-
LG se vrhlo na výrobu televizorů s podporou dvojitého "dual view" obrazu.
Hmm tak to jsem zvědavej jak to bude fungovat na konzolích který zvládnou 1 obraz a občas maj problémy s frame rate a když to bude generovat 2 obrazy tak to bude spíš slideshow. -
-
Prezentace budoucnosti služby OnLive - vývojáři se chlubí, že již nyní hravě zvládne next-gen...
Funguje to stejne jako kdyz mas klasicky 3D obraz - liche a sude snimky. Liche snimky budou pro hrace cislo 1, sude snimky pro hrace cislo 2. Tohle dnes zvladnou i konsole.
-
-
Witcher3
“Many of you have asked us if AMD Radeon GPUs would be able to run NVIDIA’s HairWorks technology – the answer is yes! However, unsatisfactory performance may be experienced as the code of this feature cannot be optimized for AMD products. Radeon users are encouraged to disable NVIDIA HairWorks if the performance is below expectations.
Marcin Momot, Witcher 3 developer
tak, Marek Moravcik, mas to tu biele na ciernom(ako hovoril nas exprezident), kto rozdeluje pc trh s hrami?
propietarny soft a nvidia
*6* -
-
AMD a nVidia se chovají stejně. Obě debilně...Místo toho, aby sdíleli technologie, tak si každá strana vyvinula vlastní technologii na truc.
-
-
ale ved tressfx je multiplatform, mantle sa posunulo do vulkanu, a dx12, dalsie multiplatform, neviem ze by amd si nejaku technologiu dlhodobo drzalo len pre seba...
freesync je standart...proste nespravaju sa tie firmy rovnako -
-
Protoze ty lowcost "zdarma" polofunkcni patlaniny nikdo jiny nechce. Nvidia si udela svoje a funkcni. A ty muzes vzteky treba prasknout. *15*
-
-
PhysX může bejt funkčnější sebevíc, ale nevypadá to že by se vyžívalo rozumně pro účely hratelnosti, bohužel se užívá pouze pro oku lahodící efekty.
-
-
Z jednoho prostého důvdu. Nemůžou přece postavit gameplay na možnostech, které nabízí physx, když by to obstojně fungovalo jenom vlastníkům nvdia karet (byť dle steam průzkumů tvoří víc jak 50%).
To žádný herní vydavatel přece neudělá. Dokud si to bude držet nvidia pro sebe, tak se ničeho víc, než oku lahodících efektů nedočkáme.
-
-
mozem, len dnes sa mi nechce..snad zajtra *7*
-
-
-
Presně tak a tratí na tom jen a pouze hráči. Jen pomatení fanatici nad tím jasají a mlátí to jiným fanatikům o hlavu.
-
-
a neudělalo tohle už náhodou AMD se svým TressFX v Tomb Raiderovi?
jo, takže je to oboustranný... -
-
ee, tressfx islo aj na nvidii, po aplikovani patchu, ide o crossplatform :)
-
-
-
Telka LG 50PB690V
Tak včera dorazila dneska jsme ji konečně na 100% usadil, propojil, nastavil a už můžu jen koukat :) Vybalování a montáž v jednom člověku je peklo, 25 kg a ty rozměry dělají své.
Rychlé postřehy
Obraz: něco staršího je skoro nekoukatelný, klasické TV vysílání je v poho, cokoli 720 a víc je luxus, hry z konzolí na tom vypadají lépe než na 24" monitoru, nějaký input lag nebo rozmazávání jsem neznamenal, koukám na to z 2,5-3 m, jako bonus při vypnutém stavu jde použít jako zrcadlo.
Zvuk: na televizi mě dost překvapil v dobrém slova smyslu, na to jak se zvuk u telek haní je to na moje nároky opravdu dobrý (uvidíme až se pořídí něco lepšího a porovná se to s tím), snaží se to i o nějaký prostorový zvuk, ale tohle nemám naposlouchané tak hodnotit nebudu zatím víc než dostačující.
Jinak propojení a nastavení asi klasika kdo má prvně něco chytřejšího trochu tápe, ale za chvilku si to sedna a už se to ovládá samo. DLNA a přímý stream YT z PC se mi moc líbí a budu často využívat.
Dál nebudu tapetovat plno z vás na to není zvědavá, už jen bych chtěl znova všem poděkovat za ochotu, rady a trpělivost hlavně LV426 :) -
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HDTV_viewing_distance To sedíš možná až moc daleko, Já mám pouze metr (obyčejné LCD) sedím od něj cca metr tedy optimálně.
Repra špatné nejsou ale ceto nějaké lepší ne, TV je spíše nouzovka. Na čem si koukal na klasické crt? což tedy většina měla mnohem lepší obraz než lcd když šli do oběhu, akorát se na tom kazily oči.
Jn, snad budeš koukat jen a pouze FHD (tedy pokud filmy hry na konzoli si nech zajít chut, max upscale na 1080p/i).
Snad tě nepostřihne blacklight bleeding moc brzo... u plazem nevím jakto je možná se tě to vyhne úplně. Nebo vypálení obrazu. http://www.techradar.com/news/television/plasma-tv-the-comeback-935499 zdá se že tímhle neduhem plasma netrpí... mne to postihlo po asi 2letech.
Hlavně ta plasma, na PC to asi moc není protože je hodně velká pravděpodobnost vypálení obrazu. Takže by to pro mne nebylo no. Viděl jsem ale vypálené logo kanálu i na starší crt tv a to vypadala špatně, nebo nekvalitní LCD (méně kvalitní) zase fleky či jiné artefakty nám se udělala čára asi vytekly krystalky. Přes celou obrazovku.
To se tě asi týkat nebude no. Příjde mi jako by ty Backlight bleeding problémy postihovali hodně LG a pak dražší panasonic.Či Phillips.Doufám že příjde Predátor tedy ehm LV426 aby mne zas utvrdil v tom že melu nesmysli (- mínusy) Jinak at sdlouží ale dneska bych do plazmy nešel ale asi taky kvůli tomu že na tom chci mít pc. No jo a pak už jen LED/OLED , LCD klasická se nevyrábí už, technology goes up LED máme po prarodičích a zdá se mi v SD horší obraz než má starší LCD, jinak Input lag se na tv přeci neřeší ale řeší se jiné věci. Ty - prostě pomalejší pohyb tak jestli se ti dělá jako by takové neostré vlnění, rozmazání z toho to lze poznat , to by měli být eliminované více hz. Jn starší technologie a má jen 60. Nevím jak plasma ale tv o kterém jsem psal má 140hz nebo kolik a na mně to je v SD (více u nás nepřijmáme) hnus a je mi z toho nablití. http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing prostě když kamera pomalu jede , tak jsou tam jako vlnky trocu jak duchy - nejsem si jistý jestli to ten tearing je nebo není. Asi ano. http://forums.evga.com/Screen-tearing-and-vsync-playing-on-a-120Hz-LCD-TV-m1779107.aspx -
-
Motas k sobe LED a OLED a vubec nevis co ty zkratky znamenaji...
-
-
-
Ban?
-
-
Nevypadá to. *4*
-
-
Máte zájem o kolekci více jak 5700 retro her? Pak navštivte aukci a za necelé čtyři mega je vaše.
od října to pořád nikdo nekoupil? kdybych ty prachy měl, tak to beru :) něco bych zahrál, zbytek prodal a ještě na tom něco vydělal -
-
Tak určitě :)
-
-
Sehnal jsi tu výroční PS4?
-
-
-
Vývojáři z Naughty Dog stále nejsou s The Last of Us zcela spokojeni.
tak to se nedivim *15* -
-
jj, zatim zvladli prodat stejnej produkt jenom dvakrat, cicham remaster pro pc...
-
-
To zas ne. *4*
-
-
Taky si myslím. Dostaneme Phantom Pain, tak k čemu Last of Us.
-
-
-
-
Destiny - PS3
Hrajete tady někdo Destiny na PS3? Chcete někdo pařit v coopu spolu (Skype)? Já to měl pořídit až s kámošem za 14 dní protože je pryč, ale koupil jsem to dřív a tak bych bral nějakýho parťáka/parťačku... Teď jsem lvl 7, ale klidně bych rozjel novou postavu pokud chce někdo začít teprve... -
-
Ty ještě nemáš PS4? Chtěl jsem Destiny koupit (na PS4), ale když jsem viděl tu cenu v našich obchodech, tak na to zatím kašlu, protože takový prachy jim za to dát nehodlám. Ke všemu si k tomu musím koupit PS+ účet, takže to je na mě momentálně trošku moc *9*
-
-
Ještě ne, pohrával jsem si s nápadem že to pořídim někdy ke konci srpna, ale nějak z toho sešlo... Né že bych nechtěl, ale s penězma je to celkem těžký a zas tolik lákadel na tom ještě neni... Pořídim tak na zimu, pokud do tý doby nebude nějaká dobrá akce
-
-
-
Half Life 3
Anonymní zdroj blízký Valve tvrdí, že hra prodělala při vývoji několik změn a měla by mít otevřený svět s rpg prvky (kdyby to byla koridorovka, prý by to bylo zklamání).
Vývoj nyní už pokračuje normálně, a Half Life 3 (tzn. žádná 3. epizoda) by mělo vyjít někdy po roce 2013 na nové konzole.
http://www.journaldugamer.com/2012/09/17/half-life-3-open-world/ -
-
A to ještě nevíš, že se to bude odehrávat v ňů jorku a za předobjednávku dostaneš luk a nekonečné množství výbušných šípů! ..
-
Právě takové změny hráči nechtějí.
-
-
Sice te zprave neverim,ale i kdyby to byla pravda,tak bych se toho nebal.Valve zatim nikdy vylozene nezklamali,zejmena co se HL serie tyce.
-
-
Jen to ne, proboha...
-
to nezní moc věrohodně
-
-
Lol ta reklama na F4 - Od autorů hry Skyrim. Tak toto už je vrchol casuálnosti. Lidi co tohle neví takovou hru nemaj co hrát.
-
-
Takže abych mohl dle "odborníka hahahehebothfags" hrát nějakou hru, musím vědět zrovna takovohle nepodstatnou informaci? *7*
-
Ať ti nerupne cévka casuale *15*
-
Mne ve spojitosti s Fallout 4 zajímá jedinné ... Budou tam už konečně funkční vozidla ? (If not - then fuck off Bethesda ):((((
-
-
Jako vozidlo se nyní považuje Power Armor který již není normální zbrojí.
-
-
Vozidla do falloutu vždy patřila , to Bethesda není schopna technicky zajistit odpovídající stránku enginu ... po léta :(
:/ Málo , já si chci skládat výbavu do kufru svého auta ...... a hlavně simulátor chodce/poutníka mne už potřetí vážně bude rvát bránici :((((((
Ale co jsem to našel vedle ?
"Jde o společnou reklamu, kterou jen tak někdo nečekal, ale opravdu se děje. Hráči Forza 6 již dnes mohou mít ve svém repertoáru 1956 Ford F100 z nadcházejícího Fallout 4.
V roce 2016 pak hráči do Fallout 4 na Xbox One zase získají Chryslus Rocket 69, fiktivní automobil z falloutího vesmíru. "
Tak a jestli teď bude nakonec Fallout 4 zase tak statický jako pokaždé od přerodu do 3D , tak vážně nepůjdu do obchodu a nekoupím !!!! (Počkám na GOTY a slevy na steamu ;) ) -
-
Fallout se to jmenuje jenom aby se to prodavalo, s puvodnima Falloutama to nema nic spolecny, stejne jak D3 a dalsi herni pecky.
-
-
-
-
-
Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...
Půl mega na exkluzivitu za těch pár dní je neuvěřitelný úspěch. A pět mega za měsíc a půl naprostá bomba, a to napříč všemi platformami. Ale ono jde vždycky popsat sklenici jako poloprázdnou i poloplnou, že jo :-) -
-
Wii Fit upozornilo ženu, že trpí parkinsonovou nemocí, aniž by sama na sobě příznaky nemoci...
Může to být úspěch. Ale ne v případě, že se OČEKÁVALO víc. *3*
-