Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

The Dwarves - A New Storydriven Fantasy RPG

https://www.youtube.com/watch?v=u1ZtrCl9OSo

Kampaň už má splněnou částku, co požadovali, zbývá posledních 7 dní:) Mimochodem už si autor posledního "reportu", co tady byl na Games zjistil něco o sérii Trpaslíci? Protože pak možná ocení scénu s Alfem:)
    • Tilwaen
      Knižní série se mi kdysi líbila a kvůli tomu jsem jim přispěla, ale popravdě mě koncept hry vůbec ničím neuchvátil. Takové meh. Uvidíme, co se z toho vyklube, lore to má pěkné.
    • Morraw
      Trpaslíky jsem kdysi četl a koncept má hrazajímavý. Jsem zvědav, co se z toho vyklube. Ale nebacknul jsem, dnes se mi stáhly peníze za kolektorku Divinity OS 2, takže trošku pálka.
      • Veskoslav
        No já to mám pro změnu opačně, jsem se rozmýšlel mezi podporou Divinity OS2 a tímto. Vyhráli trpaslíci. Mohu se zeptat, kterou sis vybral?:)
        • Morraw
          No tentokrát jsem neváhal nad fyzickou sběratelkou za 125$, která je hodně bohatá.
          • Veskoslav
            Tak ta je moc pěkná. Já jsem si pro změnu vybral za 95 dollarů. Jediné, co mi tam trochu vadí je druhá kopie hry navíc, ale tu daruji nebo tady na Games o ni udělám nějakou soutěž nebo pošlu redakci, ať nám udělají recenzi *1*
            • tak, ja som zobral aj divinity aj trposov, obidve za cca 25dolacov :)
            • Veskoslav
              Tak to není vůbec špatný nápad. Pokud by jsi měl zájem, tak klidně pak můžeme navzájem vyměnit:)
            • Morraw
              Nojo, já taky vlastně budu mít dva klíče. Dokonce mám dva z předchozí sběratelky D:OS. Takže se v budoucnu může udělat trade *3*
  • Draken69CZ

We Happy Few

Hra s předběžným přístupem
    http://store.steampowered.com/app/320240/
  • ucho
    tak přes svátky jsem trochu zajezdil GTA5. co říkáte na ten pohled z vlastních očí? za mě celkem o ničem a pro hraní nepoužitelné...
    • Kozy
      Tak nějak, v autě to nepoužívám vůbec, jen občas to zapnu když si mašíruju ulicí. Nějak mi to k tomu prostě nesedí.
    • Draken69CZ
      Čekám na true next gen, jinak podle videí to z toho dělá dost odlišnou hru a určitě si to v tom nemalou část hry projdu.
      • ucho
        tak na efekt dobrý, vypadá to takhle ve videích dobře, ale pro hraní nic moc. v autě člověk ztrácí přehled o tom, co se kolem něj děje, obzvlášť při vysoký rychlosti, máš prostě omezenej výhled. jako na nějakou sváteční projižďku dobrý, ale na rychlou akci ee.
        • Draken69CZ
          Kdo má něco nahráno ve FPSkách tak to nebude problém, nehledě že na M+K se to bude ovládat z vlastních očích lépe než poza rameno a určitě si budeme moci nastavit FOV takže to bude přehledné.
  • cumpi3

ahoj, kamarad analfabet napsal me, dalsimu analfabetovi, o radu. Potrebuje zjistit, jestli je to vse dohromady kompatibilni, zda to jde dohromady. Kdyby se tu nasla nejaka dobra duse, co by mi poradila, ze ta sestava (neni urcena na hrani) jde do sebe, budu rad. Dik 

Základní deska MSI Z390-A PRO, Procesor Intel Core i5-8600K, Chladič na procesor GELID Solutions Phantom, Operační paměť HyperX 16GB DDR4 2666MHz CL16 Fury Red Series, Grafická karta MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC, Počítačový zdroj Corsair VS550 White Certified, SSD disk Samsung 860 EVO 500GB

• cumpi3

diky za rady.🙂 I kdyz to nebylo zmineno, jde opravdu o pocitac na strihani. Info a rady jsem predal.

• iSpirit

na stříhaní vem proboha ryzen.

https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,15.html

• Mart9

Pokud je kamarád hardwarový analfabet (jako já), tak ať si jde nechat poradit a sestavit PC do specializované prodejny (jako já). Moc nerozumim, co bude dál, když ti to tady nějaká dobrá duše schválí nebo neschválí.

• Draken69CZ

Sestava zvláštní, ale fungovat to bude, jen nezapomenout na skříň 😉

• SalemCZ

Bleskař má dovolenou?

• Jack1947

Jo problém ?

• Microsoft si odmítá přiznat nízké prodeje konzole X360 v Japonsku.

.... ani to že Xone je sra*ka, taktiez ako jeho fanúšikovia...
    • Jo to si pamatuju jak dnes, když tohle lidé říkali o xbox360 a nakonec na tom MS vidělal mnohem více než Sony a multiplatformní hry na xku vypadaly lépe, to je realita..
    • Veskoslav
      Xbox měl vždy nízké prodeje v Japonsku. A to jaká je konzole, to je čistě subjektivní názor, pro Tebe sračka, pro jiného zase PS4;)
  • Lukass
    Bobku zitra vychazi Project Cars, Bobe ja se tak tesim! :-D
  • Kromě nesmrtelného škorpióna je v Serious Sam 3 další protipirátská ochrana, která Vás donutí...

tohle neni nic novýho - to samy bylo i SS:TSE HD . A podobný triggery byly třeba u prvního AC (neviditelná zeď)
  • Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition vyjde na konzolích 19. srpna.

fora jsou ted plný nespokojených uživatelů.Já mám ten samí problém DC během 7 minut.minulý týden všechno v pohodě. *10*
    • samý samozřejmě s ý.
  • ucho

Scany 12ti stránkového preview Assassin’s Creed: Revelations z magazínu Game Informer.

budu citovat:
    Číslice se neskloňují

Pokud se číslovky nevyjadřují slovy, ale číslicemi, má řada lidí tendenci naznačovat tvar dané číslovky tím, že za číslici ještě doplní jakousi koncovku (například 9-ti násobné zvětšení, od 25ti metrů). Číslice se ale neskloňují, podobně jako například značky a většina zkratek. Málokoho by například napadlo napsat v ČRce nebo po 30 km-ech. Správný tvar číslovky totiž vyplývá z kontextu. Píšeme tedy:

* Obrázek uveřejňujeme v 9násobném zvětšení.
    * Plnoletým se člověk stává v 18 letech.

zdroj: http://interval.cz/clanky/hrichy-pro-sileneho-korektora-clovek-versus-psani-cislovek/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit