Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amy Hennig (scénáristka a kreativní ředitelka série Uncharted) se připojila k Visceral Games, kde bude pracovat na Star Wars hře.

Takže místo, aby dál psala skvělý scénáře pro tak výbornou IP jakou je Uncharted, bude pracovat na takovým výblitku jakým je Star Wars. EA asi nabídlo víc no, holt co se dá dělat, všichni jsme děfky.
    • ringmancz
      chtějí z toho udělat něco jako Batman hry, takže tam se dobrej autor neztratí
  • montatatana

PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.

Tohle je fakt debilni typ zpravy, vhodnej akorat na vyvolani retardovanych flamu. A pak v te diskuzi nemaji byt furt ho*na.
    • Stejně se tady bude flamovat i bez toho, takže to je jedno.
    • mne to prislo dost zaujimave a informativne. *4*
    • PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.

a co ma napsat?! lepsi nez kdyby napsal "BF4 na PS4 o polovic horsi jak na PC" tohle je normalni zprava kterou max. konzol fanboys chtej smazat...
    • za to nemůže bleskař, ale ti, co to vyblili :)
  • Veskoslav

Saints Row game

Podle neoficiálních zdrojů se pracuje na nové hře z prostředí šíleností.
    • Tilwaen
      Série je výborná, takže pokračování je logické, ale vůbec si neumím představit, co v něm bude - poslední díl nastavil laťku velmi, velmi vysoko *1*
      • Veskoslav
        Já se přiznám, že jsem nehrál ani jednu hru.
        • Tilwaen
          Tak je tam dost specifický humor, ne všem to musí sednout, ale jako oddechová hra je to parádní *4*
  • klíč do bety Heroes of the Storm

4 klíče do bety HOTS, kdo ještě nemá můžete vyzkoušet:)

1) B6Z2NG-G7G2-FTCCKZ-PRWP-K4V7VJ
    2) 24794G-4Y46-ZHBY2Z-FNNZ-GKMNVG
    3) NV8E4P-K7JH-727EZZ-YZWH-XMHK7B
    4) Y2PH62-MXTT-2WV6CZ-V42W-6V2F6E
  • DARK SOULS 2 Crown of the ivory king DLC

https://www.youtube.com/watch?v=vVoY0RPz0Vg

Poslední DLC je venku a můj průchod je zde.
  • Obrazem: Unikly screeny z PS3 verze Alien: Isolation.

No fuj (pardon jestli jsem urazil majitele PS3, ale tohle je opravdu slabota).
    • ucho
      asi jen chabý pokus o trolling, protože ty screeny náhodou vypadají velmi slušně. ta scéna je detailní, je tam slušná práce se světly. v pohybu to bude hodně dobré. na to, jak starý kus hardwaru to je, to vypadá parádně.
      • To si děláš srandu? Vždyť je to hrozná mazanice bez detailů a hra se světly? Myslíš ty primitivní volum. a ten černý čtverec co má být stín ? Pořádně se podívej na obrázky z jiných verzí. Nevím, jestli si chceš obhajovat svoje nebo jsi zvyklý z konzole na nižší kvalitu, ale ta hra vypadá opravdu bídně, takový Dead Space nebo jiné podobné hry vypadají teda líp. A navíc tohle je koridor s malýma místnostma, opravdu fail řekl bych.
        • kennyB
          Fail jsou ty tvoje komentáře. V pohybu jsi to neviděl, ale podle pár obrázků to soudit nejde. Mimoto, ta konzole vyšla před cca 8 lety, tak je paráda, že to na ní ještě vydali. Kolik her hraješ ty na 8 let starou grafárnu???
    • Tafaraj
      Mi přijde, že to dělaj schválně....třeba FIFA 15 na X360 vypadá jak FIFA 2001 na PC :D
  • ringmancz

Stealth Inc na PS+

pro ty co mají PS+, nevíte proč už tam není Stealth Inc? chtěl jsem si to zahrát, ale z IGC to zmizelo, i když na ofi PS blogu nepíšou, že by to tam nemělo být
    • Miserius
      Joo, musí to člověk hned házet do košíku a "kupovat" si je...
    • :) Kdo zaváhá nehraje .... já mám za to že jsem někde četl o jeho nahrazení . Casual tituly na PS3 nevystavují moc dlouho .
  • Na Nově zrovna dávaj NFS s dabingem
    • Lukass
      No ja se radci divam na Slovacko:Teplice.
    • Draken69CZ
      Jediný důvod proč na to koukat je Aaron Paul a to teda rozhodně ne z dabingem.
      • Morraw
        Já na to koukal jen kvůli Cudimu a byl jsem spokojen.
      • ale spíš mě dostalo že jsem zrovna do koukal Retrogames play
  • Prohlížeč Microsoft Edge míří na Xbox One.

*15* Chudáci. Nic horšího dostat nemohli...
    • Morraw
      Souhlas. Ten prohlížeč je KATASTROFA!
      • Tilwaen
        Jak to? Ještě jsem neměla tu čest.
        • Morraw
          Padá, zasekává se, nefunguje drag&drop a všelijaké další psí kusy. Né, že bych používal MS prohlížeče, ale starý IE mi tohle nikdy nedělal. I tak se stejně vracím k 8.1
  • rancor1223

V GRID 2 nenajdeme pohled z kokpitu, jelikož by pak zobrazení nezvládla současná generace konzolí.

Wow, 7 měsíců stará newska *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit