-
Existuje nějaká podobná hra jako Faster than light? Myslím tím stavení lodě a tak. Klidně i jenom trochu podobnè.
-
-
V podstatě Infinite Space - má to místy sice opravdu dost příšerný dabing ale příběh byl naprosto super a možností jak si postavit flotilu nepřeberně. http://www.youtube.com/watch?v=arGOHK2WXqg Pokud překousneš stylizaci tak můžu jenom doporučit.
-
Číhni na StarCommand pro iOS, nebo StarDrive pro PC.
Možná se ti bude líbit Flotilla, která má podobný příběh a boje, nebo Space Pirates And Zombies. A určitě taky moje srdcovka Weird Worlds: Return to Infinite Space.
*5* -
-
Asi StarDrive nemá češtinu? Nebo tam toho textu není tolik? Anglicky umím ale nebaví mě číst dlouhé texty v angl.
-
-
Toho textu tam nabude víc, než ve FTL.
-
-
-
-
Zlatí členové XBL mohou tento týden získat Dead Rising 2: Case West za poloviční cenu (400 MS...
Dík za info. Sice je to blbost, ale jsou v tom zombíci, tak proč to nebrat ve slevě :D -
Další díl Mass Effect a Dragon Age: Inquisition zřejmě pojedou na Frostbite 3.
No to je mi opravdu "novinka". *2* -
-
Náhodou DA3 bylo oficiálně oznámené na Frostbite 2....
-
-
Nvidia GeForce GTX 970 je nejpopulárnější grafickou kartou počítačových hráčů, prozradil STEAM.
U AMD se uvádí Radeon series komplet celá řada lol -
-
dnes se konečně s klidem vyspíš, LV...
-
-
Po dva dny si můžete na steamu zdarma zahrát XCOM: Enemy Unknown.
-
World of Tanks
Me tak napada ze by nekdo z redakce mohl nechat par radek o hre World of Tanks - http://www.worldoftanks.com/
Nedavno konecne vysla hotova verze a jeste s vcerejsim patchem bych rekl ze to za par radku nebo peknou recenzi docela stoji. Rozhodne se jedna o zajimavou onlinovku a milovnici tanku by si ji nemeli nechat ujit :o) -
LEFT ALIVE ... Tak ta hudba u Launch traileru je snad největší peklo , co jsem měl tu možnost u traileru zatím slyšet .
Doufám že tenhle přešlap rozhodně není reprezentativní skladbou soundtracku .... :(
-
-
Tak to víš Japonci, ale u mě furt vede (v tom nejhorším) hudba k MK11
-
-
Tady máš příklad normální sestavy
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_19FW0118BF011KXK011U24011XQE011PF40111ZX011ZSU01
Je to litr nad limit, pokud je 15 strop, dej tam AMD 270X grafiku (což je přeznačená 7870OC), osobně bych ale volil nV.
Teď se ti jednoduše pokusím vysvětlit, proč takové komponenty (pokud ti někdo z místních trolů bude tvrdit něco jiného, neposlouochej). Rozpočet máš dost omezený, tohle je maximum výkonu, co můžeš chtít za ty peníze, ale zahraješ si s tím všechy nové hry, většinou na vysoké detaily. Níže se dozvíš proč.
Základní deska se nejmenuje základní jen tak pro srandu, tahle má třeba i chlazenou napájecí kaskádu !, na desce nešetři, tohle není kdovíjaké dělo, ale dobrý základ, cokoliv nižšího nemá smysl do herního pc. Ano u těch levnějších máš napsanou podporu třeba i7, ale ta deska s tím vydrží třeba rok, problémy se stabilitou určitě nechceš. Procesor je i3, to, že je to dvoujádro (HT simuluje 4 jádro) není důležité, v drtivé většině her bude mít stejný výkon jako i5, jelikož hry neumí zatím využít více jader, jde především o frekvenci. Časem ta deska v pohodě snese i5, kterou navíc můžeš popohnat když koupíš "K" verzi s odemčeným násobičem. Proto je to taky navrženo na platformě Ivy Bridge. Můžeš to postavit na Haswellu, budeš mít trošku menší spotřebu, ale MB+CPU vyjde o cca 1000 víc a zavřeš si tím dveře k taktování, jiný rozdíl tam prakticky není. Paměťi 4GB, jelikož jsou teď extrémě drahé a víc, než 4GB stejně nevyužiješ, později dokoupíš 4GB do dualchannelu až bude potřeba. Zdroj (nikdy nepodceňovat a hlavně nekupovat levné šmejdy typu Evolveo, EC apod. nebo si připrav 30 tisíc na výjezd hasičů jednou) je Seasonic 500W, což ti postačí i na mírný upgrade. To zásadní na konec. Pamatuj si, že alfa omega herního PC je GPU (grafická karta), tam je 80 procent výkonu. Můžeš mít i7 5Ghz, 32 RAM ale pokud k tomu dáš slabou kartu za 3 tisíce, nezahraješ si nic. GPU by mělo tvořit minimálně ! třetinu ceny herního PC. 760 je mainstream a níž bych nešel. Nějakou chvíli ti vydrží na hodně slušné hraní. Verze od MSI proto, protože poměr cena/výkon/hlučnost/spolehlivost je momentálně nejlepší. Má špičkový TF4 chladič. Nejnovější whql ovladače najdeš na nvidia.com. A to se bavím o FHD rozlišení, čili u menšího tam máš ještě trošku rezervu, případně pokud kamarád poskočí na dnešní standart, což FHD je, nemusí se bát, že by mu to nestíhalo.
PC si nech zadarmo sestavit např. u CZC, případně se domluv v Alfě nebo TS nebo si najdi někoho, kdo není lama. A skříň je tohle použitelné minimum.
PS: Pokud to chceš na AMDčku, hledej jinde, to bych si sám nekoupil, proto nebudu doporučovat. Apoděkuj ČNB o cca 12 procentní připlatek oproti řekněme říjnovým cenám. -
-
Jo a ještě něco. By mě zajímalo, jak by jsi hrál třeba takové Metro: Last Light se 4 GB paměti, když hra při maximálním nastavení žere od 2 do 3,8 GB z RAM....
-
-
Tak ještě něco, on ale nehraje ve FHD a když nebude zapínat AA, tak mu 4 postačí v pohodě. Uvědomi si, že to je PC za 15 tisíc ty hlupáku, když koupí 8 RAM (což mu aktuálně bude k ničemu) tak tu tisícovku někde bude muset ubrat ...
Vážně, nevyjadřuj se k věcem, kterým nerozumíš, na to je tu Jack.
-
-
Aha. Prej neposlocuhej ostatní, já jsem nejchytřejší. Aha, Predátor, už vím, kde jsem......Pán nejchytřejší.
Cpát i3 do henrího pc je naprostý nesmysl, pokud nechce za 2 roky znova investovat do procesoru. Raději si připlatit 800 a mít rovnou vyšší řadu i5. A pameť 4 GB? Vážně? Proč kupovat předraženou 4 GB, když si může koupit 8 GB, co bude mít vyšší propustnost a frekvenci? To mi teda vysvětli ty "odborníku". grafickou kartu vyměnit za novější MSI R9 270X Gaming 2G, která tu tvoj poráží ve výkonu i v ceně. A to nemluvím o verzi Toxic, která stojí stejně jako ta tvoje, ale výkonostně je zcela někde jinde. Ať si raději nechá poradit někde u odborníka, nikoliv od nás, protože jde vidět, že každý bude cpát ty svoje moudra a mít je za svá nejlepší a to je největší hovadina. -
-
Přesně kvůli tady takovým jsem to psal. Proč i3? Protože rozpočet, 5500 na dobrou i5 teď nemá, navíc pokud nehraje online, tak ten procesor je stejně rychlý, mrkni třeba na PCTuning jaký je u Crysis 3 nebo Metra rozdíl mezi i3/i5 nebo i7, žádný. To každý normální člověk, co mu rukama prošlo pár počítačů ví. 4GB za 900 je předražená, ale 8GB za 2k je ok ? Opět, finanční limit. Když postavíš stejné PC se 4 a 8 GB, fps se nehne. Ale to by jsi musel vytáhnout hlavu ze zadku a mít reálné zkušenosti. 270X je výkonem +- stejně ano, ale to je tak všechno a Toxic verzi si dá do takového PC blázen, TDP ti nic asi neříká, že.
Jak jsem psal, budu litovat toho, že jsem tu vůbec psal :) Ale s tím jsem počítal, že se zde ozve pár podobných.
Mimochodem aktuálně mám i3 3220+770 a Crysis 3, AC4 plynule vč. náročného MSAA ve FHD, kamarád má i5 +680 a má řádově o několik fps míň.. chytráku.
Zalez zpátky do díry, vem si svoje pluska a mínuska a nešiř tu bludy. -
-
i3 ku GTX 770 je v moderných hrách bottleneck.
-
-
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/28326-batman-arkham-origins-directx-11-a-physx-v-akci?start=6
780 je lepší ne -
-
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=6
ak chceš vyššie framerate i3 je málo. Konzolový port Batmana ktorý vyzerá ako hra zpred 5 rokov tu nehrá žiadnu rolu, v moderných graficky a CPU náročných hrách i3 nestačí a lepšia karta ako 770 ti pôjdena 70-80% výkonu.
-
-
-
Toxic si dá jenom blázen? Ano a proto patří mezi nejlépe hodnocené karty na trhu *7* A není rozdíl mezi i3 i5 a i7? To opravdu myslíš vážně?A slušná 8 GB stojí okolo 1400-1600 a pořád lepší než 4 GB za 900 Kč.... *7* A nebude to tím, že 680 je poněkud slabší karta než 770 hlupáku? *7*
-
-
Jo predátore ty tu nedělej chytrého sám výš ho*no a číst neumíš. Ja hry v 15 fps nehraju ale považuju za hratelné, ty sestavy jsem nevybral já ale on a já z nich měl vybrat jednu, což mi ze zjevných důvodů přišlo nemožné a tak jsem se zeptal. Urazil jsi mě takže ignore, nejsem ku*va amatér...
Btw. Děkuji ale pc si radši složím sám, než aby se mi v tom vrtaly lamy z czc, už jsem viděl několik jejich poskládanejch sestav *11* -
-
15 fps je hratelné framerate ? to ľuďom za tie roky až tak poklesly nároky ? niekedy sa nestačím čudovať.
-
-
mu nic nepokleslo, nějaký děcko co bylo vždycky hloupé
-
-
-
-
-
Crysis a Crysis Warhead
na gog.com
za necelych 7€ za jedn, tj skoro 14€ za obidva
...a bez drm. -
-
Nebuď hlupák. Crysis už se dalo sehnat pod 5€. Možná dokonce za 2,5€, pokud si vzpomínám.
-
-
aj na gog.com za tu cenu bude, skor ide o to, ze je to po 1x bez drm
-
-
-
Haha, aspoň v něčem mě tahle přehajpovaná série pobavila.
-
-
hrál jsi aspoň hodinu? Ta hra není hypovaná, prostě je tak dobrá, že si našla cestu do srdcí hráčů sama a hype ani nepotřebovala narozdíl od Witchera 3 např... Demon Souls a Dark Souls měly hypy nulový. Trochu hypovaná byla dvojka a to zapomocí škaredých videií, i tak se nedá skoro mluvit o hypu. Bloodborne hype měl, ale dobře dělaný viz. darovaní krve apod. Takže si trolíku srovnej fakta.
-
-
Jestli jsem se dotkl tvé oblíbené hračky, tak to se teda moc neomlouvám, protože tě mám u prd€le *5* , nicméně jsem hrál víc než hodinu a už z toho jsem si dokázal udělat obrázek, že je to jen, jak se říká, 'přehajpovaná sračka', jejíž největší devízou je to, že je hra nekompromisní a že si příběh poskládáváš sám (ó jak originální, poserme se z toho všichni a začněme to na tři vychvalovat + uděláme mexickou vlnu).
Přitom je to jinak jen kotoulovačka, kde stačí mačkat dokola tři tlačítka, atmosféru to má asi tak temnou jako prošlej cottage sýr, design levelů někdo splácával při pauze na oběd a graficky je to asi tak hezký, jako nejkrásnější cikánka ČR, což znamená stále hnus.
Ale jo, jinak je to geniální hra a ta vysoká hodnocení od všech ,hráčů' a ehm... samozřejmě nepodplacených... ehm recenzentů naprosto chápu. *6* -
-
Některé hry si hodnocení prostě vyslouží bez toho, aby někdo tahal prachy z kapes...
-
-
je to tak a neni potřeba ani roční hype a lživá kampaň jako právě u Witchera 3, která je samozřejmě dobrá hra, ale dobra hra ve stylu Volkswagen Pasat, prostě kvalita ale tak trochu sériová. Není tam přesah. Nejsou tam lokace, kde čumíš. Je to prostě strojově vyrobené.
-
-
to má být jako vtipné? Hraješ si na trolla diskuzního??? Nejde ti to... Z přívěvku jde vidět, že jsi to nehrál ani tu hodinu, jelikož v prních hodinách s klasickým Warriorem neuděláš ani kotoul trapko.
-
-
-
To bylo dobrý, rozhodně to musím vyzkoušet *15*
-