-
Škoda, pokažděné střeby v biatlonu sna to bude lepší v dalších závodech.
Rusko díky Kuzminové získalo zlato *11* -
-
Podívej se. Kdyby šlo o nějaký velký úspěch tak to beru jako výkřik radosti. Kdo má zájem OH sleduje a informace si obstarává na k tomu určených stránkách. Takže prosím příště napočítat do desíti a ještě si rozmyslet co kam píšu. Takhle je to pouze idiotský spam. *3*
-
-
Ochranná Ruka Boží
Bože děti. Snad každému rozumnému došlo, že se zase něco opravuje, proto nefungují +- a reakce. Prosím Pilgrima a podobné pomalejší jedince, aby přestali spamovat, co vše jim nejede. -
To je ta dnešní mládež :D
https://twitter.com/ScienceAllDay/status/516650644774858752 -
-
dobrej trolling. s těma rajčatama. rajčata jsou přeci ovoce :)
-
-
Rajče není ovoce. Lilek taky není ovoce.
-
-
Tak beru zpět. Ani jeden nemáme úplnou pravdu. Je to podstatně složitější. Viz wiki.
-
-
blik :)
-
-
asi tě zklamu, ale já tohle věděl od začátku. proto jsem za tu větu dával smajlíka ;) jinými slovy jsem obeznámen soudním sporem, který se o to vedl, a o tom, jak tohle Amíci ve velkým řeší... proto to od toho pisatele chápu jako trolling (tím pádem i to předtím).
-
jj, blik i tobě.
-
-
-
-
-
-
Warface
Tak jsem to zkusil. Ohohó, tak tohle teda ne. Nechápu, co na tom ti Rusáci vidí? Generická střílečka s nijak slavnou grafikou (fakt ne, měl sem všechno na full) a vyloženě debilním browser launcherem a debilním klientem. Ve hře jde jen o to, kdo se rychleji sklouzne a rychleji běhá. Lituju toho, že sem si zbytečně zakládal účet.
P.S.: hru odstraním tak, že jen dám pryč plugin a odstraním složku s uloženejma hrama z Dokumentů? Protože klasicky se to neinstalovalo, že? -
-
Fakt jsi tak nespokojen? Těmhle hrám musíš dát trochu čas, abys objevil jejich kouzlo (co-op, odemykání zbraní a vybavení). Jestli ji chceš ale vymazat, tak asi 3GB složka je v C:ProgramData a jmenuje se GFACE. *9*
-
-
Co komu vadilo na diskuzi k počasí ?
-
-
Přispěvatelé by se měli v příslušných diskusích vyjadřovat pouze k tématu danému tématem diskuse nebo článku, ke kterému je diskuse vztažena.
-
-
>gl with that
To ty diskuze můžete rovnou zabalit, ne? *15*
-
-
-
L4D2 Zdarma na Steamu
Valve dalo do konce dnešního dne Left for Dead 2 zdarma, tak stahujte a veselý Vánoce přeju :-) -
-
Chceto cist... uz tu kazdy byl a kazdy vi (a ma). *3*
-
-
Nečetl jsem předchozí příspěvky, tak se moc omlouvám.
-
-
Snad o nic nejde ? Obcas se to stane kazdemu. *3*
-
-
-
-
NHL 15
Zdravíčko všem, neví někdo s jistotou zda vyjde demo NHL 15 (ps4), popřípadě kdy by mohlo vyjít, jestli před vydáním hry? Stále váhám s předobjednávkou a přeci bych si hru rád prva okusil i v demu.. Díky za odpověd *4* -
-
Je to fotbal. tzn. že už je to léta pořád to stejný.
EDIT: Jo myslel sem hokej, jako by to u těhle blbostí nebylo fuk *15* -
-
Fifa má více změn ročně než AC série nebo COD. Takže tak!!!
-
-
Záleží na tom jestli u AC ty recykláty považuješ za změny. U CoD to samozřejmě platí.
-
Asi tak. Hlavně když se k tomu vyjadřuje někdo, kdo viděl jenom obrázky.
-
-
-
On se ale ptal na rugby.
-
-
NHL jsou ragby? hmm
-
-
Jseš si jistej, že je to fotbal? *1*
-
-
Sry těsně vedle :D Hokej... xD
-
-
-
-
Nevíte někdo jestli bude mít Project Cars splitscreen?
-
-
nebude
-
-
Otázka
Kdo je stejně jako já otráven kvalitou samotné hry, marketingem, hypem, PR okolo posledního Zaklínače 3?
""Je to mnohem ambicióznější projekt, než jaký jsme zprvu plánovali. Musíme vytvořit hru, která je ještě úspěšnější než Zaklínač 3. Máme před sebou dlouhou cestu než dosáhneme největšího komerčního úspěchu ve světě. Jistě, mnoho lidí považuje Zaklínače 3 za nejlepší hru na světě v tomto roce, ale není to hra, která by prorazila jakékoliv rekordy v prodejích."
Tohle vyblil CDP. Nechutné *11* *11* *11* *11* -
-
mně na tom nejvíc vadí to ořezání RPG prvků, aby to nebylo pro casual hráče moc složité
marketing mi přišel fajn v tom, že to prodávají rovnou bez DRM, na GOGu, již krátce po vydání klidně i za poloviční cenu, v tom, že vydávají větší DLC
na druhou stranu, s tím, že další hrou chtějí oslovit více hráčů spokojen nejsem, to bude zase zjednodušování a hypu... -
Klesli u mne stejně jako po GOG Galaxy.
-
-
a kdo tě nutí to používat?
-
-
Kdo je nutil vydávat něco co nefunguje jak by mělo? To že je to nenutný to neomlouvá. I když u CDP vydávat nedodělané věci není novinka, po W2, Galaxy a W3 jsem zvědav na Cyberpunk 2077.. :)
-
-
Takze remcas na ciste volitelnou soucast, kterou ti nikdo nikde necpe, abys pouzival ?
-
-
Na to že je rozbitá a je tam nápis "try GOG Galaxy" na hlavní stránce nahoře a když si stahuju hru? Trošku, jen říkám že moje mínění o CDP se díky tomu zhoršilo ještě víc. Ale GoG.com... Ku*va, díky za něj! Proti němu ani slovo. Jen nechápu proč Galaxy vydali když nebylo a doteď není připravený.
-
-
-
-
-
-
Fanoušci sci-fi adventury Star Control 2 vydali HD remake tohoto titulu. Stahovat můžete ->zde<-.
safra, tohle jsem pařil asi před půl rokem... to je nějakej update nebo něco?