-
Filmy podle her
Warcraft, Assassin's Creed... Tyhle snímky nebudou filmu o Tetrisu sahat ani po kotníky.
Přesto mi do sebe námět a filmové zpracování úplně nezapadají. -
-
No... zajímavý. Ale možná still better story than Sokoban. *1*
Já chci Lemmings, proč nikdo neudělá film s lumíkama? Dyť by to byl rodinnej trhák, rozhodně lepší než šmoulové. *13* -
-
Ses zbláznil ? vždyt by jim za to utrhnuli hlavu *11*
-
-
Kdepak hlavy, Jacku, lemmingové vybuchujou celý. Já mám scénář v hlavě: lumík, kterýmu vymyli hlavu teroristi, si to napochoduje do školního autobusu plnýho dětí a hodlá se tam odpálit, no a jeho kamarádi najdou dopis na rozloučenou a podniknou dlouhou dobrodružnou cestu plnou překážek, aby mu ten čin vymluvili. Bude to osvětový a taky dojemný a taky každej z tý party umí nějakou činnost, na který závisí úspěch celý mise. Takže se dozvíme i něco o tom, že bez kamarádů to v životě nejde, ale hlavně to bude legrace nebo též hlína. Pracovní titul Hledá se lumík, čekuj kickstarter.
-
-
Dala jsem si hledat "Hledá se lumík" a kickstarter mi to sice zatím nenašlo, ale to, co to našlo, je taky slušný matroš. Takový melancholický.
"V devatenáctém století zase tvrdil uznávaný zoolog Crotch, že lumíci vždy pochodují na západ, neboť hledají Atlantidu, svou dávnou vlast pohlcenou mořem." -
-
Dokonce udělali i fake reklamu Disney že lumíci schválně páchají sebevraždy skokem ze skály... nicméně to nebyla pravda. vyjootubujte si ji ted jí nemůžu najít.Od toho právě vznilkl ten nápad že lumíci budou se chtít zabíjet i ve hře.
-
To je krásný. *4*
Nebo hele tohle:
"Vyhrabou si hnízda v mechových polštářcích a hledají vhodnou partnerku. Sbíhají se pak ze všech směrů a hlučně o ni bojují. Vítěz má právo na krátký milostný akt a potom ho samička rychle vypudí ze svého obydlí." Z toho melancholie přímo sálá.
-
-
-
-
-
-
"Výroba" Khajiita v TES V
Link na video (kamera) z TGS, na kterém je modelování obličeje: http://www.gametrailers.com/video/tgs-11-elder-scrolls/721142
Takovejch hejblátek, to se z týhle obrazovky nevyhrabu minimálně hodinu *2* -
Podívejte se, na novou reklamu handheldu PSV, ať víte, jak se výrobek nemá propagovat.
No mě nepřijde tak špatná.
Mohli tam hodit lepší text... jede tam týpek na kole a text tvrdí "Budoucnost her se změní." To k sobě jaksi nesedí...
Mohlo tam být něco jako "Nenechte si utéct budoucnost her." -
VGA 2010
Kdo chce vidět celou VGA show 2010, tak ať nažhaví dráty a sosne zde:
http://www.irfree.com/spiketv-video-game-awards-2010-hdtv-xvid-aaf/ -
-
Ja se na to koukal live a teda nic moc. NPH sice dobrej, ale ty "celebrity" se tam vůbec nehodili. Když tam napochoduje nějaká barbie a uvede HALO, tak je to k smíchu. A beztak je to jen o trailerech a vyhlašování cen. Stačí si přečíst výpis a zkouknout nové trailery a zbytek není prakticky koukatelný.
-
-
No jo, ale prostě to nemůže uvést nějaký spocený tlusťoch z druhé sezóny PSNetwork reality show Tester.
-
-
-
Playstation magazín
Od října je v obchodech první číslo oživeného Playstation magazínu. Tukan říkal, že během ledna ho budou stahovat, takže komu magazín unikl, má posledních pár dní...
Sám jsem ho koupil před týdnem a ještě nečetl. Ale připadá mi to jako povinnost pro všechny hrdé majitele PS. -
-
mně to přijde jako zbytečnost
-
-
Jsi hrdý majitel PS4?
-
-
Otázka je spíše, co je hrdý majitel PS4. Pořád jsi vlastníkem jenom konzole, sám jsem hráč PS, ale i když mám nahráno spoustu PSX/PS2 klasik, asi se nebudu za to nazývat hrdým, o tobě předpokládám, že jsi začal s PS až s příchodem PS4.
-
-
Tak pokud si říkáš, že si "vlastníkem jenom konzole", tak nejsi hrdý majitel.
-
-
ucho: když to dílo má pro mě samotného hluboký význam, tak kašlu na ostatní názory. Ale když to dělám pro lidi, často i pro konkrétní osoby, tak potom mi přijde dílo zbytečný, když se nikomu nelíbí. A když dělám něco přímo pro někoho, a poseru to, takmám dprese i když to ze zdvořilosti pochválí. Když se mi to líbí a jemu ne, tak mě to mrzí a nejsem na to hrdý, když jsem nedokázal udělat radost. Tady záleží na situaci, úplně podmínka to taky není. A taky záleží jakým lidem se to líbí a jakým ne.
-
homeles8: Ty by ses měl stydět za své příspěvky, které tady pravidelně píšeš v opilosti pravděpodobně těsně před tím než spadneš pod stůl. A ne psát nějaká moudra.
-
homeles8: mně přijde hloupé podmiňovat tu tvou hrdost ohledně písniček a obrazů tím, že se lidem líbí. jednak z principu není možné, aby se to líbolo všem, a druhak by sám autor měl vědět, jestli se mu něco povedlo nebo ne, tedy jestli na to může být hrdý nebo ne. podmiňovat to těmi dalšími lidmi je divné.
a samozřejmě že je to obyčejná věc, kterou si může koupit každý. i tak ale někdo může být hrdým vlastníkem čehokoli. třeba tetování motýla na zadku. -
Jo Cobain taky nebyl na to co udělal moc hrdej proto si ustřelil hlavu co *12*
Mart je takový ten typ trolla, takže moc nebrat vážně ju *3* -
To je pěkná blbost, ''hrdý majitel konzole'' to je nějaká strašná nemoc, nebo něco takovýho, však je to obyčejná věc co si může koupit každej kdo to chce. Co jste to potom za lidi proboha, úplně zdegenerovaní. Já jsem třeba hrdej na svove písničky nebo obrazy, když se lidem líbí. Ale jestli někdy budu mít dítě a řekne že je hrdým majitelem konzole, tak na něj hrdej opravdu nebudu a bude mě srát, co jsem to vychoval. To je strašný že takový lidi existujou *11*
''I'm ashamed to be human'' -Kurt Cobain
-
-
-
no jsem, ale nemám potřebu si o konzolích něco číst. to si raději přečtu nějakou normální knihu nebo něco zahraju.
to mi připomnělo, že jsem včera na PS4 rozehrál The Witness. parádní věc. mistrovský dílo. jdu pokračovat. -
-
Tak já si místo čtení knihy raději zahraju. Ale na záchodě PS nemám.
-
-
No protože tam nečteš *1*
-
v tomhle jsem asi divnej, ale já na záchodě málokdy strávím víc než minutu času, takže číst tam cokoli nepřipadá v úvahu.
-
Ale já si chci na WC číst a ne hrát *15*
-
Kup si switch, ten se dá vzít i na WC :D
-
Tam si čtu Level jediné místo kde mám klid a čas *3*
-
A proč by tam mělo být ?
ROFL ... Dělej s tím něco ... dnes se na WC už běžně streamuje do mobilu ;)
-
-
-
-
-
-
Mérika
http://www.gamezup.com/ten-video-games-that-ruined-peoples-lives
Docela drsné, některé ty smrti lol ( mám pocit že tam chybí například ty z devadesátek - ale jinak síla). Já si řikám že jsem hráč lol když už asi po 5hodinách, jsem unavenej ( teda u online her většinou) *1* -
Podívejte se, jaké železo bude potřeba na rozjetí Far Cry 3.
Pohodicka jsem zvedav kdy najdu nejakou hru co se bude alespon lagovat :D -
Tropico 6 nyní nabízí El Prez edici, se kterou dostanete dva turistické oblečky, rybník s plameňáky na zahradu vašeho paláce, digitální soundtrack a kalendář.
Co takhle turistickou letenku do Venezuely, nebo která pr*** třetího středověku to je?
-
Hlavním tahákem sběratelské edice F.E.A.R. 3 bude figurka těhotné Almy (sledujte video). Možná...
No me se figurka naopak libi a to svitici bricho nema chybu. Ale bohuzel je to zatim to jediny, co me z teto hry zaujalo. Kdo to koupi a nebude figurku chtit tak se ozve.. -
Co koupit na steamu do 20E ? Nejlepe neco na multiplayer diky : )
-
-
War Thunder tanky a Robocraft a mas to zadarmo :D
Jinak bych si koupil neco co se hraje... treba CS? -
-
CS bych počkal na tu slevu. Tam bude minimálně 60%.
-
-
kdyžtak napíš alespon žánr, MMO, strategie, FPS a pod
-
Chivalry uz mam : ) ok asi tedy vydrzim, jeste sem koukal na RUST, ale nevim nevim : )
-
-
prej je dobry h4n1 nebo tak nejak se to jmenuje (obdoba dayz) a taky mmo
-
-
Počkej na 11.6. Tehdy mají začít zase slevové akce na Steamu.
Jinak War of the Roses, DayZ, Warframe, L4D 2, CS: Go, UT 2004, WarThunder, TF2, Killing Floor 2, PayDay 2, Star Conflict, Dota 2, Nuclear Down, Nosgoth, Nether, Natural Selection 2,Mount & Blade: Warband, Insurgency nebo Just Cause 2 MP. -
-
UT 2004
Kurňa, jak já bych si zase rád zahrál Bombing Run.
-
-
Teď je přes víkend zdarma na vyzkoušení Chivalry: Medieval Warfare, popř. je ve slevě z 16,99€ na 3,39€
http://store.steampowered.com/app/219640/
-