Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa

Záloha Witcher 1 na GoG

Na gogu je umožněno udělat si záložní kopii zaklínače 1 !

http://www.gog.com/en/wishlist/site/witcher_1_backup_copy
    • Rychlík..
      • Kr.Pa
        ta kopie je umoznena az od 1 cervna, coz je 22 dni
        • No právě :) Jsme ve světě her ;)
  • ucho

Podle dabérky Clementine z The Walking Dead: The Final Season vyjde už jen druhá epizoda poslední sezóny. To by mohlo znamenat ukončení série bez závěrečného rozuzlení.

jaký smysl má vydávat nedokončenou sezónu? hráči si kupovali komplet, tedy 4 epizody. takže jestli to nedokončí, tak se počítám budou vracet peníze... a v takovém případě nemá cenu namáhat se s vydáním druhé epizody...

• ringmancz

Po roce je to tady znovu! :) Nominujte Games.cz v kategorii Zájmových webů v anketě Křišťálová lupa....

ale jo, dám vám hlas. lepší než emimimo. a osobnost roku dejte Drdu, letos už musí vyhrát!
    • Neni už nominace na tu lupu pro web spíš ostuda?
  • Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....

Měl bych otázku na autora diplomky jestli by byl ochotný zveřejnit výsledky dotazníku - rád bych se dozvěděl statistiky.

Děkuji
    • Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....

divny otazky ohledne her na mobil, dal sem obcas i kdyz ted rok nehraju, a potom kolik her si porizuju mesicne ale ja si uz rok nic neporidil. a 1-5 je stejne moc
    • EuroSamurai
      U 2 otázky mi chybí možnost že hraju rád na konzoli a na pc a to bez rozdílu prostě takovej neutrál.
    • Ále, některý snad i odhadneš...

Na čem nejradší hrajete?
      89% PC
      7% konzole
      4% handheldy
      • Já nějakou určitou představu mám o každý otázce. Ale opravdu by mě zajímala když už ne ta diplomka, tak aspoň statistiky...
  • ucho

Double Fine Bundle (Steam) - 10 dolarů

http://www.amazon.com/Oh-Fine-Dandy-Bundle-Download/dp/B00D2CZUFI/ref=sr_1_9?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1370536728&sr=1-9

Brutal Legend
    Costume Quest
    Iron Brigade
    Psychonauts
    Stacking
    The Cave
  • Boyd Multerer (ředitel vývoje Xbox divize) tvrdí, že hry napsané pro Win8 se dají portovat na Xbox One do dvou dnů.

To bude pro konzolisty vskutku prekvapiva noviinka, ze nehrajou na skoropc v obejvaku ale na pc *6*
    • Zajímavá úvaha... když si dám PC s Win 8 do obývacího pokoje, je to stále PC, nebo konzole?
      • spis bys mel cist mezi radky a nadale nebastit vyvdavatelum nesmysly typu, ze neco pojede pouze na konzolich
        • Mohu vědět, jak jsi z mého příspěvku vyčetl, že si něco takového myslím?
          • Hmm...
  • ucho

Dva nové obrázky z Black Mesa: Source.

nemuseli se náhodou toho "Source" vzdát a není to teď už jen Black Mesa?
    • Dva nové obrázky z Black Mesa: Source.

Jj, navíc, oba obrázky jsou již ROKY staré, nic nového tam neni. Jedinou věc, kterou jsem ještě neviděl je ten art s Gordonem a Alien Gruntem, což si myslím, neni ani práce Black Mesa týmu...
  • Origin

Padlo to jen mě, nebo jsme v tom všichni???
    • já se totiž pomodlila a ono to zafungovalo. aspoň bude manžel fungovat jako manžel
      • Spravi retez v kuchyni?
    • Odulin
      Taky nejedu:(
      • Porodní bolesti Originu stále trvají? No? Já tu otázku myslím vážně.
        • Odulin
          *1* Pěkně. No jo dneska je to nějaký hnědý. Pár map už jsem z přídavku dal, ale teď se milej origin odmítá přihlásit.
          • No jo, ale je to lepší než z toho úplného začátku? Já jestli si ten BF3 vlastně někdy koupím.
            • @Odulin
              Což de, kuji. Takže si to při nějaké -75% akci i koupím a zamořím si počítač mimo hrou i několika otravnými "features".
            • Odulin
              Nejedu od úplného začátku...koupil sem 20.11 a od tý doby jsem žádnej větší problém neměl..až dneska.
  • Na steamu nove SKYRIM i pro nás Švejkistán

Včetně všech DLC
    + preload DLC DragonBorn PC, hratelný od zítřka.
    • braveman

Bleskovka 31.1.2013
      STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.
    • Jojo, pred par dnama tu o tom psali... *3*
  • Podívejte se, jaké železo bude potřeba na rozjetí Far Cry 3.

No celkem slušné nároky teda *1* , ale nebojím se *3* . Já to na Hight rozjedu *3* . Spíše je mi líto těch co si tuto pecku nezahrajou. Když nejsou prachy tak smůla *9* . Herní mašina stojí dneska 10-15 000 Kč, což není na dnešní dobu pro každého zrovna málo...
    • Podívejte se, jaké železo bude potřeba na rozjetí Far Cry 3.

prumerna herni masina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit