-
neznáte nejaky slovensky nebo česky letsplayery co točí civilizaci BE rising tide?
-
Splatterhouse kvůli přemíře násilí dostal v Německu zákaz prodeje.
Ty jo, Nemci jsou nekompromisni... A filmy jim nevadi? -
-
tohle taky nechapu...
-
-
Splatterhouse kvůli přemíře násilí dostal v Německu zákaz prodeje.
No to ja take ne, kdyz se podivam na nejake snimky, napr. Saw, pripada mi, ze rozhodne je horsi brutalita ve filmech nez ve hrach...
-
-
-
Několik indicií nasvědčuje tomu, že se děj hry Assassins Creed 3 bude odehrávat v Bostonu na...
Takže se budeme koupat v čaji? Proč ne, mně se to zamlouvá. Eslipak budou otcové zakadatelé Templáři,nebo Hašašíni... -
-
Bych nečekal, že vás to tak otráví. Mně americká revoluce přijde jako výborná volba. Koneckonců, ideologie k AC patří, ať už jakákoliv. A třeba se pletu, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to tvůrci podali nějakým kontroverznějším způsobem.
-
Hnus taky jsem se těšil na Egypt, Londýn, Japonsko... Assassins Creed pro mě asi končí s Eziem... Tohohle Amerického patriotismu už mám plné zuby... Sakra oni mají tři prd*** naprosto úžasných hystorických lokací ve kterých by se to mohlo odehrávat ale nééé oni to radši zas šoupnou do té jejich ******...
-
Eh ... Boston ... eh ... proc jen nejsem nadseny? Sice hru budou delat Kanadane, ale mam takovy dojem ze to stejne bude dosti patrioticke. Jako patrioticka hra, proc ne. Ale ja jsem vazne doufal ze tohle se do AC nedostane. Jaky by byl ten Viktoriansky Londyn krasny ...
-
-
Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.
ja som zvedavy na Mutonov a hlavne na Etherealov :) -
Nejlepsi slevy sou jednoznacne na Gogu a bez otravnych DMR, Gog proste jede.
Steam uz davno nemyva takovy slevy co driv, ted to tam funguje tak ze hru predrazi, a pak ju jako nabizi ve sleve, tyhle vanoce vitezi Gog. -
-
Ano GOG , ale ....
Jenže.... Zatím mi vychází vhodnější nakoupit Hry na Steamu , protože až tak rozdílné ceny nemají a navíc má GOG Galaxy Connect , kde se sem tam porovnají účty a GOG vám přidá vlastněné kopie her ze Steamu do vlastní knihovničky ... Což je sice super , ale ....Steam tohle nemá a knihovničku podle GOG nedorovnává ... čímž GOG paradoxně podpoří při výběru platformy na které chci nakoupit konkurenci :/ Takto jsdem u GOG získal polovinu své knihovničky , takže .... pokud není opravdu výhodná cena kupuji na Steamu :/ *13* -
Tak já ti nevím, možná má občas nějakou nabídku lepší, ale já si zatím ve slevě na Steamu koupil tři hry, z nichž 2 gog vůbec nemá a ta třetí tam stojí stejně jako na Steamu. Když mrknu třeba na Hellblade, tak na gogu je naopak o 4 € dražší, Elex na gogu opět dražší, tentokrát rovnou o 6 € atd. Takže z mého velmi letmého srovnání to teda vypadá jednoznačně pro Steam.
-
GOG je jen chudý příbuzný Steamu. Navíc jsou to podvodníci, protože mi z knihovny nepochopitelně sebrali Zaklínače 2.
-
-
A neměls koupenej kód někde z G2A a podobnejch sr.anců?
-
-
No tak tyhle podvodný a pochybný stránky vůbec k nákupům nepoužívám. GOG měl prve nějakou slevovou akci, a když si poctivě v průběhu několika dnů kliknul na nějakej banner, tak ti dali Zaklínače 2. Já jsem si ho tedy oficiálně přímo na GOGU vyklikal, Zaklínače jsem dostal, ale když jsem si ho chtěl později zahrát, tak v knihovně najednou nebyl. GOG jsou podvoníci, sprostě mi Zaklínače sebrali.
-
-
Zas bych nedělal takový dramata. Nebyla to třeba technická chyba? Co zkusit podporu?
-
-
Technická chyba asi ne, on tam neni už přes rok :) Až se mi bude chtít, tak jim napíšu.
-
-
-
-
-
-
Zatímco na novinky o budoucnosti WipEout si musíme počkat...
Co takhle se vrátit k ultrarychlým závodům s portem na PC? Ne? No nic, jdu hrát Wipeout XL. -
PS3
Dá se někde koupit Resident Evil 4 na PS3? Nikde to nemůžu najít.
edit: hm, na ps store jsem našel za pět set, ale to je celkem dost a zatím jsem si tam nic nekupoval, moc se mi nelíbí ten limit na instalace :) -
-
Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.
Poděkuj Sony za tuhle krásnou cenu... na Xboxu to je za 299Kč :D -
Limit instalace? Sam si to muzes nainstalovat kolikrat chces. Limit je jinak na dve konzole, aby si to lidi nesdileli mezi sebou.
-
-
tak nakonec jsem se rozhoupal k tomu PS+ za 1300,- (no pak jsem zjistil, že na amazonu prodávají za 1000,- :) ). tak snad se tam časem něco s tím RE4 objeví, alespoň sleva :)
jestli jsem to pochopil dobře, jestli chci mít k těm hrám stálý přístup, musím je stáhnout, jinak se časem vymění za jiné a mám smůlu? -
-
Jo, alespon staci si je jako koupit, abys je mel jako v dokoncenych nakupech. Takze je nemusis mit na disku ale muzes si je stahnout za pul roku. Ve stredu tam pribude Sleeping Dogs, Quantun něco a F1 all stars nejaky zavody :). A s tim RE4 tam bylo asi pred mesicem ci dvema Resident Evil 5 Gold.
-
-
oki, v poho, nechvátám na to. hrát mám co, tohle snad neuteče, spokojím se s případnou slevou a pak bych koupil. skoro lituju, že jsem si minulý týden objednával z anglie infamous 2, když je tam teď zdarma, ale co už, i tak se to asi vyplatí.
jinak teda ještě jsem si koupil final fantasy ix a našel jsem ho jen u accountu v download listu mezi demy, co jsem jednou stahoval... celkem bordel a nepřehledný. nebo mi něco uniká? ty dema bych chtěl například z toho download listu hodit pryč...
edit: tak instaluju LBP2 a už to 20 minut stojí na 43 % ... -
Sleeping Dogs, F1 Race Stars a Quantum Conundrum *3*
-
-
Jojo, to! *2* Na Sleeping Dogs se tesim uz od dne oznameni ze tam budou, to je presne takova ta hra co by me zajimala, ale ne zas na tolik aby me donutila dat za to litr *4*
Ten Resident Evil jsem nikdy nehral a kdyz byl ted k PS+ zadarmo 5. dil a jeste gold tak jsem to zkusil a hodne me to chytlo, hlavne to hrat s kamaradem. A to kazdej rika, ze to uz je slabsi dil...
Co ja vim tak ti nic neunika, je to opravdu neprehlednej bordel, po case bude nejrychlejsi cesta ke hre proste vyhledani hry v obchodu a stahnuti z jeji stranky
-
-
-
-
fakt? někdo mi říkal, že lze instalovat jen 5x a pak musíš koupit znovu...
edit: tak v tom případě se zdá, že jsem byl mylně informován. no tak to abych omrkl, co na tom storu teda vše mají... -
-
Limit instalací rozhodně neni, jen ty 2 konzole, jak píše kolega. Nevim jak to ale funguje, sam bych to rad nekdy zkusil :D Mam koupeno dost her z obchodu, takze muzu nekomu pucit prihlasovaci udaje, on si to stahne, prihlasi se zase na sebe a bude to moct hrat?
-
-
Limit by měl být na 3 konzole (neplatí u všech her, ale u většiny ano) s tím, že dokud na jedné konzoli existuje alespoň jeden účet s aktivovanou danou hrou, mohou ji hrát i ostatní uživatelé na té konzoli.
Pro odebrání aktivace je myslím nutné účet na konzoli deaktivovat, případně deaktivovat všechny konzole naráz přes web.
-
-
-
-
Zkus google, tam se ti dá najít věcí... no vážně, i Resident Evil 4 *3*
-
-
neboj, google žhavím, ale pořád mi to nutí šestku :)
-
-
Nejde na PS Store koupit nejakou digitalni hd edici?
mas to tu https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/search/f=^resident%2Bevil|bucket~games%3Agame_content_type~games|
519,--
-
-
-
-
Nightside
znate to nekdo? nahodou jsem na to narazil na steamu -
-
Jo já na to koukal. Vygooglil jsme si obrázky a pak si pustil video. Ale neoslovilo mě to. Je to nepřehledné ty UFOuňácké stroje. Je to nějaké RTS či co. Větší stroj "plive" menší stroje, když jich je víc je z něj zase větší stroj. Uznávám, že jsme viděl málo a nehrál jsem to, ale ani to nezkusím :)
-
-
mne na tom naopak zaujala graficka stylizace
-
-
-
No Mans Sky
Bacha hra jede jen na grafických kartách podporujících OpenGL 4.5 a ne 4.1 jak maj chybně v min požadavcích -
-
hraje to tu někdo? nechci tady řešit technickou stránku, ale hratelnost. zkoušel jsem to dneska odpoledne a bavilo mě to. rozšíří se to, co se dá ve hře dělat s odehrátým časem? mně by klidně stačilo jenom prozkoumávat planety, hledat monolity a učit se jazyk, ale 60 euro za to nedám (ani za jinou hru) a momentálně to levněji nikde nejde koupit
-
-
Neřekl bych, že by se to nějak extra prohlubovalo s odehraným časem, ale odlišnost planet je přímoúměrná jejich vzdálenosti(tohle není nějaké pravidlo, jen mi to tak připadá.).
Pokud vím, tak patche by měly přinést více obsahu, pokouší se o "hra jako služba", podobně jako třeba Nintendo u Splatoon. Nějaký patch(nevím jestli už vyšel) by měl přidat třeba stavění základny. Takže bych všem doporučil počkat na to co další patche přinesou. Nehledě na to, že hra je v současnosti v poněkud nepěkném stavu na všech platformách.
Je to dost dobrá relaxační hra, ale větší hloubku nebo trvanlivost bych v tom nehledal, alespoň ne v současnosti. Každopádně cena mi připadá přestřelená, takových 20(max 40) euro by bylo daleko přípustnější, přece jen takový Euro Track Simulator, kterému je ta hra docela podobná, stojí 20.
Soundtrack to má ale výborný. -
mám nahráno 9 hodin, ale řekl bych, že ne, získáváš akorát víc receptů, takže si nemusíš některé ingredience kupovat, akorát vylepšuješ loď, nebo si vyděláváš na jinou a mezitím sbíráš suroviny na výrobu antihmoty abys mohl dělat intergalaktický skoky a učíš se jazyky. Nevím co se stane, až se dostanu do cíle, tedy středu galaxie, ale nepředpokládám, že to přidá herní možnosti. Dobrá zprává je, že i když tam docela chvátám, tak nejsem ani v půlce cesty, teď jenom potřebuju sehnat, kde se odemkne vyšší verze tý atlas karty
-
-