-
Spekulace: Aktualizace Tekken 7 Fated Retribution vyjde exkluzivně na PS4.
tak to že Tekken bude jenom na PS4 se ví dlouho, chvíli se dokonce spekulovalo že by to vyšlo i na PC -
Okami HD na Steamu
http://store.steampowered.com/app/587620/OKAMI_HD/
Tak nakonec jsem se přece dočkal. *14* Remaster nejlepší PS2 hry bude na Steamu. -
Gameplay video z Modern Warfare 3 zajímá na YouTube mnohem mladší diváky (13-17 let) než gameplay...
Ne asi... když dáte 13 letýmu na výběr mezi Mariem nebo MW, tak co si vybere?
A co jsou teda vlastně hry pro děti? -
Zaklínač 3 moderská obec
http://www.pcgamer.com/mod-creates-a-spreading-monster-infection-in-the-witcher-3/
A proto jsem zatím pokaždé investoval do počítače:) Moderská obec dokáže divy. A myslím, že toto je jenom začátek. Z3 nabízí mnohem více pro modery než předchozí díly a myslím si, že by mohla dosáhnout úspěchu her od Bethesdy. Sice ne takového, ale úspěch by to mohl být. -
-
zas jen další pokus o flame. Na W3 jsou naprosto zbytečné mody, které tu hru opravdu lepší neudělají, dohrál jsem to PC, už nikdy se k tomu nevrátím, je to jen mírně nadprůmerná hra.
Pokud chceš machrovat s PC, tak si tam měl hodit Skyrim, to je hra, která je na PC o mlion procent lepší než např na PS3. -
-
Já jsem nechtěl machrovat....Nepochopil. Navíc Skyrim jsem už projel tolikrát, že ani módy tomu nepomůžou a že jsem jich měl nainstalovaných a i když je to skvělá hra, tak se akorát těším na předělaný Morrowind a nový díl. Což bude bohužel za dlouho.
-
-
Asi tak. Ono obecně velké open world hry jsou náchylné na velkou spoustu větších ci menších modu, už jen kvůli vedlejšímu obsahu. Zaklínače jsem tedy ještě pořádně nehrál, ale nejvíc mi jde o některé SweeFX módy upravující paletu barev. Tak snad už existují nějaké pořádné.
A ne že bych se vrtal pokaždé v souborech a řešil módy, ale nejdůležitější je pro mě, že tu možnost mam. -
-
Jo už jsou: http://www.nexusmods.com/witcher3/?
Doporučuji mít Premium účet. Není drahý (3 libry/rok) a máš neomezený přístup. -
-
Zajímavost: Ty voe jen na Nexusu je za ty 4 roky na Skyrim 40 931 módů *1* . A to bez "dospěláckých" módů na které musí člověk mít už placený přístup. Ty voe *1*
-
-
Witcher 3 je tak nový titul a perfektní už v základu, že si říkám na co módy. Ale jasně donekonečna lze cokoliv vylepšovat, modery napadne věcí... Nemluvě o přidávaných questech, kdo by neměl stále dost. :-) Každopádně třeba já ho už dohrál v té kvalitě jaké byl a přišlo mi to super i tak. I v základu je hodně dlouhej, že mi to tak nějak už stačilo. :-)
-
-
Já jsem na tom stejně, měl jsem nakonec jenom FX a tím to haslo. Další spuštění očekávám s prvním rozšířením.
-
-
-
-
Kvůli tomuhle? Tak to gratuluju.
-
-
Nepochopil. To je jenom jeden z módů a ten opravdu nebudu instalovat. Ale stačí se podívat na Nexus a už teď má Z3 než Z2. A zatím se jedná spíše o vizuální efekty atd. Ale časem toho bude mnohem více. Už teď vím o dvou lidech z ČR, co vytvářejí menší příběhový quest včetně vytvořeného ostrova poblíž Novigradu, pak o skupině Poláků, co vytváří další menší lokaci přímo z knížky atd. Proto mám pc raději. Kvůli moderské obci. Xbox se to teď snaží také zavést a má další plusové body oproti PS4.
-
-
ale ps4 se stara o zachovani digitalni herni historie v podobe remasteru, a to je taky plus *5*
-
-
-
-
Hele sice to nijak nesouvísí s hrama ani tímhle webem ale můžete mi někdo vysvětlit proč se na csfd píše the za název filmu, jako třeba "World's End, The" Už mi to chvíly vrtá hlavou...
-
-
Protože se ten film jmenuje The World's End. Jenže kdyby jsi chtěl filmy řadit podle abecedy, tak jich polovina bude začínat na "T" jako "The". Proto se "The" často nepočítá (a dopisuje na konec).
-
-
Aha tak to je, mohlo mi to dojít :)
-
-
-
Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.
tak tento nadpis je dost zavádějící... jako by navozoval, že propadl hře Bulletstorm... přitom je tím myšleno Killzone 3. -
-
sy kluci, máte pravdu (jako vždy *3* ). Nechal jsem se omámit těmi dalšími novinkami, které čtu o Bulletstorm :)
-
-
Adventury
http://www.bundlestars.com/all-bundles/conspiracy-bundle
za ty peníze pěkná nálož adventur. ale pochybuju, že je ještě někdo nemá. -
-
Parádní výběr, ale máš pravdu, už všechny mám.
-
-
Minimálně dvě z výběru jsou dost slabé hry.
-
-
já to třeba nemám. ale jestli to nebude tím, že nemám adventury rád
-
-
Final Fantasy XV: Březnový update
https://www.youtube.com/watch?v=TLrB7N-XfPs
27.3. - Vylepšení kouzel, které dostanete v kapitole 13. Kapitola 13 z pohledu Gladia. Odstranění neviditelných zdí ve světě.
28.3. 1. DLC Episode Gladiolus -
Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.
Proč je druhá Bayonetta hrou roku, ale v kategorii "Best Action/Adventure" je až třetí za Alien: Isolation a Assassin’s Creed Unity, které se mezi prvních pět celkově vůbec nedostaly?*3* -
-
Protože sis nevšiml, že to není seřazené, ale že vítěz je boldem.
-
-
Aha!*4* Asi mne zmátlo, že by Call of Duty nevyhrálo mezi střílečkama, když bylo na prvním místě.
-
-
Jo, nemaj to moc dobře udělané, člověk automaticky předpokládá, že vítěz je na prvním místě.
-
-
-
Protože v dané kategorii lidé hlasovali jinak...
-
-
Ten nadpis "Jury Voted" tedy neplatí pro všechny kategorie?
-
-
protože je to šuklá anketa
-
-
Ken Levine nevyloučil, žě někdy budeme mít tu čest se System Shock 3.
I takto nejasné oznámení dokáže přinejmenším potěšit. Otázka je, jak by SS3 v dnešní době dopadl a kam by byl cílen. Na pamětníky skvělého prvního i druhého dílu počítám asi moc ne. Ale jakýkoli SystemShock3 dobrý SystemShock. Toho "vysněného" se už asi stejně nedočkáme :/ -
-
Pravda pravdoucí. Pořád doufám, že se Shocku 3 jednoho dne dočkáme. A možná to bude i ten vysněný - Ken Levine je prostě Ken Levine. Ještě by to chtělo dvojku vypustit na GOG.
-