraní, který preferuješ, protože i když BF4 nabízí close quarters menší mapy a módy, tak přece jen COD je mnohem víc frenetický a rychlejší. AW u mě taky bodovalo vývojem "operátora" a jeho úprav zbroje i když to bylo jen kosmetického rázu hlavně. Když bych se na to měl podívat střízlivě, tak šáhnu po BF4, protože nabízí většinu věcí co má COD + přidává vozidla a máš tam možnost hrát na fakt velkých mapách s velkým počtem hráčů.
    • doporučuji Destiny. Nic lepšího není, když se jedná o nějaké to střílení...
    • Veskoslav
      Čtvrtý díl se pořád hraje, Hardline se pomalu vylidňuje. CoD AW je zběsilá MP hra plná šílených děcek. Pokud chceš trochu větší mapy, variabilitu jednotek, vozidla, tak doporučuji sáhnout po Premium Bf4, ta by teď měla vycházet na nějakých cca 900 Kč. Je tam základní hra a všechna DLC, co vyšla.
    • Jack1947
      SAejde na tom co preferuješ víc otevřené prostory nebo poskakování na jeptacích s exoskeletonem... Možná Hardline?

Nebo Titanfall ten je taky supr, rychle se do něj dostaneš. *4*
    • pokud ti jde víc o paradni grafiku tak CoD, pokud o realnou simulaci tak BF
      • Reálnou simulaci, ehm, ehm?
        • Jack1947
          Hackers simulation. *3*
      • Jde mi o zábavu, bojím se, že když koupím BF 4 tak aby nebyly prázdné servry ... Když už je venku BF Hardline.
        • Na BF4 rozhodně nejsou prázdný servery. Občas jsem to zapl a vždy se to hraje, ale raději bych doporučil BF3 s premium než BF4. BF4 mi přijde osobně moc oranžový a šikmooký. BF3 je krásná hra v krásné modři se skvělým soundtrackem, i když má neduhy, které se nevyhnout žádnému Battlefieldu.
  • tak, Divinity II ma uz na konte viac nez 800K, potrebovali vyzbierat 500K
    gratulacie *1*
  • http://games.tiscali.cz/grim-dawn-13859

2011 nestihli.
    • braveman
      Tak snad 2012...
  • .......

Dotaz,JAK TO JE s Prototype 2??,Kdy vyjde!
    • uč se raději česky
      • Ty taky.
    • braveman
      24.7. 2012
  • KIMCID
    Chuck Norris dohral minecraft. Dvakrat. *1*
    • shmeck
      *7* Minecraft "příběh" má a ten jde dohrát. NEXT!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit