Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NumberFiveAlive

Na GOG.com nove pridali Duke Nukem 1+2

http://www.gog.com/gamecard/duke_nukem_12
    • Jedny z nejlepších her mýho mládí *1*
  • "Web pomůže rodičům vybrat vhodné počítačové hry"

http://jakouhru.cz/

haaa
  • montatatana

Sony oficiálně spustilo PS Store verzi pro prohlížeče, zvanou SEN.

"The Sony Entertainment Network Store is not currently supported by this browser."
    Opera nič :´(

A jinde "Site Not Available". Ajo, ono je to vlastne Sony. Tak treba za par dni :)
  • kostejnesmrtelny

22 dívek oblečených ve stylu herních hrdinů. Která z nich se stala Vaší favoritkou?

Assassinskou sérii dvakrát nemiluju, ale kvůli tý slečně bych možná začal *14*
  • Radkaa

Watch Dogs mod ?

Ahoj, existuje nějaký mod na to Watch Dogs 1 aby to vypadalo jako v té ukázce ? *15*
    • jamar28
      A nějaký mód pro to příšerné ovládání, hlavně když člověk řídí auto? Btw horší jízdní model jsem neviděl.
    • Lukass
      Ano worse mod, plus nejaky swetfx, ja tak hru mam omodovanou a vypada fakt pekne. Problem je spis to ze me uz hra po 4 hodinach prestava bavit
      • Radkaa
        Děkuji i Lukyzovi nahoře. *4* Překvapilo mne jak je ta hra nepěkná i na nejvyšší nastavení a pamatuji si tu ukázku, že jsem měla bradu dole. *15* Po 4 hodinách nuda říkáš ? Já mám odehráno asi 1 hodinu a ne že bych se bavila teda... ale když je to zadarmo. *1*
        • Lukass
          Jo, v zakladni verzi je to hnus, navic i optimalizace je hrozna.
          Nevim no, moc me to nebavi a musim se do hrani nutit, uvidime sanci tomu jeste dam.
    • Pry je nekde hned vedle modu, aby jidlo v McDonalds vypadalo tak jak na marketingovych fotkach.
    • Lukyz
  • pre-oreder Watch Dogs za 650 kč from G2A.com

měli byste čeknout maj tam super ceny (borderlands 2 -383kč ,wolfenstaine new order 750 kč , asasín black flag 500 kč, apod.)
    • Pilgrim66
      http://www.dlcompare.com/

Podle mne nejlepší nástroj.

Jinak přidám k dobru, že jsem kupoval z gamekeys4u Wargame Red Dragon (na steamu za 40 euro, tady za 17) a do hodky jsem mel klic (resp. Steam gift).
      • Keyz
        Zajímavá stránka.

Kupodivu to je steamu jedno co jsem koukal. Vlastně ani oficiálně neexistuje žádný přímí přeprodej jako jde zde. Maximálně různé kolekce které dávají firmy.

Ale hlavně, že ušetříš, funguje to a bude to fungovat. Pak nemá žádný smysl nakupovat na steamu krom velkých akcí.
        • Pilgrim66
          No já se docela bál, ale zase četl jsem si na to recenze a ve skrze pozitivni. Kdyby slo o páďo tak nereknu ale tady jsem, ušetřil asi 600. Mi to za ten risk stálo.
          • Ehm, na Aukru také získávali kladné hodnocení prodejci nelegálních Windows, takže bych recenze bral s nadhledem. Většina řeší cenu a ne původ a často zaplatí míň za nelegální kopii než za originál, místo toho, aby si rovnou stáhli pirátskou verzi.
            • davidBray
              kupoval jsem takhle XP pro strýce, po roce zazvonila PČR, že ty cédéčka s kódama ten člověk někde ukradl. Snad ze skladu nebo kde a následovala deaktivace.
          • Keyz
            Tak jestli se to aktivovalo tak asi určitě to již nějak rušit nebudou. Když to používá hodně lidí. Hlavně když to již dlouho funguje, tak je to Valve jedno a lze na tom tedy ušetřit. To je dobrý.
            Nabízí to tam různé obchody co jsem koukal. Ceny opravdu velice rozdílné :)
            • ucho
              přijít můžeš i o aktivovanou hru. hlavně v případě, kdy narazíš na podvodníka nebo pochybný prodej, který klíče získal třeba podvodem (například následně zrušil platbu a peníze mu byly vráceny, ale měl teď i klíče které prodal, na tohle se samozřejmě časem přijde a dojde na Steamu k deaktivaci klíčů, na tohle trpí dost i klíče od Humble Bundle). Steamu tohle přeprodávání vadí, ale moc s tím udělat nemůže, pokud se jedná o klíče bez region locku. výše zmiňovaný Wargame Red Dragon šel za podobné peníze získat i v legitimním obchodu, který se Steamem spolupracuje. princip přeprodávání je myslím všem jasný.
  • Nejprodávanější hrou na Steamu za první polovinu roku 2011 byl....Portal 2. Mrkněte na žebříček,...

Ono to totiž jinak nebude!!! nové srajdy nikdo nechce.Indie to je budoucnost!!!to nevíte? :D
  • P.S nechce mi ho nejakej fesacek preblafnout mamto totyz moc rad
    • Další video z Deus Ex: Human Revolution, tentokrát představuje stealth.

jasně, ale až si to budeš moct dovolit. Pro děti nikdo zadarmo nic dělat nebude *7*
  • Microsoft: PSN hack je špatný pro celý herní průmysl.

Je to špatné děti, špatné a špatné . Áno ?!
    • south park
      • captain obvious?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit