Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony podala žalobu na GeoHota, fail0verflowa a vůbec všechny kteří hackovali PS3.

dobre jim tak
  • Veskoslav

NFS PC

Takže to dopadlo přesně tak, jak jsem si myslel. Katastrofa. Doporučuji nekupovat. Nejenom naprosto tragické ovládání na pc, kdy je to konzolové ovládání, ale spousta prvků v nastavení chybí. Takže kromě grafiky a >30 fps to nenabízí vůbec nic. Jo kdyby za to chtěli 499, tak by se dalo uvažovat, ale 1100?
    • konzolové ovládání? Toto hraješ na šipkách? *15* *15* *15*
      • Veskoslav
        Jasně, výběr na mapě je skutečná lahůdka pokud člověk nemá připojený gamepad, takže pokud člověk má volant a na ovládání používal myš, má smůlu, hra ji prakticky nepodporuje.
  • V Metal Gear Solid V půjde střílet při jízdě na koni i v autě.

Začínám si říkat co v MGS nepůjde? Budu si tam moc odskočit si na WC a dát si něco k jídlu/pití?
    • kennyB
      Jestli to bude jako v minulejch dílech, zbude i čas na rauchpauzu.
    • WC nwm ale budes se muset sprchovat a ve tretim dile jedeni byl otak treba zas obnovej :D
  • Jack1947

Xbox One verze hry Middle-Earth: Shadow of War zabere na pevném disku 44,56 GB.

Tohle info je dobré k čemu v dnešní době lol. Co na to říct čekal jsem aspon 60gb zklámání
  • Az budete nadavat na nase politiky

Tak si vzpomente ze porad muze byt o moc hur - http://www.gamespot.com/articles/ps4-costs-1-850-in-brazil/1100-6415637
    • ucho
      no nevím, ale mám pocit, že tím jen zabijou místní prodeje a lidi si to budou nechávat dovážet ze zahraničí... popřípadě ideální podpora černého trhu :)
  • Hlášení o změně: Omlouváme se, ale z organizačních důvodů musíme přesunout dnešní hardwarový a páteční retro gamesplay na příští týden. Děkujeme za pochopení.

Co je to hardwarový gamesplay? To mi něco uniklo nebo tu je pořad, kde se řeší hardware, ukazují se hry jak šlapou na nějakém cool železe nebo co ?
    • Draken69CZ
      GamesWare: Ovladač Steam
  • Cahir
    Pro Hairyho: Chtěl jsem se tě jako odborníka zeptat, jestli je v Cyrodillu služba v legiích povinná. Podobně jako v armádě. A ještě, jak je to v Cyrodillu se stavy? Tam neexistuje žádná obdoba feudalismu, to mají tuším jen ve Vysokoskalí. Jak to tedy je v centru říše? *4* Může se i obyčejný člověk vypracovat někam vysoko?
    • Hairy_Ass
      Heh, tak to vůbec nevím. Každopádně služba v legii bude asi dobrovolná - prostě taková obdoba těch římských, to je asi bethesďácká inspirace. A co se týče ostatního, tak to nemám ani páru...ale hráč má možnost se stát šéfem nejrůznějších cechů, takže by to asi nebylo úplně marný pro člověka "z lidu". Do rady, ve které seděl v Oblivionu třeba kancléř Ocato, by to bez konexí asi bylo horší. Každopádně tě můžu odkázat na forum, kde se jich můžeš opat na tyhle věci: http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/index.php
      • Cahir
        Díky!
  • Odulin

Boxart kočekávané hry RAGE odhalen.

Šotku zalez.
    • Šotek is offline.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit