Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Hraje tu někdo Evolve na PC? Nehledáte někoho do party? Kdyžtak si mě přidejte - http://steamcommunity.com/id/golgotan
    • Tys to rozjel? To je zazrak... me to uz 2 hodiny pise connection lost a hrace to hleda 20 minut. Tak smula asi no.
      • Na forech pisou ze maj s PC verzi nejaky problem v matchmakingu a kuti patch, no mozna ke konci vikendu to pujde :D
        • Ronox
          Uvidíme, jak budou férový. Většinou při takových problémech ty firmy ten přístup prodlouží klidně o den či dva. Já teď hrál a dvoum lidem se to šíleně lagoval a všichni jsme byli jedničky a ten co hrál za monstrum byl už osmička. Navíc docela problém, že kámoš nemůže být monstrum. Snad tam pak přidaj nějaký mód, protože párkrát bych je pak chtěl taky roztrhat.
          • Jo uz to facha, ono totiz predtim neslo vubec joinout.
  • Ronox

Jaké překvapení očekávat od EA DICE na E3? Zatím se můžeme jen domnívat, ale podle Patricka Liu (bývalého...

Myslí to nevyzrazené Mirrors Edge 2? :D
    • doufám,ale aby to nedopadlo jako Remember Me
  • Metal Gear V

https://uk.games.konami-europe.com/posts/KONAMI-ANNOUNCES-RELEASE-DATE-INFORMATION-FOR-METAL-GEAR-SOLID-V-THE-PHANTOM-PAIN

Nevím, jestli už se to tu nějak řešilo, ale Konami to s cenou trošku přestřelilo. Chtít 2000,- za obyčejnou PC digitální edici, to se jen tak nevidí.

Nehledě na pěkně nefér rozdíly v cenách pro regiony - 60 dolarů pro US, 78 dolarů pro evropský a 92 dolarů pro UK trh. Doufám že se tam někdo upsal.
    • Nesmyslna cena, dvojku za hru sem v zivote nedal, a ani nikdy nedam.
    • jakubc
      O 10 Euro víc než je u AAA na PC her zvykem, to je ještě ok... navíc digitální edice na Steamu, Originu,... prostě drahé jsou a vyplatí se jen těm, kdo to chtějí hned a bez fyzických disků.
      • O 20, když nepočítáme COD a poslední produkci Ubi a jiná než digitální verze nevyjde. Já si to asi koupím i s touhle "vysokohorskou přirážkou" (případně jestli bude na GMG lepší nabídka), ale už vidím, jak Konami brečí, že se to na PC neprodává podle očekávání. Nerad bych viděl MGS jako prodejní propadák, když už se po dlouhý době vrátil na PC.
        • jakubc
          Já myslím, že mi EA cpalo Fifu taky za 60, ale hádat se nebudu.

Snad půjde sehnat levně krabicová verze. :-)
    • *7*
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Nemuzu si pomoct ale ty animace u Watch Dogs vypadaji v porovnani s GTA opravdu mizerne...
    A je to... doublepost :(
  • Jack1947

Bet at home... aneb jak se dá vsadit a vyhrát

Já jsem si tedy tu celou stovku na tom bet at home vsadil když no, když to bylo zdarma s ničím sem nepočítal... max tak 20 korun O to větší překvapení bylo že jsem vyhrál 74,90kč. Tedy skoro celou stovku zase zpátky. To jsem nevsázel nikdy ... ted to udělám jinak vsadím jen něco. Uvidíme...

Rozhodně bych tohle nenazýval gamblerstvím.. může to být i zábava. *4* Když to jde.

Jo a Ali už začiná skliuzávat do stereotypu to je celkem brzo po 5ti nebo kolika dílech.
    • Mart9
      Aliho ještě pořád dávají jo? *1*
      Viděl jsem jeden díl, druhý jsem vypnul po třech minutách a víc jsem to neviděl.
      • ringmancz
        v posledním díle četli můj hate komentář z čsfd :)
        • Draken69CZ
          A jak na něj reagovali? Hoď link na ten koment nebo mi ho sem postni dík.
      • Jack1947
        Jo, dávají...
    • Draken69CZ
      Vzhledem k tomu co tu občas dokážeš vyloudit za skvosty bych ti radil ruce pryč, ono to pak jde rychle. Jinak mohl by jsi udělat podrobnější rozbor "Ztrapňujeme se s Muhàmmad Alim Khan"?
      • Jack1947
        Ruce pryč od čeho? pokud nic nevyhraju tak končím jsem jen student a nemám peníze na to je rozhazovat na sázení na sport.
    • La_Furia_Roja
      Sázení je paráda, jen nesmíš sázet na všechno co vidíš. Já sázím asi už 3 roky. Pouze fotbal, hokej a občas tenis. Pokud sport sleduješ tak je paráda si vsadit, to potom při sledování zápasu stoupá adernalin. Ale pokud od toho čekáš rychlý výdělek tak na to raději zapomeň abys pak nebyl zklamaný. A pokud se tomu chceš věnovat častěji tak doporučuju sledovat tabulky a analýzy, protože sázet pouze podle kurzů se mnohdy nevyplácí.
      • Jack1947
        Sport mně obecně nezajímá, ale na Bet at home se lze snadno řídit kurzem kdy jak známo s tou nejmizernější možnou možností je možné vyhrát naopak ty velké kurzy zas třeba vyhrát tak snadno
        nejdou...

Rozházel jsem to i na Rugby atp... a zadařilo se ted budu ale obezřetnější a zkusím výhru zdvojnásobit třeba když to nepůjde takto nepůjde no.
        • A takhle nějak asi začínalo mnoho závisláků a zkrachovalců...
          • Jack1947
            Má jedinná "závislost" jsou prozatím jen hry a doufám že tomu tak zůstane... ne doufám já to vím takže v klidu.
            • Právě těm bez příjmů dost společností rádo půjčí a pak z nich mámí úroky, ruce pryč od takových i v největší nouzi.
            • Jack1947
              Ne to určitě ne, protože právě takto to začiná a (nechci domejšlet jak končí. možná jako film Gambler ale asi ne přeci jenom film a realita se celkem liší)

Beztak když někdo nemá trvalý příjem a nemá čím ručit, tak mu nepůjčí... takže v poho a od někoho byt bych ho znal bych si nepůjčil a už vůbec ne na nějaké bezpředmětné sázení.
            • MickeyMutant
              Píšeš, že jako student nemáš peníze, ale pokud budeš mít nějakou tutovku, tak si přece vždycky můžeš půjčit, ne?
  • Veskoslav

Kdo má Twitch Prime, tak je nová sada her zdarma (Darksiders, Soma atd.)

• MidnighT91
    Hele lidi dostal se mi do rukou pc a já bych ho chtěl upgradovat na, no řekněme použitelnější level. Je to Acer Aspire t180. Procák: jednojádro AMD Sempron 3800+ 2,2 Ghz. Už mám objednané 4 gb kingstonek ale nevím co s procesorem. Chce to aspoň dvoujádro ale nevím jakej tam bude sedět, poradíte? Co tenhle prcek AMD Athlon 64 X2 5600+???
    • pokud půjde někde takovej CPU koupit tak samozřejmě tam narvat co nejvýkonější, cena se nebude pohybovat nějak vysoko 4-6 stovek ? druhá věc vyplatí se investovat do toho svůj čas a energii ?
      • MidnighT91
        Jo vyplatí se mi to, dělám to rád je to to pro známou. Nějaké AM2 procesory jsem našel na ebay a přímo ten co jsem napsal je tam i do pětikila, potřebuju jen vědět jestli to ten procák veme...
        • ASI TAKHLE http://www.ascendtech.us/ecs-mcp61sm-am-dual-core-am2-motherboard_i_mb64ecsmcp61sma.aspx
          • MidnighT91
            Díky. Sakra ale sehnat nějakej AM2 procák je umění...
  • Veskoslav

Nová herní mapa pro LoL. Podle mě co se týče dabingu, tak lepší jak v originále:)

https://www.youtube.com/watch?v=XHKbuWtfJdM#t=34
    • nekromant33
      přidává do videa (v původní verzi nepřítomný) komický nádech
    • Pilgrim66
      Ne, ja to už to nepřekousnu po tom, co jsem slyšel jako první originál. Přijdou mi ty fráze najednou takový divný...
    • Kozy
      To je hodně dobrý, sice až moc ukecaný ale dobrý.
  • Nadějně vypadajícímu titulu The Black Glove se nepodařilo na Kickstarteru vybrat ani polovinu požadované částky.

Áno, divná ale originální hra a lidi nezajímá? at jdou do hajzlu. COD/NHL/NBA/FIFA to kařdý rok jistí že ne není potřeba nových značek... To nikoho fakt nezajímá... nevím *7* je mi z toho ouzko. To jsme až tak jako hráči pohořeli, zdegenerovali? Achich ouvej.
    • Nadějně vypadajícímu titulu The Black Glove se nepodařilo na Kickstarteru vybrat ani polovinu požadované částky.

Go Fund Yourself
      Southpark S18E01
      • ?? Southpark nesleduji, co tím chtěl básník říci... něco podobného se tam řešilo? *7* *7*
        • Square Enix již zná období vydání Final Fantasy XV, které nastane zřejmě později, než očekáváte.

To je chyba *3* , a ano je to dil o Kickstarteru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit