Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejprodávanější tituly 9. týdne v UK: (1.) První místo obsadila novinka Killzone 3, jenž se...

Novinka Killzone 3 se NEprodává lépe než předchozí díl ("Killzone 2 outsold Killzone 3 at launch")...
    • Díky za tvůj postřeh, opraveno.
    • Psychotic

Přehled všech (47) achievementů Homefront.

Pokud vím, Killzone 2 byl ve své době vlajková loď PS3 a jediná konkurence Halo. Dnes už je to jen jedna z mnoha stříleček, byť překrásně graficky zpracovaná a s dobrým multiplayerem.
  • Men of War Bundle

Men of War Bundle za necelé $4: http://www.bundlestars.com/all-bundles/men-of-war-bundle/ - bude rozdávání klíčů? :D
    • Inquisitor
      Tři díly jsem už nakoupil minule. Moc pěkná hra to je, ale trochu těžká :)
      • Hry mají být těžké ...aby to byla výzva i pro ty co nehrají jen COD ,Minecraft a Sims ,)
        • Inquisitor
          Ale jo já si nestěžuju, jenom nehraju moc RT strategie, takže je to pro mě docela masakr. Ale pořád zkoušim protože hra mě fakt baví. Pěkná grafika, zničitelnost prostředí, kdy po boji na mapě nezůstane kámen na kameni.
    • Jen doplním: já nežebrám, já si to koupil (a klíče použil).
  • Skupina Lizard Squad chystá 25. prosince nadobro shodit Xbox Live.

Proč ne? Žádná škoda. *6*
    • kennyB
      Dementní to názor...
    • oktavius66
      Nezapomínejme že Hackeři jsou vždycky o krok dopředu... Někdy však taky slibovali a nakonec skutek utek. Bohužel Lizard Squad je jiná liga a pěkní šmejdi. Ti většinou svého slova dostojí, ale pokud by to chtěli shodit na vždy, tak by to musel být nějaký neznámý druh viru, co by se rozšiřoval a nešel zastavit. No uvidíme... Sony měla taky velké problémy před 2 roky a měsíc nejel PS Store a nešlo hrát po MP. Nakonec se to vyřešilo a dostali jsme 2 hry zadarmo...
      • solomon.short
        nejak nechapu co maji spolecneho Lizard Squad a hackeri...
  • MrSanta

Vypadá to, že na trh míří bundle konzole Xbox One s Halo: The Master Chief Collection a PS4 s Grand Theft Auto V.

Raději bych u Halo: Master Chief Collection viděl něco ve stylu Xbox One Advanced Warfare verze, ale tohle bych bral taky. Snad to Microsoft potvrdí a bude k dostání i u nás.
  • Bethesda: „Ten, kdo tvrdí, že ve hrách nezáleži na grafice, lže“

A proto jsem milovníkem Minecraftu kde je grafika na prvním místě *3* *6*
    • RakeW
      Viz můj příspěvek nahoře. Unikátní grafický styl je opravdu velmi důležitou součástí Minecraftu.
  • fallout 4

Myslite ze bude odlozeno vydani Fallout 4??? Ja doufam ze ne, protoze jsem kvuli tomu zrusil naplanovanou operaci v nemocnici na zacatku listopadu, abych mohl hrat mezi prvnimi
    • Teď mi jen vrtá hlavou, jestli jste pacient nebo chirurg.
    • Pokud to odloží tak si můžeš ještě zajet do uprchlického tábora, tam zažiješ Fallout naživo *3*
    • podle příspěvku předpokládám že lobotomii
  • Cameo by Gabe Newell :D

http://www.kickstarter.com/projects/260688528/clang?ref=card
  • Ubisoft si zaregistrovalo šíleně znějící doménu BwaAaaAaaAaAh.com.

Doménové jména jsou malým, velká písmena v doméně nijak nehrají roli, tedy bwaaaaaaaaaah.com.
    • braveman
      Tak to je snad (doufám) každému jasné *5*.
      Na whois je to takto (s těmi velkými písmeny) vedeno jako název domény.
  • Veskoslav

2016 Game Developers Choice Awards

http://www.gdconf.com/news/fallout_4_bloodborne_and_mgs_v.html
  • Shadow Warrior

Jo přídávám se je to náročnější na grafiku, já na 7850 mám všechno na ultra, skorát anizop mám "jen" 8x a FXAA standart... což stejně neudělá žádný rozdíl na monitoru (23" FHD), kterého by si člověk při hraní všiml.

Jinak hra zatím vypadá hodně fajn, jako dřív, levely jsou takové jak by člověk očekával, grafika průměr a docela náročná jak už bylo psáno, jsou tam fíčury jako ve starém SW ... pohoda, těch cca 7/10 je adekvátních, lepší remake než ROTT, které bylo silně průměrné a díky ještě horší optimalizaci i podprůměrné ...
    • tak je to trošku náročnější, lehce jsem snížil detaily, ale vypadá to víceméně pořád stejně.

Jak psal kolega níž, nepřátelé se dají krásně porcovat, ve hře je trošku volnosti (rozuměj asi jako dřív neboli není to jak Cod, které vám každých 100 metrů vmetá do xichtu co máte zmáčknout a kam jít), dají se tam trošku vylepšovat zbraně a schopnosti, na uzi ale pořád čekám, nejlepší je stejně Katana :)
      • Jack1947
        Aha, to ctu nerad takze 8800GT si asi ani neskrtne nebo jo ? - a jak sem mohl cekat nic jsem se nedozvedel, tudiz muj dojem az po instalaci ze to jede ok staci zalaborovat trochu s tim nastavenim. I tak ta grafika neni umerna hw a jsou tam efekty navic co zas ubiraji na vykonu klasika jinak konecne rezba jak ma byt a se vsim vsudy coz je plus zazivam neco co jsem tehdy ani nezazil pac sem stareho Warriora ani nehral *15* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit