-
Dark Souls 3 Network Stress Test
Nedávno tu někdo psal že dostal přístup tak nějaký dojmy se kterými by se tu podělil? -
-
Jedina hra kterou v zivote hrals co??? *1*
-
-
Ano jedinou která ještě ani nevyšla *15* vymaž si to Luk z nicku *3*
-
-
Myslim serii Dark Souls, urcite to i vis jenom ze sebe zase delas hlupaka.
-
-
A proc se Drakene ptas na DS3 ? Stejne tu nekdo bude rozdavat klice az tak za 2 roky, takze driv si to nezahrajes. :D
PS: vlastne ty hry nehrajes, jenom sbiras, tak je to jedno, moje chyba :) -
-
Smůla *15*
-
Draken žádá BANíček. *6*
-
A proč ty hlavo dutá reaguješ na ASSe? *15*
-
-
-
-
-
Víš co to je stress test vůbec? myslím že tam moc z té hry teda nebude.To máš něco jako sem nedávno dostal na nějaký stability stresstest poznámku do Battleborn.
-
-
Bohužel když ty si něco myslíš vůbec, ale vůbec nic to neznamená. Takže když k tomu nic nemáš ... ale to by jsi nebyl ty viď to pokušení tu zas ejakulovat nějakou hovadinu.
-
-
Prdlajz starý báby z nosu leda, ale třeba ti někdo napíše jak je to s tím... Network stresstestem... ( jak ta hra jede, jestli padá atp...)
To mi řiká troll co včera somroval pozvánky do bety Crew -Wildrun, s tím že je chce prodat. Dobrá sranda. *12* ( POkud nějakou dostanu, tak si to asi rozmyslím jestli ti pošlu, protože to je přesně ten případ možná horší kterému jsem chtěl předejít).
-
-
-
-
tropico 3 gog
koupil jsem tropico 3 na gogu a nejde spustit, ze pry nemam DirectX 9, kdyz mam 11. *7* nevite co s tim? -
-
Se furt nadává na Steam jak tohle a támhleto, ale ten by ti ten DX nainstaloval automaticky ;)
-
-
jenze on je ten problem zpusobenej tim, ze hra nepodporuje rozliseni 1330x768, :)
se nedivim, ze lidi kupujou konzole -
-
Tak to připoj na TV jako konzoli a máš vystaráno. Docela obskurní rozlišení ne, jinak LV s Lukass by ti řekli "Je rok 2016 tohle byl standart před xx lety" *15*
-
-
jj konkretne rok 2008
-
-
Dík za upřesnění *3*
-
-
-
-
nj, a mozno by to sam aj odohral :(
-
-
Nainstaluj DX 9.0c.
-
-
Saints Row Drive-By bylo zřejmě pro PSN a XBLA zrušeno, vyjde pouze na 3DS.
Tak toto mě naštěstí nijak netíží :) -
Handheld, který vypadá jako kříženec mezi X360 a NGP. Značka Made in China se o "kvalitu" postará...
Handheld rozhodně jako kříženec X360 nevypadá . Spíš se jen inspirovali barevným značením gombíků . Jinak tyhle oficiálně MP4 playery jinak čínské retro handheld všeuměly mám rád , Dingoo A320 mám ostatně doma a umí vše co od něj člověk za nabízenou cenu čeká . -
Ty vole, kolik těch článků týkajících se her od Blizzu v posledních pár dnech je? Není z toho někomu na zvracení jako mě?
-
-
On byl totiz Blizzcon...
-
-
-
Tak co říkáte na nový ovladač k PS5? https://blog.us.playstation.com/2020/04/07/introducing-dualsense-the-new-wireless-game-controller-for-playstation-5/
-
-
Líbí se mi. Trochu mi vzhledově připomíná XBOX gamepad, což není na škodu, vždycky se mi líbil víc. Jen doufám, že bude i jednobarevná varianta, to bych byl ještě o trochu spokojenější.
-
-
Nejpopularnejsi mmo
Jaky je asi top 5 nejhranejsich mmo rpg her když se nepocita wow ? -
-
cod
-
Dračák
-
-
apple vs radovej asus
tak jak by dopadlo meceni ovecek na tenhle kousek?
http://www.zive.cz/clanky/asus-ux305-v-mnohem-lepsi-nez-novy-macbook-test/sc-3-a-177471/default.aspx
(mala napoveda, stoji zhruba pulku) -
-
ten Asus není špatný teda až na to, že se prý hooodně přehřívá a vydrž notebooku je jen 8.5 hodiny při sníženém jasu bez Wifi a to ber, že MacBook Pro(2015) dotáhl výdrž k 10 hodinám a to není žádný utrabook a co teprve Macbook Air(2015) či ten nový. Ten Asus má vskutku impozantní rozlišení, ale není to už přehnané? Navíc evidentně na úkor baterky, takže ta mobilita je pryč...
-
všetko sú to drahé krámy na ktoré zatial nemáme vyspelejšie technológie ale iba sa hráme na to, že vieme urobiť stroj ako zo Star Treku. Rád by som mal ultrabook s váhou do 1kg s ktorým sa dá seriózne pracovať a vydží jeden deň intenzívnej práce ale na niečo také v súčasnosti môžem zabudnúť.
-
-
Tak MB Air vydrží přes 12 hodin, sice má něco přes kilo, ale výkonově to není špatný, si tam dáš i7 a 8GB ram a máš pracovní stroj. Mínus je nižší rozlišení....
-
-
Nemá svítící jablko *6* *3*
-
-
Vyšel neoficiální anglický překlad PS3 verze Tales Of Vesperia.
Mac ho taky nemá *1* -
-
Ten novej to skutečně nemá? Já měl v ruce starší macbook a tam to svítilo jakmile jsi ho otevřel. Bylo to děsně cool.
-
-
-
V applu si připlatíš za barvu a podobné zbytečnosti.
-
-
FUO - Kickstarter; Firefly MMORPG
FUO vyjelo na "kickstarter" ! Nutnost pro všechny fanoušky Firefly *14*
http://www.indiegogo.com/projects/fuo-the-darkcryo-mmorpg-experience -
Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.
Už se nemůžu dočkat až si koupílm novou grafickou kartu a užiju si tuhle hru ve vší parádě...