Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

Jasným vítězem šestnáctého ročníku DICE Awards se stal titul Journey, stal se vítězem v celkem devíti...

Tak z toho je mi smutno.
    • To me v tvem pripade vubec neprekvapuje. *1*
  • Aneb jak troubové ze sebe dělají trouby a vzájemně se u toho plácají po penisech. Aneb jak kdysi fajn diskuze je v troskách, nenávratně spálených konzolisty.
    • Jack1947
      Slabe i na Predatora ( pisu predator pac predátor nick nemel).

Takhle si jen kolemjdouci zaklepou na celo a zase jdou dal, nic hlubsiho v tom neni. Sry. *3*
    • kennyB
      Smutné, tohle už je případ pro doktora.
      • zabili Kennyho, parchanti
        • kennyB
          *1*
      • nebo pro doktorku
      • nebo pro doktora
    • Hochu vykašli se na to tady. Naše církev by byla poctěna mít mezi sebou takového zapáleného reka...
      • A nebudete mě prznit ve sklepě ?
        • Pokud budeš chtít. Jen pokud budeš chtít.
    • Však pro konzolisty vyjde brzy parodie na morovou hru, v hlavní roli páčkovače. A konzolisti to budou kupovat ve velkém, protože to vydá EA. Oni totiž neumí sami poznat kvalitní hru, musí jím to říct EA a spol.
    • Predátore? Ty trosko zakomplexovaná co tak nepoužívat můj nick???
      • Chytrolíne?
        • To jsem já PYČA obecná.
          • fake Predator a fake Chytrolín a Chytrolín jsou spameři a prosím o ban
  • Nový Wolf je parádní. Old school akce jak svina. Konečně zase lékárníčky a hromada krytí, přesných skillů a hromada běhání, míření, akce. Perfektní přestřelky, jsem SPOILER asi na konci v tom hradu KONEC SPOILERU ............. a ta akce je naprosto výborná. A běhá mi to uplně v pohodě s nejnovějšíma ovladačema, žádné dropy, nevím co někteří mají, když si neumíte nastavit počítač a hru, tak si kupte konzoli.
    • Já to zrovna dohrál :) 827 zabití, z toho 180 headshotů :) Docela dost, na to, že jsem se ani nesnažil, je teda fakt, že mám zažito mířit na hlavu *1*
  • EA představuje možnosti SimCity na téměř desetiminutovém videu ze hry.

vypadá to velice pěkně, těším se :)
  • karlman.hajsky

První průchod hrou Until Dawn zabere přibližně devět hodin.

To jde, na to že stojí "jenom" 1350 bez poštovného v té nejlevnější ceně na Heuréce. Zlatý Zaklínač a jiné RPG hry kde se vám alespoň nevratné prachy promění v dobře strávený nevratný čas.
  • Jack1947

Risk je zisk...

MW remastered sice je jen k nejnovějšímu COD (legálně) ale ilegálně má 38,9gb a uuž se sosá *4* Pecka už se těším... nej díl vůbec třeba ho i tentokrát dopařím *5*
  • Nevíte proč mi DAI nejde naistalovat na flešku?Mám to na xbox 360.
    • misto? i kdyz 26giga je dneska spis hra mensiho rozsahu *5*
      • Na xbox to chce 7 giga a na té flešce mám volných 35giga
  • Konecne poradna recenze na Witcher 3

https://www.youtube.com/watch?v=xWcN5-HViTo
    • lol
  • XCOM: Enemy Within na Androidu. Stojí to 260 českých a ještě to obsahuje reklamy. To jako myslí vážně? Screenshot

• To nemusí znamenat, že ti do hry bude řvát alzák, jenom kdyby třeba 2k vydalo jinou mobilní hru, tak se o tom dozvíš.

• Aha to mě nenapadlo. Díky za nakopnutí :) 

• Daniel Oberlerchner (Deep Silver): „Mezi PC a konzolemi je jasná technologická propast.“

...v poslednej dobe sa z pindania na vykon konzoli stava nejaka moda :D najlepsie je, ze nakoniec sa to vsetci na tie konzoly urobit snazia, aj ked niektori tomoc nevedia...ved ich predsa nikto nenuti...teda okrem snahy zarobit viac...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit