-
Ani Valve se neplánuje dostavit na E3 2013.
Holomci. -
-
Homolci.
-
-
S novým dnem přicházejí i nové screeny z Batman: Arkham Origins.
Tobolci. -
-
komsomolci
-
-
-
-
Jak v Cities Skylines zvysim spokojenost lidi v komercnich zonach? *4*
-
-
Dostatek všech úrovní vzdělání, dobrý zásobování a dostatek zákazníků
-
rekl bych že asi tak že uspokojis jejich potreby. mne ta hra prestala bavit po chvilce, ale klidne sem pak hod nejake screeny toho co jsi postavil *3*
-
-
Ahoj, poraďte prosím grafickou kartu okolo 5000 kč. Momentálně mám gtx 560ti ale asi pomalu dosluhuje. Prosím o slušné rady a doufám, že se dočkám odpovědi. Hlavně žádný nazi flame jak je tady zvykem prosím.
-
-
AMD R9 380 2GB
-
Nepíšeš zbytek sestavy, v jakém hraješ rozlišení, ale viz Ronox 960 nejlepší volba, konkrétně MSI Gaming.
-
-
Momentálně nejsem doma takže nedokážu říct jakou mám zákl. desku. Nicméně Grafika geforce gtx 560 ti, proc. amd phenom 4x 955 black edition 3,2 Ghz, 8 GB Ram a hraju v rozlišení 1920x1080 ...víc si toho bohužel nepamatuju.
-
-
O desku nebo ramku vůbec nejde, jde pouze o procesor (aby kartu nebrzdil nebo naopak, chce to mít vyvážené) a o zdroj, aby to "fungovalo", 1080p je standart, 960 je tichoučká, malinké tpd (malá spotřeba, malé nároky na zdroj, zvlášť pokud máš nějaký nekvalitní starší, což ty nejspíš budeš mít), vynikající chladič, přetočíš ji jak nic když budeš chtít, v té ceně lepší volba momentálně není. A věř, že v PC je momentálně lepší mít nV, než AMD, to poznáš časem u různých her.
-
-
Ale zase s příchodem prvních DX12 her zjistíš, že lepší bylo koupit AMD. :)
-
-
a - Jak pár let čekat na DX12 hry? Třeba Deus Ex je tu za pár měsíců a ten jen již DX12. Takže se teď spíš už vyplatí AMD než Nvidia, která se pod DX12 nechytá.
-
*9* *13*
skoro si ma rozplakal -
skaven ty jsi hrozná socka víš to ? To tvoje neustálé cpaní looserů z amd je otřesné.
-
@a
jasne, o rok budes menit kartu..a to maju vsetky nvidie DX12 nalepku ..juj chlopaci, jak sa nechavate ojebabravat nvidiou -
@riaditel zemeplochy
https://www.youtube.com/watch?t=409&v=AFBtGYVnzNY
od 6:49
ehm, proste nemas pravdu *5* -
To ale pár let ještě potrvá a tou dobou už zas bude měnit kartu ;-).
-
To už musí být choroba tohle :D fake nick i ikonka. Když už si na něj hraješ, škoda, že nemáš i jeho relevantní názory.
-
-
Tak jo díky za radu *3*
-
-
-
-
V téhle relaci to vypadá asi na GTX 960 pokud chceš funglovku.
-
-
Teď jsem se chtěl ještě zeptat jestli mi nechceš poslat těch 5 tisíc, momentálně jsem je musel nacpat do auta *1*
-
Tak nějak jsem to předpokládal, díky za reakci.
-
-
alebo, ak mas 450W a viac zdroj, nemas problem ani s MSI R9 380 2GD5T OC(najlacnejsi model), je cca 10% rychlejsia ako gtx960
-
-
Tak teď si fakt nevzpomenu a zrovna jsem v práci takže se nemám jak podívat. Každopádně dík za tip mrknu na to doma. *3*
-
-
Skaven je amdfankid, nejlepsi je ze jim dela reklamu zadarmo. Ovce. *15*
-
@zdrcujuce klamstvo
aby tvoje lzi boli vyvratene, postnem ti iny test, samozrejme z toms hardware a test fullhd
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-6.html
a mozes sa uminuskovat k smrti :) -
btw, nahodne vybrany test 9tich hier a 2 benchmarkov *7*
-
ano, ja som ten presne ako vravis.(btw, neponukam vsade amd, len v tom mainstreame, dalsia dobra karta je NANO a Fury bez X, ostatne karty v segmentoch ma dobre nvidia) ako vidis, kedze aj v vo vyssom rozliseni je r9 380 rychlejsia, tak neviem preco by za ten isty peniaz mal kupovat pomalsiu kartu. ale chlapik sa rozhodne sam, nie podla tvojich pocitov
-
Ty jsi ten co tu každého přesvědčuje na amd, které si stejně nikdo nekupuje? Psal, že hraje v 1080p, proč mu tady dáváš "náhodně vybraný" test ve vyšším rozlišení? GTX960 je lepší a dokonce levnější.
-
http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r9_380_strix_review,10.html
tu si pozri testy hier, ze ta neojebabravam, strix od tej MSI je rychlejsi o 70MHz a lepsie sa taktuje
Radeon ti vydrzi dlhsie, ako nvidia, lebo nvidia zacala zarezavat optimalizacie starsich rad kariet, ked vydaju novu radu..tj by ti ta 960tka vydrzala do vydania Pascalu, tj necely rok
-
-
-
-
-
-
Tak dosavadni recenze FC Primal me zklamali na hru sem se celkem tesil ale ma cenu tak dvou stovek.
Nejlepsi je recenze na konkurenci kde ma hra v minusech vlastne 3 nejdulezitejsi veci co se tyka samotne hratelnosti ale dostane 8/10, jako fakt nechapu. K tomu se da hra dohrat za 13 hodin co je na open world ostuda.
Tohle uz je fakt spatny a pokud budou podibny hry dostavat zamky 6 a vic tak potes koste. Ta hra na PC snad dobre prodavat nebude, protoze tohle uz Ubisoft fakt prehani. -
-
Termín Mass Effect Andromeda
Datum vydání je venku. Bude tomu tak 21.3.2017. -
-
http://gameidealist.com/news/cover-release-date-revealed-art-mass-effect-andromeda/
-
-
Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...
DO WANT DO WANT DO WANT !!!
Tak ta hra vypadá fakt peckovně, jen doufám, že to nebude scriptovaná sr@čka :(
Ale i tak si to zahraju, sice to bude spíš interaktivní film, ale tohle bych bral i kdyby ta hra za mě udělala všecko :D -
-
co to je "do wan do want do want"?
-
-
I want this, zdurazneno na I DO want this, zkraceno na do want....
-
-
-
Kingdom Come: Deliverance Documentary by Gameumentary
Odkaz na video (jdou tam zapnout české titulky)
-
Změna vzhledu Steamu
Aktualizuji normálně Steam, ale na konci aktualizace jsem se dočkal malého infarktu. Změnil se vzhled Steamu. Změn na první pohled není tolik, ale teď vypadá Steam víc jako Uplay. -
-
jj, už byla delší dobu v betě. Není to úplně překopaný. ale líbí se mi ten lehčí vzhled.
-
-
System Shock remake oznámen i pro PS4 k původním PC a XO verzím
https://www.kickstarter.com/projects/1598858095/system-shock/posts/1634920
*14* *14*