Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Rayman Origins

Zdarma na Uplay.

( to že vyšel Phantaruk taky nic co ??)
  • Veskoslav

No

Kdyby někdo nevěděl či ho to zajímalo, tak v novém Levelu bude: King's Bounty: Warriors of the North a podle mě to číslo má jednu z nejlepších obálek, jaké zatím byly vytvořeny:)
    • ringmancz
      obálka hezká, hra není můj šálek čaje, tak snad ať se obsah vydaří
    • Nežer to tolik, jsou to vyhozené peníze. Kup si radši maxim, pobavíš se, koukneš na hezké holky, plus se dozvíš něco chytrého..
      • Veskoslav
        Maxim? Je tam hovno, je to drahé, většina článků je recyklace z netu. Ale pokud je to 12-15, tak chápu tvé nadšené Maximem, také jsem byl.
        • Je tam hoovno a reckylace z netu ? ty jseš mimo jeden z nejzábavnějších plátků na trhu a jak říká dozvíš se tam i fakta. 12-15 ? Takovou věkovou kategorii to rozhodně nemá na rozdíl od herních časáků.. Jseš nějakej divnej chlape asi si zastydl *7*
          • Veskoslav
            Fakt ti ke štěstí stačí málo. Maxim je mužská obdoba Cosmopolitanu a podobných pseudosračiček. *7* A asi zastydl? Řekni mi, co je tak super, abych vyhazoval skoro 100 Kč za Maxim? Ženské? Net je jich plný? Zajimavé informace? Net je jich plný a jsou lépe zpracované. "Humorná" nabídka dárků? Ne, Maxim je zajímavý, když ti je 15, protože si myslíš, že je to božský časopis. Pokud si odmyslíš akty ženských, tak co ti zbyde? 20 stránek reklam a pár zajímavostí.
            • Veskoslav
              Neříkám, že si to nepřečtu, mnohdy jsou tam skvělé články, ale psát Level=pro děcka a Maxim= pro "dospělé, to mi přijde na palici. Maxim je takové odpočinkové čtení, kdy některé články jsou naprosto o hovnu a jiné naopak skvělé. Ale už mě to tolik nebaví jak když jsem byl mladší. A jeho "kopie" jsem snad ani nekupoval.
            • Haha, koupil jsem si maxim kvůli lechtivým obrázkům..a kromě pár fotek je to vesměs plný různorodých článků (od kouření péra až po pavouky, kteří žerou ptáky), byl jsem zklamanej..a zároveň potěšenej. Na hajzlu a na přednáškách se to dobře četlo. Jestli přežiju zkouškový, půjdu do předplatnýho. Jestli ne, půjdu do předplatnýho.
            • Ronox
              Já mám Maxim stále rád. Nešlo o to, že vyzobává věci z netu jako všichni ostatní plus pár vlastních témat, ale hlavně o tu formu, jak to bylo napsaný. Oproti FHM a Esquiru měl suprové hlášky a ta forma mi připadá furt nejzábavnější na poli těhle magů.
          • Jack1947
            No cetl, jako neco tam je tedy jestli to bylo ono ale ze bys se v tom vyzival to se rict uplne tak neda, uz vubec necchapu co to dela tady u her a vecmi s hranim spojenim. Chapu kdybys nadhodil Score na to ti nazor reknu hned, radsi Level nez kupovaani hracu si plnymi hrami radsi vice clanku a mene stran nez hodne stran a nic moc zajimaveho, co se navic cte mic moc.
            Score si prikoupim kdyz me zajimaji hry a Level si predplatim. Asi tak. PS: Znam i lepsi a hodnotnejsi casopisy ktere jsou i naucne nez treba Maxim co stavi na kontroverznostech.

Zase tu nemuzes nikomu nic podsouvat. Jen sdelit nazor. Ten sis sdelil. Dobrou.
          • Miserius
            Kupování lechtivých časopisů je pro drsný a vyzrálý chlapy co? *1*
            • ucho
              no ono dost udělá makeup a fotograf :)
            • Vrook
              Ucho: Hmmm.. Žanet s Linduškou? Ujdou sestřenky, ujdou.. *15* *15*
            • ucho
              hm, sranda, mrkl jsem na facebook maximu a co tam nevidím, fotku sestřenic s vánočním přáním :)
            • Jde vidět, že si nikdy nečetl..
            • Jack1947
              " Level naopak pro deti". Chlapak to vystihl perfektne. *15*
        • Tak mi ostatní narozdíl od tebe stárnem a s levlem jsme skončila zhruba tak v těch 12..
  • Amylee.Anderson

Japonci musí být šílení...

Ten kůň co běží po dvou bokem to rozsekal :D:D:D
  • Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...

Hlavně ať to má dobrý příběh, dobrou hratelnost a hýbe se plynuleji než IV na PS3 a celkově ať je lepší než IV, abych V alespoň dohrál.
  • Llour

Mě se změny líbí

hlavně ty Bleskovky se dají už i přečíst.
  • Jenom zmíním něco, co zaznělo ve videu od TB - pokud koupíte na steamu hru a ona se později objeví v keště větší slevě jako např. flash sale, můžete na předchozí nákup použít refund
    • Zažádáš o refund, Valve ti to bude týden schvalovat a flash sale mezitím dávno skončí. Hra ti nepůjde koupit, protože ji už máš. Nakonec ti to Valve odklepne a nemáš ani hru ani slevu. A to se vyplatí!
      • Asi toho o Steamu moc nevíš nebo sis nikdy nekupoval druhou hru jen tak do inventáře. Problém vyřešen.
  • SalemCZ
    Zkoušel někdo Summer sale hru na Steamu?
  • Možná zrušili PREY 2

Viz. http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-23-prey-2-cancelled-report a http://xbox360.ign.com/articles/122/1221518p1.html

Škoda.
    • Snad to je stejny pripad jako s DOOM 4, kde byly podobne dohady o zruseni a PR jen trochu trvalo, nez si toho vsimli a oficialne to popreli.
  • Sony London Studio pracuje na doposud neoznámené PS4 hře, která poběží na Unreal Engine a nabídne vysoce kvalitní 3D prostředí.

... The Getaway 3? Alespoň u mě by to byl jeden z důvodů ke koupi PS4 v budoucnu.
    • getaway 3 už byl teasován před lety na ps3 a kde nic, tu nic.. nedávno jsem poprvé přejel jedničku, rest z mladí *1*
      • Jack1947
        Zapar Black Monday to je nemene spatne ( vylozene mi dneska hra z londyna v tomhle duchu celkem chybi) a jo mel to bejt Launchovej titul dokonce na PS3... njn no asi zacli makat na necem jinym..Tak snad ukuchti neco na PS4.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....

nevíte jak to bude na steamu s podporou češtiny zas asi nic že?
    • FNV v tam v češtině bylo, tak i ten Skyrim by se mohl objevit v enplczru verzi.
      • VonHayek
        Jsem myslel, že Cenega má v CZ na Skyrim výhradní distributorská práva a že je tedy pro nás Skyrim na Steamu zamčený - nebude tam možná tedy ani v češtině... Nebo se mýlím?
        Samotný jeho nákup na Steamu je pak myslím otázka zřízení druhého účtu přes cizí VPNku a zakoupení Skyrimu jako dárek pro svůj český účet.
        • The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....

na Skyrim je u nás region lock, to znamená, že Steam ti to prostě neprodá, protože kontroluje adresu karty, kterou platíš...a tu máš nahlášenou jako drtivá většina z nás v ČR, takže poslední krok transakce prostě Steam blokne, i když objednáváš z druhýho účtu

jediná možnost je nechat si to poslat od někoho jako gift nebo to s někým vyměnit stejně, jako se mezi uživateli Steamu mění TF2 itemy...já to udělal takhle a nelituju, placku od Cenegy v češtině nechci, nemluvě o supportu, updatech, DLC a podobně
          • Taky jsem se divil , proč mi na Onlive fungují americké kódy a vidím všechny ceny v USD . No a pak mi to došlo - můj email je americký . K naší škodě si tak přečtu o super akcích pro američany ale nic nekoupím , protože prý nejsem doma ;D

A vzhledem k tomu že TF2 nehraju , jak tedy vlastně ty itemy měníte ?
            • trade

Víš aspoň, jak funguje trade ve World of Warcraft nebo jinejch MMORPG? Tak na steamu je to stejný. Dva hráči si domluví trade, objeví se nová obrazovka s prázdnými políčky a rámeček, ve kterým máš svůj "inventář", tedy ikonky s hrama nebo předměty do TF2, portal atd. Do těch prázdnejch políček pak myší posunuješ z inventáře itemy, který chceš vyměnit, druhej člověk dělá to samý, takže souběžně vidíte, co kdo druhýmu dává "do ruky". Až to takhle máte všechno, co chcete vyměnit, nastrkaný do těch trade políček, tak už to pak jenom odsouhlasíte a když to odsouhlasí obě strany, tak se předměty prohodí a výměna je dokončená.
        • zx_spektrum
          Hele, to s tou VPNkou si představuješ nějak moc jednoduše. Zkoušel si to? Já to před časem ze zvědavosti zkoušel a zásadní problém je, že buďto uvedeš pravé údaje které opět indikují českou republiku nebo tam dáš falešné, čímž byses dopustil podvodu, ale naštěstí to ani neprojde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit