Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

LocoRoco

je to tady: https://youtu.be/kf1653rKyyA
    • ringmancz
      proč v traileru popisují ovládání? navíc když je stejný, jako bylo na PSP
      • ucho
        netuším. ovládání je pro tu hru celkem důležitý prvek a je trochu specifické. a ne každý, kdo má PS4, to zná. takže bych si tipl, že to je ten důvod.
  • Hlavním tahákem sběratelské edice F.E.A.R. 3 bude figurka těhotné Almy (sledujte video). Možná...

Hustý!!!!! dělá i zvuky??:D
  • Miserius

Summer Sale

Žádná soutez, jen slevy? *13* *13* *13* Slevy stejny jako po celej rok, nenecham se taky premoct toou masovou panikou, kdy je proste nutnost ted nakupovat hry co poradne ani nezahraju...

Edit: jen me minuskujte, ale jste jako duchodci co pribehnou do Kauflandu ve ctvrtek a nakoupi toho hromadu protoze je to prece ve SLEVE!!! Jdou domu a chrochtaj si radosti jak levne nakoupili a kdo o tom nevi ma smulu...A doma jim dojde ze by se bez toho obesli a nakonec utratili jeste vic

Musim ale rict, ze se mi libi ty flash slevy + moznost vyhlasovat si dalsi
    • ucho
      tak je potřeba kupovat s rozmyslem, ne jen proto, že je to levný, ale proto, že tu konkrétní hru akceptuji za danou cenu, protože ji plánuji v následujícím časovém horizontu hrát... i kdyby to mělo být za rok. dnes mě například nezaujalo nic, co by mě oslovilo cenou a zároveň ty hry neměl. ale na dvě hry celkově zálusk mám, tak uvidíme, jestli budou v summer salu za rozumný peníz :D
      • Na jaký? :)
        • ucho
          Serious Sam 3 a Fallout New Vegas GOTY, tak uvidíme, s jakou cenou přijdou. ještě bych chtěl Rayman Origins, ale 15 euro za to teď nedám...
          • Na SS3 mám kupon na 75% slevu. Dokonce to šlo zprvu kombinovat a dal se koupit za nějakých +-2,7€
            • raptr.com
            • ucho
              kde jsi k takovýmu kupónu přišel?
          • MrSanta
            Doufám, že F:NV ultimátka dostane vlastní cenu. Těch 24 € je na můj vkus moc penízků.
          • Letní výprodej na STEAMu spuštěn! Dnes tam najdete v něm např. Portal 2 (95 Kč), sérii Trine...

Tak já bral Terrarii, Deus Ex HR , Trine 2 a Portal 2 komplet asi za 15 eur..líbívá cenovka..
    • přesně
    • A ty vazne veris,ze vsichni jsou tak lehce zmanipulovatelni tou manii?
      Plno lidi si vybira a kupuje jen to ,co ho zajima.Kdyz se nekdo necha strhnout,je to jeho problem.A ty s tim ocividne mas problem,jinak bys sem takovou kravinu nepsal. *1*
      Ale odsuzovat tyhle slevove akce kvuli takovym jedincum?
      • Miserius
        Ano verim. Kor letos. Facebookove skupiny doslova vykrikuji UZ TO VYPUKLO! Spalte kreditky, nebo va nic nezbyde! To je jako normalni? Jsou to normalni slevy (nekdy jeste mensi) co jsou celorocne, akorat misto tydne jsou nacpany do jednoho dne po dobu 10 dnu, tak jich proste jen vic, ale uz ted lidi kupujou jak divý, jen protoze je to ultra levny... Ale ja je neodsuzuju, jakoukoliv sleu vitam, ale ne udelat slevy-jaky delam nonstop roky- a delat z toho herní svátek
        • koupil jsem 5 her co jsem chtěl už od ledna za 14 euro. Jsem spokojen a budu nakupovat dál tituly co mě zaujmou. Ty si nekupuj třeba nic, těžkej /care.
        • A co by sis teda predstavoval?Hry zadarmo nebo co?
          Ja si myslim,ze tolik slev behem par dni a to temer na cely katalog steamu je hodne slusna akce.
          A ze podobne slevy na jednotlive hry jsou po cely rok.No a?To nejak degraduje tyhle masove slevy?
          • Miserius
            Prosimte klidek špunte, ja jen nechapu proc 95% lidi plaší a šílí z Steamu a jejich Summer Sale. Slusna akce to je, nikdy jsem nepsal opak.
            • lipkozzi

presne ako pise Heh

V summer sale je tych zlavnenych hier predsa len viac. Ci relativne novinky tak aj stare pociny, ktore za cely posledny rok napriklad v ziadnej zlave neboli. Ja mam vo wishliste okolo 40 veci o ktorych viem, ze si ich chcem niekedy zahrat, ale necitim potrebu za ne davat plnu cenu. Teraz mi na vacsine z nich svieti aspon 40% zlava, pricom kazdy den su este specialne zlavy ktore to dokazu dat az na 75%. Co sa teda podari, beriem, co sa nepodari, uvidime o rok...
            • Treba proto,ze si konecne muzou koupit hru(y) za rozumnou cenu,na kterou cekaji treba pul roku nebo i dele?
              Ja zase nechapu tebe *1* .
              Ale asi to nema cenu dal rozvadet *3* .
      • no těch jedinců nebude asi tak málo, slyšel jsem o tom mluvit různě lidi
    • no nevim, ale podle me tam jsou nejake placky ci odznaky - najdi si na svem profilu "Badges" a jak pisou na Steam summer sale skupině - "Steam Scouts, we also have some fun activities scheduled - don't forget to earn your badges (and check out your existing ones)." Takže to nebude snad jen o slevách. Třeba do Witcher 2 přibyl teď jeden letní achie, tak se to třeba ještě rozjede.
      • Miserius
        No tak snad...uvidime...Bohuzel se nikam nepodivam protoze se nas tam chce podivat hodne :D
        • to rozhodně joooo, já taky smutnil, ale pak jsem si to pořádně pročetl. Her mám až až a budu brát jen opravdové pecky - tak 2 - 3
    • Ale stránky nezvládaj :D
  • W3 - 17 level a stále bez Novihradu...

Nejedu honem přímo k cíli jako níže jakubc, ale pěkně postupně. A tak ještě stále jsem vůbec nevkročil do Novihradu, jsem jen ve Velenu (po prvním malém Bělosadu) a jedu 17 level... A ještě nekončím. Pěkně plením všechno co se dá okolo, a že toho je... Jen mi zbudou vždy tak 2 3 velké příšery s velkým levelem na později. *4* Tipuju tak level 19 že už budu muset do toho Novihradu vkročit... :o) ooo)
    • Jak málo stačí některým lidem k radosti.
      • Řeknu ti novinku. Hry jsou od toho aby člověka bavili. To je ale překvápko co? :-D
        Jinak ve hře je plno vtipu, ale tento vybírám:
        http://666kb.com/i/cz3xjbrl5ro51g7mo.jpg
        A dále pak screen jaký jsem šetřílek a kolik mám našušníno v 17 levelu
        http://666kb.com/i/cz3xjmh37jochl28w.jpg
        • Na levelu 17. bych se už díval po zbroji ze školy Gryfa.
  • Fergal Gara (Sony): Pokud si koupíte PS4 a k tomu FIFA 14, bude vás to stát méně než Xbox One s FIFA...

a kdyz si k tomu koupite kamerku, tak uz PS vychazi draz, nehlede, ze ta kamera je v porovnani s kinectem jak neco z praveku... A to nepocitam cenu Move
    • MrSanta
      Podle předpokládaných cen u obchodů v ČR xbox 1 s FIFA 14 vyjde už v základu levněji než PS4+FIFA 14. Zatím je rozdíl v ceně většinou tisícovka a nepředpokládám, že hra samotná bude stát pod litr.
    • A kdo tvrdí, že o nějakou kamerku stojí? Určitě si Kinect svoje zastánce najde, ale i mezi fanoušky XB1 se zvedla vlna nevole, že nebude k dostání verze bez kinectu. O tom, že měl být Kinect původně pořád v běhu ani nemluvím. Dále naprosto postrádám význam takových řešení. Když hraju, chci relaxovat. Až budu chtít bejt splavenej jako kůň, půjdu si zasportovat.
  • Geraltovi v průběhu hry Zaklínač 3 porostou vousy.

a co chlpy v nose a v usiach? starym muzom rastu hlavne tie, pozrite sa na svojich dedkov
  • SalemCZ

TOMB RAIDER 2018 oficiální trailer (film)

https://www.youtube.com/watch?v=8ndhidEmUbI
    Co na to říkáte? celkem se to drží předlohy.
    • SalemCZ
      zajímavý porovnání https://www.youtube.com/watch?v=3gcGxLwC29I
  • Lukass

Doom

Musim sem hodit svuj postreh, minulej tyden sem koupil Dooma a od te doby tvrdim ze je to nejlepsi FPS posledni dekady. To je tak poctivy a cisty az z toho mrazi, jakej rozdil oproti tem vsem Assasinum, Cod, a dalsim udajnym AAA hitum. Navic ta hudba no to je genialni, cekal sem ze se budu bavit, ale ze az tak, to ani nahodou. Poctiva a vymazlena FPS, jen houst, jen houst 10/10!!!
    • Mart9
      Wolfenstein New Order je ale těžká konkurence. To je nejlepší FPS pro mě. Až na ten konec.
      • Jack1947
        Byl otevřenej, taže bude druhej díl ne to je dobře? ( taky bych byl radši kdybych ho mohl obejít ale budiž)
    • Jack1947
      No nevím ty to ještě nemáš taká pecka až až ve slevě? *8* *7*

Pustilo mě to tak v půlce zatro Wolfensteina bych si dal klidně více. ( Prostě ten efekt kterej se měl dostavit trval jen několik prvních hodin)Mp nehodnotím styl zalíbit se všem fuj, nefuguje zlaté UT.
    • Draken69CZ
      Jsem rád že sis to užil, já to hrál když hype train byl v plným proudu a nějak jsem čekal víc, dobrá dost dobrá hra, ale pro mě pospojované MP areny nedělají 10/10 hru. Tvrzení kdo čekal víc jeho blbost je takovej argument bez argumentů. Stará dobrá střílečka se snahou tam narvat moderní prvky... chcíplo to někde v půlce ani jedno to kloudně není. Raději sjedu znova "nového" Wolfa.
      • Lukass
        Promin ale tvuj argument o arenach a hodnoceni neberu, to jako muze dostat desitku jenom genericka open world hra s tunama otaznicku a nesmyslench kolektiblu. Naopak Doom a jeho level desing je neco uzasnyho, bavlio me prohledavat prostredi a hledat secrety, vylepseni atd. Ta hratelnost je tak poctiva a cista bez nejaky zbytecne pridavanyho balastu, ja su fakt nadsenej.
        A ja si zase myslim ze moderni prvky do te hry paradne zapadali, vlepsovani zbrani, runy, glory kills, vsechno sedi jak p.del na hrnec.
        • Draken69CZ
          Ty MP arény jsem myslel tak, že si se dostal na nějaké místo (do arény) kde jsi pobíhal stále dokola při náhodném objevováním nepřátel jak v nějaké MP hře, dokud jsi všechno nevystřílel abys mohl jít dál. Prošel nějakým tunelem/krátkou lokací a znova aréna. Mě tohle prostě nesedlo, tobě jo a třeba design ani hudba mě nepřišla nijak výjimečná. Tady prostě není argument na žádné straně, který by potvrdil jedno nebo druhé tvrzení je to jen subjektivní názor.
          • Lukass
            Jo kazdej ma svuj pohled. Me prave ty areny prisly super, maji nekolik urovni, a sou navrzeny chytre, navic nepratele lezou po sluopech, zdech atd, do toho portaly a ty fukary. A chytre udelanej respawn nepratel, no jeste mam 3 urovne do konce :-)
  • mam pocit ze komunita tady poradne upada drive kdyz jsem si to procital tak jsem se nekdy i zasmal ted uz jsem jenom otravenej opravdu nechapu redakci proc se to nesnazi cistit
    • Jack1947
      Treba si ted zrovna dava Vanocni prazdniny. (Uklidova ceta). No tak zas tak zle to stale neni. Najdou se i svetle body. *4*
      • Spades
        Ale fakt by měli zrušit + - bo to začíná být dost špatné s těma botama :D
  • Jack1947

Party Hard

http://store.steampowered.com/app/356570/
    (Sice už trocu starčí zpráva ale možná jste nezaznamenali)
    Komu se líbil styl Hotline miami bude mít rád i tohle... prostě masakr tak jak má být (noo v pixelech he).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit