Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KeanuX

Doposavadní PSN a XBLA hra Castle Crashers se v brzké době rozroste o PC verzi.

Paráda *14* Perfektní hra, která na PC chyběla .
  • SalemCZ

Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

Kdyby jste mi chtěli doporučit nějakého nového Toma Clancy'se tak by R6: Siege, nebo Division?
    • Jack1947
      Polozbitej grind nebo frenetickou akci ?
    • A chces hrat spis kompetetivni FPS nebo "3rd person cover based shooter"?
  • Sony vydá v příštím roce GOTY edici PS3 verze The Last of Us, která bude obsahovat originální hru včetně všech vyšlých DLC.

Ty vole, že já to kupoval v den vydání. TLoU je sice masterpiece, to jo, ale když si uvědomím, že si stačilo počkat necelý rok a půl, abych to měl se vším všudy a ještě levněji (€40 > €60), tak mě teď chytá žlučník. *16* Poučení: nekupovat hry v den vydání.
    • To jsi se poučil brzy :)
    • Tak to bys si nemohl kupovat nikdy nic, protože nepřekvapivě hry, konzole, PC se časem zlevňují...

Proto taky nerad na PC kupuju hry při vydání. Ono když ti cena za měsíc, dva, jde dolů i třeba o 50%, tak si to rychle rozmyslíš.
    • Vždycky cena spadne do roka krom většiny od Activisionu nebo Blizzardu. U TLoU těch peněz za sběratelku nelituji a to jsem si to pak znova pořídil na PS4. Ta hra si to podle mě zaslouží :)
    • ucho
      já koupil v den vydání na PS4 a tam není čeho litovat. ta hra si ty peníze zaslouží. btw člověk by měl hru kupovat i s vědomím, že bude časem levnější, ale v dané chvíli mu cena přijde v pořádku. pokud tě chytá žlučník kvůli tomu, že sis něco koupil, a později to viděl levněji, tak zřejmě ještě nejsi dost starý na to, abys operoval s penězi.
      • Jde o psychiku. Jasně že jsem věděl, že se časem hra zlevní, ale vydržet to ten rok a něco se prostě v červnu 2013 nedalo. Musel jsem to mít v den vydání. To mě nasralo jen teď, když jsem viděl tu novinku o GOTY edici. Ale teď už jsem změnil přístup. Ať už se odteď budu těšit na cokoliv, tak počkám, než se hra zlevní a vyjde v GOTY edici se všemi DLC apod. a mezitím si zahraju jiné hry.

Stejný případ u Dishonored. Jasná koupě v den vydání, pak začali vycházet DLC, pak GOTY edice a já byl na moment rozhozenej z toho, že jsem si radši nepočkal. *10*
        • ucho
          No nechápu, co v té bleskovce píšou o "všech DLC". Last of Us má přeci jen jedno DLC ne? Jinak osobně taky raději čekám na GOTY edice.
          • Pokud vím, tak jedno příběhové a dvě multiplayerové (Abandoned Territories, Grounded Bundle).
          • Miserius
            Ještě tem multiplayer map packum řikaj dlc (přitom první už je zdarma i na ps3)...
  • Další článek o hrách

tentokrát ovšem šířeníhodný

http://relax.lidovky.cz/vedci-zkoumaji-pozitivni-aspekty-pocitacovych-her-fxe-/zdravi.aspx?c=A130317_174641_ln_veda_sk
  • Lukass

ATTILA

Vim ze to sem nepatri, ale mohl by me nekdo poradit jak ucine bojovat proti epidemii moru v Total War Attila, uplne me decimuje siri se a ja nevim co stim, dik za rady.
    • Draken69CZ
      Koukám nikdo neporadí, antibiotika a očkování jinak nakažené ze skály.
  • Pan_Klobouk

Zrušený True Crime: Hong Kong by podle jeho vývojářů sklízel 80-85% hodnocení.

Mrchy jedny liny... tak oni ani nemakali na 100% ale jen na 80-85%?

Tyhle zpravy vzdycky pobavi, stejne jako prognozy a predpovedi typu "aby to byl uspech, musi hra udelat alespon 87,3% procenta v prumeru a na vsech platformach... jinak to snad ani nema cenu vydavat".
    • Taky mě tyhle prohlášení vždycky berou. Nicméně za zrušení titulu mohl vydavatel a ne vývojáři. Škoda no, vypadalo to zajímavě.
      • Pan_Klobouk
        Tak jasne, konecne kdo vi proc to vydavatel zrusil, kolik ze hry bylo hotovo, v jake byla fazi a na kolik procent skutecne vypadala. ;)

Ostatne mozne je tenhle "vyvojarsky narek" jen snahou se zviditelnit, pripomenout a rict si o misto nekde jinde a na necem lepsim.
  • Activision: Call of Duty není skomírající série.

cal of duty bola, je, aj bude vzdy best hra hateri poebte sa
    • No aspon ze vis co ses *1*
  • Veskoslav

Bleskovky

Milovníci Battle Royale (pro neznalé je to původní koncept, který obšlehl Hunger games či jeho autorka okatě ukradla) a hry Playerunknowns's Battlegrounds zpozorněte. Dle Tweetu se k nám chystá nová mapa a rozhodně rozpálené sluníčko bude ten nejmenší problém.
    https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/900347303159922689

A stále ohraná písnička ze světa MP konzolí. Microsoft se snaží o propojení tzv. Cross-Play a Sony tento přístup stále blokuje a stále dokola mele něco o ochraně, protože nejlepší je to "svést" na ochranu spotřebitele:)
    http://neptunegames.it/en/ps4-xbox-one-cross-play-microsoft-sony/
  • Veskoslav

Homeworld remastered

Není prosím Vás nějaká klasická DVD edice s krabičkou? A pokud ano, nevíte, kde koupit? Google moc nepomohl:)
    • Morraw
      Myslím, že ne. I sběratelka má v sobě pouze kody.
  • Lukass

Rozehral sem Days Gone,  mam tak 10-12 hod,   a musim rict ze oproti Far Cry 5 je to hra roku,  a je to lepsi i nez AC Odysey,  celkem prekvapeni po tech recenzich co sem cetl

• Vojtzech

Bugů tam sice i po všech patchích bylo dost, ale to je asi tak jedinný, na čem jsem se s většinou recenzí shodnul. Hra mě jinak bavila po příběhový i herní stránce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit