-
Origin - slevy
Jsem zvedav jestli zde bude informace o slevach na 50% na Originu kdyz se tu pise i o Steamu a GMG *4* -
-
Kdyby to stálo za zmínku, tak proč ne. Jestliže se ale za stejnou cenu, jaká je při slevě 50% dají koupit v krabici či jako digital download u jiných prodejců, tak to nestojí ani za zprávu v bleskovkách.
-
http://minus.com/lvL2QvntPkqfh
-
-
Humble
Při posledním balíčku od Codemaster bych chtěl upozornit u Overlord II, že Vám C++ bude házet chybu a nepůjde hra spustit, pokud máte AMD kartu a nemáte nejnovější NVIDIA PhysX. Po instalaci ale vše následně jede už v pořádku:) -
Open beta slibné onlineovky Rift začíná 21. února, nehlašte se všichni!
RIFT Open Beta Begins Feb 15, 2011 ? 21. si môžu ľudia akurát šupať nohami, keď to skončí :) -
Diablo III nabídne prodej a nákup herních předmětů za skutečné peníze přímo ve hře. Blizzard si jen něco málo naúčtuje za transakci.
Já nevim ale není tak jediná pointa diabla masakrování hordy nepřátel kvuli lepšímu lootu? -
-
Diablo III nabídne prodej a nákup herních předmětů za skutečné peníze přímo ve hře. Blizzard...
Teď už rozhodně jo, když odstranili rozdělování bodů do statů i skillů.
Kurva, tohle je hodně špatný *9* *11* *11* -
Rozpumpujte parádní grafiku v Crysis 2 módem BlackFire's Mod 2.
A jeste ste zapomely zminit jednu dulezitou vec a tou je ze Diablo III si bez netu nezahrajete. Pro hrani je nutne stale pripojeni k internetu. *11* -
-
Diablo III nabídne prodej a nákup herních předmětů za skutečné peníze přímo ve hře. Blizzard...
crack, problem vyresen -
-
Jakmile někdo začne takhle prudit, nic jiného než crack si ani nezaslouží. Kdyby jim pak prodej nevycházel podle předpokladů, tak jim třeba docvakne, že permanentní připojení pro singl není pro fanoušky ta nejlepší zpráva.
-
-
Bohuzel nedocvakne,oni to zase vsechno shodi na piraty,misto aby se zamysleli,jestli oni neudelali neco spatne.Ostatne jako vetsina vydavatelu.
-
-
-
A ?
Dneska někdo internet nemá co ? -
-
Tak ono když seš v náký díře připojenej na wifi tak se tomu moc internet říkat nedá :D
-
-
*1*
-
-
nejde o to kde je net, a kto ho ma, ale pchat do singl playeru online pripojenie je chore, a achievementy nech si strcia do ....otvoru *1*
-
-
-
-
-
-
Ubisoft Game: The Review
games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/ -
Prodeje konzole Xbox 360 konečně překročily v Japonsku hranici 1.5 milionu kusů. A trvalo to jenom...
Kolik se tam asi prodalo prvního Xboxu hm... ? -
Grafika
Dobrý Gafiky jsem našel tady. Maj i slušný ceny. http://amazon-cz.blogspot.com/ -
Tak rozčeříme zdejší vody vody plné hádek pc hráčů s konzolisty a jelikož mě zaujal tweet Bethesdy o herních tetováních, tak máte někdo taky nějakej ink s herní tématikou?
-
-
a
jen vault boye, co se týče herních témat. -
-
Není to lehce homopedofilní?
-
-
a
Mne tato myšlenka ani nenapadla, ale gratuluji ti. -
-
Mě negratuluj ty sis to nechal vytetovat *15*
-
-
a
To souhlasí. Vault boy má x různých alternativ, za mne skvělá malůvlka stejně jako Banksyho umění, které taktéž respektuji. CO se týče tetování, tak má, povětšinou tyhle "wierd" jkousky. Nesnáším katalogovky, tribaly a podobný srajdy.
-
-
-
-
-
Vzhledem k tomu, že odstranit tetování není zrovna nejjednodušší věc na světě, tak se nechat tetovat nějakou herní tématikou (ještě navíc od Bethesdy) fakt nehodlám.
-
-
Nejjednodušší způsob, jak odstranit tetování, které se ti nelíbí, je nechat jej přetetovat.
-
-
Jo z hnusného "fleku" udělat větší *15* Nejlepší je si v 16 letech nechat vytetovat jméno holky *14*
-
-
Černé panely jsou boží http://prikachi.com/images/676/5238676W.jpg
-
-
Tak to musí být zábavné a velmi kreativní tohle tetovat *15*
-
-
-
Bohužel ne vše můžeš přetetovat. Záleží na sytosti, tmavosti a stáří.
-
Nebo vzít letlampu... *1*
-
-
Nebylo to ani tak myšlený ke hrám jen od Bethesdy, ale celkově. Sám mám dost "geek" kérek včetně pár herních, tak jsem se ptal. Posledně tu byl pouze God of War s čím jiným než s Kratosem.
-
-
Kolik je dost? *1* Foto?
-
-
Pikachu na zadku. (nemyšleno nijak osobně) *15*
-
-
-
-
nemám, ale plánuju tetování (ale až tak třetí v řadě :)), kde by bylo i pár věcí z her
-
-
Tak hlavně pořádnýho tatéra a ne zbrklýho kámoše, co to udělá za pár zlotých. Je to vážně věc, kterou si pravděpodobně poneseš fakt do konce života pokud nepůjdeš na laser, ale po něm zůstávají fleky takže nejlepší je seříznutí a transplantace kůže.
-
-
já už si nosím dvě malůvky, takže tohle vím ;)
-
-
-
Tetovat se do konce života (klasické kvalitní tetování) navíc s herním movitem a navíc s nějakou bethesdou to je *1*
-
-
Vývojář z Bioware originálně požádal o ruku svoji milou (rovněž vývojářku) v MineCraft....
a žili šťastne až do smrti ...