Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Elite Dangerous - Distant Suns Part 12 (65,000 LYs from home, on the Galactic Rim)

https://www.youtube.com/watch?list=PLlxQlUpqv8OAmzA41B5A2u2_SqVXf2s2Q&v=Pa-p381ITbo
  • FansLunacy

The Division

Tak povídejte jakej je Division ... do pátku se budu rozhodovat, jestli si ho pořídim nebo ne, tak mi kdyžtak pípněte jak se vám hra líbí :)
    • Tak LV to dost žere, jak vidíš z jeho příspěvků. Takže to bude asi dobrá hra! I když je to jeho první legální hra (teda jak se to vezme, když to vyčóroval bratránkovi z bundlu ke 980GTX a tím porušuje licenci), takže jeho nadšený pohled může být dost zkreslený tím, že konečně jednou hraje nepirátskou verzi.
  • Na zahnání víkendové nudy.

Já tahovky moc nemusím, ale někdo jiný by mohl *3* https://www.humblebundle.com/gift?key=nEEys8qT8ENp2FSa
    • co to bylo za hru? nekdo to už vzal
      • Fallen Enchantress: Legendary Heroes. Já sám bych si jí nikdy nezahrál. Tak alspoň doufám, že jí alspoň ten co jí aktivoval, tu hru alspoň zapne.
  • Spekulace: Visceral Games (Dead Space) vydá na podzim novou hru. Indicie naznačují, že by mohlo jít...

Plýtvání talentem, ale když DICE jde Zkvrvit Mirrors Edge tak někdo to udělat musí no.
  • V blízké době se Titanfall dočká anti-cheat systému.

Takže zmizí aim bot??? *1*
  • Drom

EA (omylem) na chvíli zařadila do svého shopu Mass Effect 3 - záchrana lidské rasy se Shepardem...

WOW! MASS EFFECT 3 UŽ PŘÍŠTÍ ROK!!! :O ten trailer je hodně dobrej :)
  • První neamerciký hráč League of Legends dostal eSport vía, která mu umožní v USA vydělávat peníze hraním.

Wow to je super novinka, hlavna vec ze o financne najvacsom esport turnaji tu nepadla ani zmienka. Zurnalistika na jednotku. Go TISCALI!
    • rofl *1*
    • Myslíš tomhle?
      http://games.tiscali.cz/tema/svedsky-tym-alliance-vyhral-1-4-milionu-dolaru-v-turnaji-dota-2-63692
      • On mluví o LOL a ne o dote
  • OPenetrator
    Je tu někdo, s kým bych si třeba v sobotu večer mohl zahrát Siege? Hrát solo už mi přijde solidně o nervy :)
    • Jack1947
      Ty vle, si lama in yokohama tak na LVho radši rovnou zapomen... navíc on má rád jen Ranked a casualy jsou pro nooby ;)
    • Kozy
      Na čem?
    • LV si s tebou zahraje. Ale jenom jestli nejseš lama, máš nahráno aspoň 1200 hodin jako on a musíš mu fotkou prokázat, že nemáš v PC jedinej díl od AMD.
      • OPenetrator
        Joo, četl jsem a nedělám si naděje :D Lama jsem, hodin mám tuším 60+ a AMD sice nemám, ale mám starej krám a nemám nic na max :(
        • Osviceny
          zahraj si s Veskem, to pak zjistíš, že je zlatý hrát sám
          • OPenetrator
            Klídek, nechtěl jsem tu nic vyvolávat. Jen mi přijde, že hrát to sám je zabitej potenciál. Téměř všichni hrajou na sebe a není to ono.
  • Core

Hal-Life 2

Přátelé, nechci malovat lambdu na zeď, ale VŠE nasvědčuje tomu, že Half-Life 2 bude jako plná hra u vánočního Score!!!!!!! Právě jsem se prohrabal veškerýma souvisejícíma nápověděma na Twitteru Score a jsem nadšen!!! Po Planescape: Torment a sáze Baldur's Gate zase jednou pořádná gamesa u magazínu. 100% koupě. *1*
    • smejki
      Vysoká škola ekonomická nasvědčuje... jsem deformovaný... a to jsem tam ani nestudoval ::facepalm.jpg
      • Taky mě to napadlo jako první. Má používat kurzívu. :3
      • Core
        *12*
    • Milda8
      Btw. ten Planescape by tam mel bejt zase, zminovall se o tom Tukan v Klubu rváčů..
      • Co, kdy a za kolik se od dnešního dne do 20. prosince objeví na Xbox Marketplace?!

:) No pokud bude HL na placce s Planescapem , rozhodně se zlobit nebudu a půjdu do toho hlavně kvůli tomu Planescapu .... protože je to už drahně let co jsem doma viděl originální placku .
      • Core
        Přesně, já ho sice ze Score mám, ale podpořím koupí zase *2*
        • kup ho z GoG za 50% zlavu, a mas istotu ze to spustis aj na W7 :)
    • ucho
      každý správný fanoušek téhle hry má doma již dávno alespoň jednu kopii...
  • ucho
    to tady fakt nikdo nedokáže napsat ten skript na vymizení komentářů podle nicku? to nemůže být těžký.
    • Miserius
      Vždyť je tu na to program, už dávno ignoruju pár nicků...
      • michelangelocz
        Nenech se prosit a nahod link :) Mimochodem, u me diskuze vypadaji takhle, jak vypadaji ty tvoje odblokovany? Nevidis jen komentare blokovanych, nebo cely vlakna jichz se blokovani ucastni?
        • rancor1223
          Takhle to vypadá u mě http://i42.tinypic.com/23m4thh.jpg tzn. blokuje to celý vlákna.
          • michelangelocz
            To je naprosto idealni stav. Bohuzel nevim, jak do nabidky blokovanych pridat dalsi uzivatele. A tak se zeptam – jak na to?
            • rancor1223
              Jo to jsem si taky myslel, ale mám pocit, že to nefungovalo.
            • michelangelocz
              Podle toho co rikas, tak asi zabalit upravene .js soubory zpet do raru a zmenit priponu zase na .crx. Zkusim to a v pripade upsechu se o vysledek podelim .)
            • rancor1223
              S trochou základní znalosti programování. Mám pocit, že jsem si tam taky někoho přidával, ale teď nemůžu najít koho (možná proto, že se mi to nakonec nepovedlo, ale to je mi divný). Každopádně mělo by stačit přejmenovat ten soubor na .rar, rozbalit a ve dvou .js souborech (ne ten s jquery ve jméně) co tam najdeš doplnit seznam trollů dle potřeby. A pak pogooglit jak to zpět zkompilovat do .crx (protože to už jsem zapomněl jak se dělá). Podotýkám, že nejsem autorem pluginu.
      • ucho
        a kde? chci si ty diskuze odjackovat :)
        • Inquisitor
          Odjackovat? To pak tady uvidíš jenom černý místa :)
        • Jack1947
          Tak takhle jo ? v tom pripade bych nevidel nic jineho nez odusneni... ( krom toho nektery chytry anonymy by taky nemuseli prudit).
          • Tilwaen
            A s kým budeš mluvit, pokud si dáš do ignore všechny ty, kteří si tam dají Tebe?
        • Miserius
          To jsem právě hledal a nenašel, tak jsem alespon napsal že to existuje *1* Vzniklo to v diskuzi u Skyrimu
          • ucho
            a to je ve formě javaskriptu? jestli ho používáš, tak ten skript přeci můžeš někam vykopírovat.
            • Bůh ti žehnej za ten skript a Greasemonkey.
            • michelangelocz
              Alternativou firefoxovskeho Greasemonkey pro CHROME je Tampermonkey.

Postup je stejny – staci do nej pridat vyse linkovany skript od Ucha .)
            • ucho
              díky moc, pokud někdo používá firefox, tak stačí nahodit addon Greasemonkey a přidat tento skript:
              http://pastebin.com/ySDd3CMa

Jack už je tam přidán (tím se s tebou loučím, už jsi vymizel) a celkově to přidávání a ubírání nicků už je jednoduché a rychlé.
            • rancor1223
              Mám někde zazálohovanou verzi pro Chrome. Za chvíli jí někam nahraju.

EDIT: Tady to je http://files.uloziste.com/f3823a67211115eb/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit