-
Není to sice v bleskovkách, ale já si to nemůžu odpustit...
Na GoG mají Dungeon Keepera 2!
It's good to be bad! *16* -
310. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Splatoon 2 a Pyre (8/10), nejhůře dopadl Hellblade: Senua’s Sacrifice (4/10).
Můžu se zeptat co se jim nelíbilo na tom Hellbladu? -
-
Seems like the core of the game doesn't meet the high bar set by the character performance and the game's presentation. They call some puzzles poorly introduced, others inventive but both ultimately insufferable due to backtracking, repetition and poor sign posting.
Combat is fluid and responsive but in larger mobs the camera falls apart. Also the game's main way of increasing difficulty is just adding more mobs.
"a scattered tale spanning Norse mythology and personal grief that tries to be significant but ends up approaching parody at the close"
-
-
Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...
Do toho se ale počita i to, že to v krámě ukradnou, ne? To je jak kdyby sem napsali, že cigáni víc kupujou hry :D -
-
Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...
Koukam, od posledniho prispevku na podobne tema, ktere ti mimochodem prineslo varovani, ses moc nepoucila *3* -
-
Ježišmarja, co s tim má tohle co společného? Každé etnikum má nějakou svojí pověst. Zkus prostě popřít, že takováhle entika jsou známá tím, že nic nedělají a kradou. Na tom neni nic rasistickýho. To je jako kdybych řekla, že židi maj velký nosy. Jenom hnidopich by to označil za rasistické.... *12*
-
-
Předsudky, předusdky, předsudky. Doufám, že se jimi udávíš a skončí tvoje nadbytečná, a pro rozvoj moderní společnosti zbytečná, existence. Behehe, jak se ti to líbí?
Jen tak pro představu, o Čecháčcích se říká, že jsou zlodějskej národ, takže bych raději pomlčel, když jsme už v tom. -
-
Ona je na předsudky expert.
-
"pro rozvoj moderní společnosti zbytečná" Nevim, představ si skupinu lidí, kde je jeden národ a pak skupinu lidí, která je multikulturní. Myslím si, že je pravděpodobnější šanci na smysluplný rozvoj má ta první. Nebudu se tu hádat. Jedak to nemá cenu a jednak nechci ban.
-
-
Smysluplny rozvoj maji uskupeni lidi,kteri nelpi na predsudcich.Narodni a rasova cistota s tim nema co delat,navic vime,kam takove nazory v historii vedly.
-
A teď si představ sebe, jak stojíš mezi tou skoupinou lidí, která řve "jeden národ" a ty slabá a samotná nemůžeš za to, že ses narodila jinak a jinde. Ten pravý rozvoj bude, až nebudou lidi netolerantní a nebudou se je*at kvůli maličkostem, barvě pleti, malým očím...nikdo nemůže za to, kde se narodil. Proto mu musíš dát šanci dřív, než z něj sama svůj předsudek vytvoříš. Žij a nechej žít ;)
-
-
-
Ja zase znam velke mnozstvi afroamericanu, kteri se div nepretrhnou, aby to nekam dotahli. Takze je docela nefer vsechny hazet do jednoho pytle, vis? Take si myslim, ze kdyz se rekne A, musi se rici i B. Takze kde jsou statistiky o tzv. white trash?
-
-
Myslíte něco podobného ,jako když se v Anglii řekne bytovka ?
-
-
To by me vazne zajimalo,co ty si predstavujes pod pojmem rasismus teda *1* .
-
-
Dneska je rasismus všechno - i to že kapesníky jsou bílý a ne černý pomalu. Takže jakou já mam představu o rasismu je uplně jedno, vždycky to buede "špatně". Jednou, to je už dávno, jsme s kmarádkou konstatovaly, že cikání umí hrát fotbal. To je kompliment. Na to se na nás cikánská spolužačka obořila, co že prej máme proti cigánům? To je jako kdybych nekomu dala facku za to, že mi řekne, že jsem třeba...chytrá. A národní\rasový předsudek pro mě neni rasismus, ten může být i kladný.
-
-
Cigání umí fotbal? Tak to už tuplem pochybuju, že budeš mít někdy problém s fackou za tebou uvedený příklad. *16*
-
-
-
"Každé etnikum má nějakou svojí pověst. Zkus prostě popřít, že takováhle entika jsou známá tím, že nic nedělají a kradou. Na tom neni nic rasistickýho."
ROFLMAO
-
-
Já s ní souhlasím. *3*
-
-
V tvem pripade to asi ani nikoho neprekvapi *1* .
-
-
-
-
Také máte pocit, že jsou rozhočí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)
8/10 a to fotbal nesnášim.. tudíž fanoušci musej bejt fakt gumy *5* -
-
Tak to si měla tvoje máma jednoho fanouška nasadit ..
-
-
Mas to nejaky popleteny,ale o neva. *3*
-
-
Jéžiš vy jste panicové. :) Šprcku ti nasadí zkušená svazačka pusou. :P Takže nic popleteného.
-
-
Máma?! *8* *8* *8*
-
-
V jeho případě ano! *8* *8* *8*
-
-
-
-
Star Wars Jedi: Fallen Order Official Gameplay Demo – EA PLAY 2019
-
-
Meh... stále čekám na kvalitní FPS...
-
-
To se nedočkáš ne v zastřešení od EA
-
-
Vypada to dobre ale porad je to hra od EA tak se mi jen honi hlavou "kde je hacek".
-
-
Titanfall 2 taky neměl háček:)
-
-
Az na to ze me to vubec nebavilo tak ne :D
-
-
Taky možnost:)
-
-
-
-
Takovy akční hry jsem hral už pred 15 rokama nebejt to sw nestekne po tom pes
-
-
Co to zase kecáš? Tak mi je prosím tě vyjmenuj ty z roku 2004, co se tomu podobají. Moc rád si je zahraji. Napadá mě akorát PoP SoT a PoP WW.
-
-
akce plošinky pěkny videjko akce plošinky pěkny videjko..... uncharted, last of us a xyz dalších furt dokola
-
-
Last of US je snad 15 let stará? Uncharted je 12 let stará a první dva díly žádná hitparáda. Tak stále čekám na ty hry, co jsi hrál před 15 lety a jsou úplně stejné.
-
-
Aha. Takže uděláš ze sebe vola, když tvrdíš, že před 15 lety byly takové hry, ale když o ně řeknu, nejsi schopen je ani napsat....Gratuluji.
-
ja zapoměl že jsem na games a ty seš hrozná p i č a
-
-
-
-
-
-
-
Assassin's Creed: Liberation HD
Kdo by to byl řekl, že předělávka z PS Vita bude hardwarově náročnější, jak Black Flag? Možnosti nastavení jsou proti BF skromné a když člověk upraví grafiku v konfiguračním souboru, tak hra při náběhu klekne. Tohle jim (a mně) nějak nevyšlo. -
5K res games
http://imgur.com/user/Kravicka/submitted -
-
Com vam ten Kravicka udelal? Pro je troll ze nam poslal screenshoty v 5k rozliseni?
-
-
To má školu za to, že reaguje. Kdyby je nechal plácat nesmysly a nevšímal si jich, už je to dávno přešlo. Oni by byli za slepce, protože nevidí rozdíl mezi 5K a 1080p, a on by ušetřil fůru času.
-
-
Ja jsem si rikal ze ty trotly jenom zavidi kvalitnejsi pixely.
-
-
Který ani on nemá přitom rozhazuje paže jakej není borec... taky si típnu screen v DSR a budu mávat všim co můžu jakej nemám krutej kompl rofl to fakt už ne *12*
-
-
Nakonec ne když viděl že mu teče do bot *3*
-
Ale on nicim nemaval a nikomu netvrdil ze ma krutej kompl. Ani netvrdil ze s takovym rozlisenim hraje.
-
-
-
-
-
když si najdeš FHD screen a dáš si je vedle sebe, nepoznáš rozdíl. Ten je vidět až na obrazovce podporující to rozlišení. A přímo v tý hře, ne podle screenu.
-
-
Jde o to, že když si dáš 100 % zobrazených 5K na tvém monitoru, tak je obrázek větší než tvé rozlišení a můžeš v něm posouvat, kochat se detaily a představou jak je to velké. Takže to nějakou vypovídající hodnotu vždy má.
-
-
Jenže pro tebe nevyužitelnou *4* *12*
-
-
Jo nevyužitelnou protože tu hru nemám *1* . Ale ikdyž si to člověk zmenší na tvůj monitor, tak obrázek bude mírně ostřejší. Něco jako když si video 4K, tedy 2160p pustím na FULL HD monitoru, tak je vidět, že je to ostřejší než 100% HD toho filmu... To je známá věc, stačí dohledat všude po fórech třeba na hdclub.sk kde to každý říká. A já to také zkoušel u jednoho seriálu co se vysílá a ripuje ve 2160p a je to ostřejší než originál 1080p. byť nemám 4K monitor...
-
-
Už jsme vyřešily *4* DSR.
-
-
-
-
-
http://v31i.imgup.net/201606181796ec.jpg
-
-
Největší potvora v The Witcher 3 je větší než dva griffinové.
Dokonce i gryf prý bude dvakrát menší. -
Nevíte, co se stalo s vyhlášením hardwarových požadavků na GTA V?
-
-
DX12 to vyžadovat nebude, na dnešních grafikách to pojede jak před x letz GTAIV. Probral bych se vždyt to bude port tak snad nikdo nečeká 100% optimilizaci, Tedz pokud někdo nepil až tak a nepije že mu alkohol zatemni dočista mysl. Můj osobní odhad pokud vám nejelo tehdz IV pětka vám opět nepojede a nepojede ani těm co jela a pokud někomu jela v slušném fps tehdz tak je lhář.
To máte jako dříve |Crysis nejelo to ani po roce ani na Ulltra 8800GTX předraženém tehdy. Konzole holt mají a měli od dob minulé generace vždycky přednost no. *5*
-
-
Spud!
.......................3J7FR-JLLEG-VJFB0