Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Team Fortress 2 je free 2 play :)

Ode dneška je Team Fortress 2 free 2 play hra.. :))
    • Pěkné. Až na to, že je kvůli tomu přetížený celý Steam a já nemůžu nic stáhnout *10*
    • ode dneska jde zase TF2 vice do kytek :(
      • Bohuzel :(
      • Signed
  • Hodnota nabízených her, které letos nabídl Microsoft majitelům Xboxu v rámci Games with Gold, činí 932 $.

Tak teď to chce říci i B ... za kolik toho rozdalo Sony ?
    • A pak hned spočítat o kolik lidi okradli na remasterech a podobných ždímaček.
  • Just Cause 2

Prosím o radu - když chci nainstalovat češtinu do hry, jaký mám dát adresář když je aktivována přes Steam?

Díky moc. *13*
    • Adresář

Steam hry bývají překvapivě ve Steam adresáři *15* A tedy samotné hry ~\Steam\steamapps\common\"hra". Steam hledej někde v Program Files

Pokud si to dobře pamatuji, tak všechny hry, kromě starších source her, jsou instalovány do adresáře common (nebo tak nějak se to jmenuje).

Hehe, dobrej kód: "PEW" Star Wars all the way *15*
      • Anooo, tohle jsem nemohl najít, díky moc *3*
  • Britské noviny přinesly zprávu, že podle jednoho policisty jsou aktuální nepokoje v Tottenhamu...

Jasně , taky se tam běhá s baseballkou po ulici ;)
  • Star Citizen mění engine

Z CryEngine na Lumberyard od Amazonu (základ je CryEngine). http://www.polygon.com/2016/12/23/14062698/star-citizen-amazon-game-engine
    • A prý už na tom pracují rok. To jsou věci. Předpokládám, že už před rokem o tom backery informovali, oder?
      • nekromant33
        Co to pro ty backery přesně znamená, když je to CryEngine s cloudovou nádstavbou?
        • Znamená to, že se jim ta informace tajila a je otázkou, co ještě dalšího se před nimi tají.
          • nekromant33
            Není nad to být paranoidní kvůli tomu, že firma neoznámila něco, co by hráči ani nepochytili, kdyby jim to nikdo neřekl...
          • Veskoslav
            Ty si asi naivně myslíš, že když jsi backer, že se ti sdělují veškeré informace z vývoje, smluv atd.? Prosím Tě, řekni mi, že pracuješ jako prodejce dětských snů a použitých žvýkaček....
            • Taky ti přeju hezké Vánoce. A hodně dárků pod stromečkem!
          • Tak nejspíš jde o smlouvu s Amazonem. Asi by Amazon nechtěl, aby rok zpět oznámili, že se pokusí převést SC na Lumberyard a později by třeba museli oznámit, že z toho sešlo. To by pro Lumberyard nebyla moc dobrá reklama. Takže asi měli smluvně dohodnuto, že veřejné oznámení je možné, až když se celý převod enginu úspěšně provede.
            Ale ty bys asi chtěl, aby backery Roberts informoval pokaždé, když jde na velkou..
        • Pro backery snad nic, spíš je to další rána pro Crytek
        • Veskoslav
          Vždyť je to Dworkin. Neznáš, jaký on je na SC? Co může, tak zkritizuje a vsadím Jacka, že není ani backer.
          • Do nového roku hlavně zdraví, Veskoslave.
  • Za 20 minut začíná konference CD Projekt RED, na které se vývojáři chystají oznámit něco velkého....

No ještě si skočím na jedno. To stihnu :-)
  • B.o.b

Hideo Kojima: Snake narušuje fotorealistické prostředí v Metal Gear Solid V.

Tak asi máme důvod k odložení hry? *9*
    • ringmancz
      mě spíš překvapuje, že ho to trápí až teď. datum vydání myslím nemá, ale už to prezentuje v pokročilé fázi
      • Tak to dopadá , když najatí freelanceři/externí studia trumfnou vlastní autory .
  • Těšíte se na Might & Magic: Heroes VI? Vyzkoušejte si demoverzi!

Po spuštění instalace se mi začne strašně lagovat počítač a není jiné východisko než tvrdý restart. Máte podobné problémy? Mám W7 x64
  • ((  JETS'N'GUNS 2  )) Soundtrack (OST) - Shopmusic - Play (3:20) / - Flight Commander - Play (2:22) / - Brutalisphere - Play (2:45) / - Boss Theme 2 - Play (1:40) / - Night Descent - Play (3:16) / - Wave Material - Play (2:25) / - Level Clear - Play (0:18) / - Game Over - Play (0:27)

• Morraw

Supreme Commander 2 Humble

https://www.humblebundle.com/gift?key=3CFqpUS5kdSRKP4n

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit