Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Film podle The Division bude na Netflixu.

Sůpr. Ted ještě aby se +- držel dost hry ( aspon prostředí a těch neštovic)

• drasta

Ja myslel ze by se mel drzet i toho ze to je nudny a lidi vydrzej 3 zasobniky z m4.

• Jack1947

Tvůj názor, pochybuji že by převedení přesně rpg i se statistikami systému někoho nadchlo natažené na 120minut.

• Hry Vám ve Windows 8 nepoběží rychleji než ve Windows 7.

Divné, podle
  • Steam slevy

Co mám koupit?? Všechno už mám a stejně jsem z toho nic nehrál. Ale potřebuju něco koupit!
    • OPenetrator
      Tak neco kup mne, ja ti hrat budu :D
      • Fallout 4
        F05RT-J72QN-NKМDТ
        • OPenetrator
          Dik, uz instaluju.
  • strategie

cuss chcise zeptat schanim nejakou budovatelskou strategii ale nemuzu nejakou peknou najit muzete poradit nebo nejak pomoct zmencit viber diky za radu :)
    • 11ti letá dívka předstírala smrt, aby se mohla nastěhovat do blízkosti jejího o 7 let staršího...

Anno(všechny díly jsou super) Settlers(5ka je teď v akci na games) SimCity, Cities in Motion, Railroad Tycoon...
      • Ten nadpis tam nepatří. Pardon.
    • ucho
      a jak slozity by tam mel byt obchotni model? na viber je toho cela skala. skus se podivat zde na strankach, hry jsou razene i v kategorijich.
      • strategie

prave ze toho je docela hodne a ja nevim co stahnout abych nemusel travit stahovanim dem a nakupovanim her nez neco sezenu co mne bude opravdu bavit premyslim o tom Tycoon City: New York a nebbo city life a jeste napr simcity4 mam za to ze je posledni dil ale nevim co si vybrat jaky je mezi nima rozdil
        • ucho
          tak omrkni gameplay videa na youtube. napriklad.
          • strategie

oki to ja si jeste neco pokouknu ale nemuzu najit budovatelskou strategii ze stredoveku a spise ze starsi doby nej je treba city tycon neznate nejakou a nejlepe nejakou kde se nebojuje jen cista budovatelska ??
            • Cajk
              Zeus určitě:) Věc z mý TOP 5 her všech dob - žel již asi nikdy nebude překonána:)
              David mluví o sérii Caesar a Pharaoh - všechno od tý samý firmy jako Zeus:)
            • nevím teď jak se ty hry jmenovali, jsou to starší kousky. jedna za římany s ceaserem a buduješ komplet měso s ekonomikou a je tam i armáda, ale tím sylem že ji neovládáš, takže minimálně hra je čístě kulturně ekonomická a pak mám dojem že se jedná ostejný titul ale z egyptu

edit: tak jsem na to mrkl ještě jednou a ta římská je http://games.tiscali.cz/recenze/caesar-iv-49460 a potom bych ti doporučil skoro všechny díly Seetlers nebo poslední díl Majesty
            • Xykon
              Zeus- Master of Olympus je super budovatelská hra, trochu starší a méně známá, ale já s ní zažil nádherné chvíle!
            • ucho
              čistě budovatelsá strategie ze středověku neexistuje (srovnatelná s tituly, které uvádíš). těžko říct, jak by ti vyhovoal třeba The Sims Medieval :)
    • Pan_Klobouk
      zkuz to trochu upresnid, treba o jake obdoby ma jit, jesli se tam ma taky bojovad, nebo dichtys primarne po budovani a tak...
      • strategie

nene ejn budovani mest bez boje a nejakych potycek muze byt neco z stredoveku a a neco z nove doby premejslel sem o necom jako simcity nebo Tycoon City: New York a jeste sem neco cetl o city life ale nevim co je lepsi a lepe hratelnejsi
  • Drom

Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

horsi volbu udelat nemohli...
    • Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

At tam daji spis joe flanigan ten je mu alespon podobnej
      • Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

Ale zas tak nepodobnej mu neni *3* A doufam, ze to zvladne, neni to zadna extra trida, ale koukam, ze dost lidi ma neco proti Markovi...
  • Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.

Asi jsem slepej, ale nepříjdou mi o nic horší/lepší než všechny ostatní textury..
  • Lukass

DirectX 12

Tak musim ric ze directX12 me neskutecne prekvapil, nova Lara ted beha jak po masle, vykon me vzrostl ve venkovnich lokacich o 12FPS jedu kolem 50-53FPS , v uzavrenech lokacich hrobkach atd. mam 60FPS a hra jede naprosto krasne plynule je radost to hrat.
    Ted je hra optimalizovana naprosto perfektne a jedna se o nejlepsi optmalizaci na PC za nekolik poslednich let, skvela prace.
    • Jack1947
      To tu hru hraješ po x té znova abys ses vycákal na těch DX12 efektech ? *1*
      • Lukass
        Ne, hraju ju podruhy a uz ted vim ze si ju zahraju i po treti, je to skvela hra a bavi me jako uz dlouho nic.
        Navic ve hre sou uzivatelsky mise a mise na cas atd. takze hratelnost je prodlouzena.
        Jinak Jacku ja na to mam, a hru tak muzu hrat treba po desaty, chapu ze te to stve pac ty utrels slinu a sel warezit neco jinyho.
        • Jack1947
          Ještě navíc máš až moc dlouhý vedení, já to dohrál minulej rok na X360 a nedávno -DLC Baba Yaga co tam ještě máš nemáš...

Hlavně že na to máš, tak si poskočíš nebo vyskočíš... tvoje oblíbená písnička ved? *2* *15* *14*

http://steamcommunity.com/id/920941 Kdo to ještě neví tak takhle vypadá náš Lukass zjevně *4*
          • Lukass
            No musim te zklamat, to opravdu nejsu ja a LV to muze potvrdit mam ho v pratelich *3*
            Tohle su ja http://steamcommunity.com/profiles/76561198084091142 *5*
            • Jack1947
              Np brachu anytime (welp asi ne když to ted skryl) *5* Otázka kdo je větčí zloděj on kdo má pěbněz jak želez nebo já chudý student poslední ročník vošky. *4*
            • Milionář LV426 s highendovou GTX960 má na Steamu celé 2 hry. *1* *1* Je to ještě horší než jsme si mysleli...
              Asi se stydí, mno mám naštěstí uloženo http://i.imgur.com/91Af1gZ.jpg
              Aneb zloděj odhalil zloděje, gratuluju Jacku. *3*
            • Jack1947
              http://steamcommunity.com/profiles/76561198167888185 To je LV a ty si tohle lo....

http://steamcommunity.com/profiles/76561198241557108 To i já mám hezší profil a co fotka lol zoufalec. Sis založil Steam před týdnem ne ? *1*

Tak já du čumět na film jsem zvědavý co hezkého mi odpovíš zatím je to celkem sranda.
          • Lukass
            JJ v 30 FPS a 900p, gratuluju :-D
            EDIT: V tom pripade sou gratulace na miste *1*
            • Jack1947
              720p 25-30fps Np *5*
  • Jack1947

Historie se opakuje

Far cry 5 má opět tajný konec hned ze začátku hry hehe *4*
    • jamar28
      No nelze se mu divit, v jeho kůži bych mu ta pouta taky nenasadil. Na Seedovi je úplně vidět, jak na to dychtivě čeká. *1*
    • Johnny
      zas tak moc tajný není xD
  • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

Aha. Kámoš má přes celý záda Lambdu (HL2) a nikdo o tom nepsal:D Některé weby fakt neví o čem psát.
    • Že není z Prahy 9? :)
    • Tedy - pravý to fanoušek! :) Kdyby se nám (bývale) do ruky dostala fotka kámoše, mohla tu být jeho lambda... škoda.
  • Veskoslav

Bundle Star

https://www.bundlestars.com/en/bundle/blazing-bundle?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle%20blazing

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit