Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Dark Souls 3 Network Stress Test

Nedávno tu někdo psal že dostal přístup tak nějaký dojmy se kterými by se tu podělil?
    • Lukass
      Jedina hra kterou v zivote hrals co??? *1*
      • Draken69CZ
        Ano jedinou která ještě ani nevyšla *15* vymaž si to Luk z nicku *3*
        • Lukass
          Myslim serii Dark Souls, urcite to i vis jenom ze sebe zase delas hlupaka.
          • A proc se Drakene ptas na DS3 ? Stejne tu nekdo bude rozdavat klice az tak za 2 roky, takze driv si to nezahrajes. :D
            PS: vlastne ty hry nehrajes, jenom sbiras, tak je to jedno, moje chyba :)
            • Draken69CZ
              Smůla *15*
            • Draken žádá BANíček. *6*
            • Draken69CZ
              A proč ty hlavo dutá reaguješ na ASSe? *15*
    • Jack1947
      Víš co to je stress test vůbec? myslím že tam moc z té hry teda nebude.To máš něco jako sem nedávno dostal na nějaký stability stresstest poznámku do Battleborn.
      • Draken69CZ
        Bohužel když ty si něco myslíš vůbec, ale vůbec nic to neznamená. Takže když k tomu nic nemáš ... ale to by jsi nebyl ty viď to pokušení tu zas ejakulovat nějakou hovadinu.
        • Jack1947
          Prdlajz starý báby z nosu leda, ale třeba ti někdo napíše jak je to s tím... Network stresstestem... ( jak ta hra jede, jestli padá atp...)

To mi řiká troll co včera somroval pozvánky do bety Crew -Wildrun, s tím že je chce prodat. Dobrá sranda. *12* ( POkud nějakou dostanu, tak si to asi rozmyslím jestli ti pošlu, protože to je přesně ten případ možná horší kterému jsem chtěl předejít).
  • jindra.veliky

tropico 3 gog

koupil jsem tropico 3 na gogu a nejde spustit, ze pry nemam DirectX 9, kdyz mam 11. *7* nevite co s tim?
    • Draken69CZ
      Se furt nadává na Steam jak tohle a támhleto, ale ten by ti ten DX nainstaloval automaticky ;)
      • jindra.veliky
        jenze on je ten problem zpusobenej tim, ze hra nepodporuje rozliseni 1330x768, :)

se nedivim, ze lidi kupujou konzole
        • Draken69CZ
          Tak to připoj na TV jako konzoli a máš vystaráno. Docela obskurní rozlišení ne, jinak LV s Lukass by ti řekli "Je rok 2016 tohle byl standart před xx lety" *15*
          • Lukass
            jj konkretne rok 2008
            • Draken69CZ
              Dík za upřesnění *3*
      • nj, a mozno by to sam aj odohral :(
    • Nainstaluj DX 9.0c.
  • Ataker

Saints Row Drive-By bylo zřejmě pro PSN a XBLA zrušeno, vyjde pouze na 3DS.

Tak toto mě naštěstí nijak netíží :)
  • Handheld, který vypadá jako kříženec mezi X360 a NGP. Značka Made in China se o "kvalitu" postará...

Handheld rozhodně jako kříženec X360 nevypadá . Spíš se jen inspirovali barevným značením gombíků . Jinak tyhle oficiálně MP4 playery jinak čínské retro handheld všeuměly mám rád , Dingoo A320 mám ostatně doma a umí vše co od něj člověk za nabízenou cenu čeká .
  • Ty vole, kolik těch článků týkajících se her od Blizzu v posledních pár dnech je? Není z toho někomu na zvracení jako mě?
    • On byl totiz Blizzcon...
  • SalemCZ
    • Vojtzech

Líbí se mi. Trochu mi vzhledově připomíná XBOX gamepad, což není na škodu, vždycky se mi líbil víc.  Jen doufám, že bude i jednobarevná varianta, to bych byl ještě o trochu spokojenější.

• Nejpopularnejsi mmo

Jaky je asi top 5 nejhranejsich mmo rpg her když se nepocita wow ?
    • cod
    • Chim
      Dračák
  • apple vs radovej asus

tak jak by dopadlo meceni ovecek na tenhle kousek?

http://www.zive.cz/clanky/asus-ux305-v-mnohem-lepsi-nez-novy-macbook-test/sc-3-a-177471/default.aspx

(mala napoveda, stoji zhruba pulku)
    • ten Asus není špatný teda až na to, že se prý hooodně přehřívá a vydrž notebooku je jen 8.5 hodiny při sníženém jasu bez Wifi a to ber, že MacBook Pro(2015) dotáhl výdrž k 10 hodinám a to není žádný utrabook a co teprve Macbook Air(2015) či ten nový. Ten Asus má vskutku impozantní rozlišení, ale není to už přehnané? Navíc evidentně na úkor baterky, takže ta mobilita je pryč...
    • C-BEAM
      všetko sú to drahé krámy na ktoré zatial nemáme vyspelejšie technológie ale iba sa hráme na to, že vieme urobiť stroj ako zo Star Treku. Rád by som mal ultrabook s váhou do 1kg s ktorým sa dá seriózne pracovať a vydží jeden deň intenzívnej práce ale na niečo také v súčasnosti môžem zabudnúť.
      • Tak MB Air vydrží přes 12 hodin, sice má něco přes kilo, ale výkonově to není špatný, si tam dáš i7 a 8GB ram a máš pracovní stroj. Mínus je nižší rozlišení....
    • Keyz
      Nemá svítící jablko *6* *3*
      • Vyšel neoficiální anglický překlad PS3 verze Tales Of Vesperia.

Mac ho taky nemá *1*
        • Keyz
          Ten novej to skutečně nemá? Já měl v ruce starší macbook a tam to svítilo jakmile jsi ho otevřel. Bylo to děsně cool.
    • La_Furia_Roja
      V applu si připlatíš za barvu a podobné zbytečnosti.
  • Lukyz

FUO - Kickstarter; Firefly MMORPG

FUO vyjelo na "kickstarter" ! Nutnost pro všechny fanoušky Firefly *14*
    http://www.indiegogo.com/projects/fuo-the-darkcryo-mmorpg-experience
  • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už se nemůžu dočkat až si koupílm novou grafickou kartu a užiju si tuhle hru ve vší parádě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit