-
Síla je,Že intel ma 48 jádrový procesor.Na tom bych rozjel....No nevim? Možná za 30 let GTA 15 *15* *15* -
-
Více jader neznamená nutně tolikrát více výkonu. Už několikrát jsem četl, že maximální efektivní počet jader je 16 a pak že už se vyplatí jen zvyšovat frekvenci atd.
-
-
Arma 3 - Tanoa DLC
Bohemia Interactive včera vypustili trailer představující nové DLC, které vyjde na začátku 2016 a bude obsahovat nový poloostrov Tanoa s rozlohou 100 km² zasazeném do jižního Pacifiku.
https://www.youtube.com/watch?v=5aHxziH5l0g
http://arma3.com/tanoa -
-
Další rozšíření v podobě obrovské prázdné plochy, to tahle hra potřebovala mnohem víc, než opravení technických chyb.
-
-
Pokud z nějakého důvodu nechcete mít na svém serveru hry Team Fortress 2 free-to-play hráče,...
Ahoj,
dokázal by mi tu někdo poradit? Stáhnul jsem si ze Steamu TF2, ale když se chci připojit na server, tak to pořád obnovuje a žádný server se nezobrazí. Zkoušel jsem i přidávat přes IP do oblíbených, ale když dám nějáký přidat, tak se stejně nepřidá.
Díky předem za pomoc. -
-
poblbli server browser. klikni v tray baru na steam, jdi do nabídky servers a hledej servery Team Fortress. (ve hře je, bůh ví proč, filtr "Team Fortress 2", proto to nic nenachází.) Takže si najdi ty servery a napchej jich pár do "favourites". pak u budeš mít přístup k těmto serverům i in-game. budou ale pořád blbnout item servery, to snad opraví další update
-
-
Koncept arty ke hře Dungeon Siege III.
Super, díky takto my aspoň hrstka serverů funguje, ještě jednou moc díky. -
-
ehm....*mi :)
-
-
-
-
V Treyarch pracují na novém Call of Duty, které vyjde tento rok.
Už delší dobu je oznámeno COD: World War II a pokud vím, tak podznačka WORLD WAR patří zrovna pod TREACH, takže je to jasné. Teď, ale nevím či mám jásat, že si konečně někdo uvědomil, že moderní válka je ohraná a nebo být zklamaný, že opět vyjde další COD *15* ... Ale aspoň se podíváme zase zpátky do starých kolejí. S novou grafikou by to bylo bezva, ale to zase vykompenzuje Hardwarová náročnost, takže já si to už tak neužiji... Už s Advanced Warfare jsem musel hrát na LOW abych si to mohl aspoň jenom tak přejet.
Ale já chci nový MOH a ne COD ! Chce to nějakou konkurenci... s BF se můžeme rozloučit, protože ten má co dělat aby dopiloval resty, takže si logicky myslím, že je tu tak 65% šance na oznámení nového Medal of Honor, který se také vrátí do starých kulis, kde kdysi býval králem žánru. -
-
Chystá se crossover mezi Left 4 Dead a Dying Light.
Tím by mohlo Valve konkurovat Epicu, tím že začne půjčovat svoje značky jiným.
-
Konami na letošním Gamescom ukáže nový Pro Evolution Soccer, Silent Hill: Downpour a MGS 3D: Snake...
Super. Hlavně na MGS se těším :)) -
nVidia: The Wat it's Meant to be Gimped
dalsia kvalitka v podani technologickeho leadera
http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/Batman-Arkham-Knight-Nvidia-Issues.jpg
http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/Batman-Arkham-Knight-Nvidia-Issues-2.jpg
http://wccftech.com/nvidia-encouraging-users-disable-sli-batman-arkham-knight-due-performance-issues/ -
-
Nevim o co tam de nezajima me to, ale Batman je konzolova hra a na PC nema co delat.
Ja sem hral ten prvni dil a po tom intru s Jokerem sem se zdesil te konzolove hratelnosi, hru sem vydrzel hrat tak 4 hodiny a dalsi dily me vubec nezajimaji.
Takhle se hry na PC hrat nemaji, tahle serie mela zustat na konzolich. -
-
Ty máš dost chlapče :D
-
Ja jsem hral prvni dva dily na PC (KB+M) a moc jsem si to uzil. Jsem rad ze nezustalo jen u konzoli.
Zprasene PC verze je mi docela lito. Kamarad si kupoval SLI tak jsem od nej jeden kod vydyndal a docela jsem se na to tesil. -
-
Me to vubec nesedelo, zmatena kamera a bylo videt ze je to na gamepad, proste me to vubec nesedlo.
Hratelnost nebyla spatna a ty prvky ve hre celkem fajn, ale ta kamera a to ovladani me to proste znechutilo. -
-
"Zprasená kamera" je jen výmluva pro neschopnost hráče.
-
-
Dead Space 1?
-
-
tak spoustu portu pro pc se lepe hraje na gamepadu, ty hry jsou na ne delany vcetne kamery. kup si dobrej gamepad a uvidis, ze to bude ok
-
-
jo s mysi neni problem, ale pokud ma pocit, ze to neni ono, tak at to zkusi. ja na gamepad u techto typu her nedam dopustit
-
Kamera na mysi funguje uplne v pohode jako u vsech ostatnich podobnych 3rd person her.
-
-
-
-
-
No tohle je spíš pr***r Rocksteady, jelikož odflákli "port" na PC, špatně to jede jak na AMD tak NV, ale NV by se měla stydět, že se pod tohle podepíše *7*
BTW všechny recenze pocházeli z verzí pro konzole a několik webů nedávno oznámilo, že jejich recenze budou mít zpoždění díky nedodání klíčů pro PC verzi. Pardon, ale tohle fakt smrdí, Rocksteady museli vědět jak to podělali a namísto omluvy a odložení vydání to raději vypustí do světa v žalostný podobě, mlčí a doufám, že pracují na patchi...
Viz ten můj příspěvek níže... -
-
batman obsahuje aj gameswork, takze nejde vsetko len na triko Rocksteady
hoci vacsina sheetu by mala ist na ich triko -
-
ide to na triko hlavne rocksteady, ale hra obsahuje gameswork, takze nvidia v tom nieje nevinne
uz to zacina byt pravidlom, ze hra s gamesworks je rozbita a treba ju opravovat -
sakra, pisem ako madar :)
-
-
-
-
-
Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...
Vypadá to, že někdo konečně zase napsal dobrej scénář pro počítačovou hru. Snad to není předčasný soud. -
Valve chystá lepší, silnější a rychlejší STEAM klient.
chci jen jedno - aby zůstal černý -
-
Toz podporu skinu to ma, tak snad tam i nekdy nejake pribudou.
Me by se zas libil nakej plugin support. -
-
že by z toho byl další plnohodnotný prohlížeč? *4*
-
-