-
Jasným vítězem šestnáctého ročníku DICE Awards se stal titul Journey, stal se vítězem v celkem devíti...
Tak z toho je mi smutno. -
-
To me v tvem pripade vubec neprekvapuje. *1*
-
-
Aneb jak troubové ze sebe dělají trouby a vzájemně se u toho plácají po penisech. Aneb jak kdysi fajn diskuze je v troskách, nenávratně spálených konzolisty.
-
-
Slabe i na Predatora ( pisu predator pac predátor nick nemel).
Takhle si jen kolemjdouci zaklepou na celo a zase jdou dal, nic hlubsiho v tom neni. Sry. *3* -
Smutné, tohle už je případ pro doktora.
-
-
zabili Kennyho, parchanti
-
-
*1*
-
-
nebo pro doktorku
-
nebo pro doktora
-
-
Hochu vykašli se na to tady. Naše církev by byla poctěna mít mezi sebou takového zapáleného reka...
-
-
A nebudete mě prznit ve sklepě ?
-
-
Pokud budeš chtít. Jen pokud budeš chtít.
-
-
-
Však pro konzolisty vyjde brzy parodie na morovou hru, v hlavní roli páčkovače. A konzolisti to budou kupovat ve velkém, protože to vydá EA. Oni totiž neumí sami poznat kvalitní hru, musí jím to říct EA a spol.
-
Predátore? Ty trosko zakomplexovaná co tak nepoužívat můj nick???
-
-
Chytrolíne?
-
-
To jsem já PYČA obecná.
-
-
fake Predator a fake Chytrolín a Chytrolín jsou spameři a prosím o ban
-
-
-
-
-
Nový Wolf je parádní. Old school akce jak svina. Konečně zase lékárníčky a hromada krytí, přesných skillů a hromada běhání, míření, akce. Perfektní přestřelky, jsem SPOILER asi na konci v tom hradu KONEC SPOILERU ............. a ta akce je naprosto výborná. A běhá mi to uplně v pohodě s nejnovějšíma ovladačema, žádné dropy, nevím co někteří mají, když si neumíte nastavit počítač a hru, tak si kupte konzoli.
-
-
Já to zrovna dohrál :) 827 zabití, z toho 180 headshotů :) Docela dost, na to, že jsem se ani nesnažil, je teda fakt, že mám zažito mířit na hlavu *1*
-
-
EA představuje možnosti SimCity na téměř desetiminutovém videu ze hry.
vypadá to velice pěkně, těším se :) -
První průchod hrou Until Dawn zabere přibližně devět hodin.
To jde, na to že stojí "jenom" 1350 bez poštovného v té nejlevnější ceně na Heuréce. Zlatý Zaklínač a jiné RPG hry kde se vám alespoň nevratné prachy promění v dobře strávený nevratný čas. -
Risk je zisk...
MW remastered sice je jen k nejnovějšímu COD (legálně) ale ilegálně má 38,9gb a uuž se sosá *4* Pecka už se těším... nej díl vůbec třeba ho i tentokrát dopařím *5* -
Nevíte proč mi DAI nejde naistalovat na flešku?Mám to na xbox 360.
-
-
misto? i kdyz 26giga je dneska spis hra mensiho rozsahu *5*
-
-
Na xbox to chce 7 giga a na té flešce mám volných 35giga
-
-
-
Konecne poradna recenze na Witcher 3
https://www.youtube.com/watch?v=xWcN5-HViTo -
-
lol
-
-
XCOM: Enemy Within na Androidu. Stojí to 260 českých a ještě to obsahuje reklamy. To jako myslí vážně? Screenshot
-
-
To nemusí znamenat, že ti do hry bude řvát alzák, jenom kdyby třeba 2k vydalo jinou mobilní hru, tak se o tom dozvíš.
-
-
Aha to mě nenapadlo. Díky za nakopnutí :)
-
-
-
Daniel Oberlerchner (Deep Silver): „Mezi PC a konzolemi je jasná technologická propast.“
...v poslednej dobe sa z pindania na vykon konzoli stava nejaka moda :D najlepsie je, ze nakoniec sa to vsetci na tie konzoly urobit snazia, aj ked niektori tomoc nevedia...ved ich predsa nikto nenuti...teda okrem snahy zarobit viac...