-
AMD zítra odhalí tressfx, které má posunout hranice realismu v PC hrách. Pravděpodobně půjde o novou...
Blizi se doba, kdy vsechny postavy ve hrach budou mit metr dlouhe vlasy. -
-
Spis se blizi doba kdyz budes muset mit tri grafarny. Jednu na postavu a vlasu od AMD, druhou na fyziku od nVidia a treti na samotnou grafiku (tam uz to bude fuk).
-
tys nikdy nehral jrpg co? :D
-
-
.
tam maji dlouhe vlasy jen dulezite postavy, vedlejsi je maji kratke.
-
-
-
Obrazem: Fotky z cosplay kalendáře na motivy Zaklínače.
pride mi to take GAY, a to ze tam su aj tie dievcata, nic na veci nemeni -
-
Tak pokud to říkáš ty tak to tak bude, já to tam nevidím.
-
-
inac, vsimol som si na inom fore ze zhanas info o tomto
http://www.in.techspot.com/features/hardware/ddr4-memory-at-4000-mhz-does-it-make-a-difference/articleshow/52395281.cms?page=3
ano, pride mi to tak. z toho co si pamatam z knih a pod. Geralt bezne nebehal po svete s trickom dole a napucenymi svalmi, tj cela ta prezentacia ide smerom, ktory nepreferujem -
-
tak to sou uz znatelny rozdily teda, jen to asi dost zabiji cena..
-
-
No hlavně ty 980Ti ve SLI v té době nebyli za hubičku *15* Pro normální PC to nemám absolutně význam vyhazovat peníze za lepší ram, pokud jedeš 1080 ve SLI tak už ti pak asi bude jedno připlatit si za rychlejší ram kde to něco přidá.
-
jo, obycajne ddr4 2400MHz(16GB) od juna zdrazeli o 40€ - zo 60€ na 100€
tie 3200-4000MHz ani nepozeram :)
-
-
-
-
-
Šťastné a veselé
Battlefield 4 Battlepack Gold – kód: FFNZ-5SA5-ZVFM-R2BS -
-
Dakujem. A prijemne sviatky aj tebe!
-
-
Ups..Eurama
-
My Little Pony
my little pony mod do skyrimu *15*
http://www.youtube.com/watch?v=p8IKykVvNUs&feature=player_embedded -
-
Už jsem to dnes dával do fronty, jen to chvilku potrvá, než to tady vyjde. Aktuálnost této zprávy není důležitá...
-
-
Tenhle addon zásadně mění hratelnost celé hry . Pryč s draky ! *1*
-
-
-
>poběží pouze v rozlišení 1024x768
Jen se všichni ujistěte, že to chápete správně.
Ten anglický článek na Eurogameru nenaznačuje, že si hru nepustíte v 1920x1080... bacha aby to tak někdo nepochopil. -
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
Tady jde o nativní rozlišení. Když mi to upscalne na 1920x1080, tak je mi to prd platné, když pixel bude 6x větší než má být... -
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
tak nejak, jen naznacuje, ze interni framebuffer pojede maximalne na na hd rozliseni. Samotne rozliseni hry samozrejme zvednout pujde, ale rozdil v kvalite grafiky nebude moc velkej.
-
-
DICE představuje funkci zvanou Premium Friends - pokud jste majitelem předplatného Battlefield 1 Premium, můžete s sebou nyní na nové mapy vzít i své přátele!
Takže stačí přemluvit nějakého chytráka aby zaplatil Premium a nové mapy si můžu zahrát taky ? *3*
Třeba někdo koupí i tu hru. *15* -
Socky z Games a slevy na steamu
Lol se Vam směju, jak tu řešíte každou slevu :D Ste straši socky ty voe :D -
-
když jsme u toho, kolik jste našli her, který nejsou vůbec ve slevě? já Gish a Bloodrayne a ještě včera nebylo Vampire: The Masquerade
-
Ja bych tak strasne rad vyuzil slev na Steamu ale uz vsechny hry co jsem chtel mam :(
-
Je to adrenalinovej sport.
-
By měli bleskovky přejmenovat na slevomat :)
-
-
Škoda že mám vyprodáno ;)
Steam : 0.54 € za 1 Sack of Gems ! -
-
Já ty trading cars vzdy prodaval, takze mam v inventari veci v hodnote tak max 200 gems, takze ta aukce jde jaksi mimo me *1*
Ty castky za trosku novejsi hry jsou stejne celkem silene a jsem zvedav, jestli se to nejak vyrazne snizi po nekolika kolech aukce. -
-
.) Až bude zítra ráno mezi aukcemi interval 45 min ... možná přehodnotím , zatím sáčky s gemy prodávám ;)
-
-
Vidim to podobne *3* Predpokladam, ze ceny za emotikony, karty a pozadi by mohli jit pomalu nahoru, tak asi jeste pockam a pak prodam vse co mam.
Stejne je sranda, kdyz si clovek spocita, na kolik zhruba vyjde treba 1000 gems a kolik se za ty hry nabizi, tak to zpravidla vyjde draz, nez normalne ve storu. O cd key preprodejcich ani nemluve. *1*
-
-
-
Jo, když si člověk rozbije emotikony a wallpapery na gemy, tak se to sakra vyplatí, ale přebytečný kartičky je výhodnější prodat rovnou.
-
-
hlavně největší blbost je dávat 750 gemů za booster pack.
-
-
A co s nima jiného? Snad ne aukce? To je rovnou můžeš zahodit.
-
Za této situace rozhodně :DDD Uvidíme jak cena opadne po začátku aukce zítra ráno ;)
-
-
-
-
Staré klasiky Westwood studia
http://www.openra.net/ -
-
jeste by to chtelo Tiberian Sun :)
-